![]() |
#6521 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Expie na piratach i dudzio pyka że może na hyderki polecimy. no to spox. Maly resp zajety, duzy uprzedil nas stolar, wracamy na mały wolny więc zaczynamy(ciekawa opinia
![]() ![]() Ladny hit albo macia albo dska ![]() ![]() Moje lanie hyderki ![]() ![]() Błagalne prośby o loota (poleciało tylko hydra egg-.-): ![]() Combo w tym mój test Sd (nawet 300 nie weszlo ;/): ![]() Jedna z ostatnich hyder a ten kolo przyszedł z kumplami i czekali az skonczymy no i mowimy last hydra a oni wbiegają i zablokowali wejscie oni+dsy+m walle. Dudzio padl ![]() ![]() ![]() GZ all ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Macio Giss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 223
Skille: 95/90
Poziom mag.: 10
|
![]() shield xd
![]() i wh na of xd ![]()
myśl... Name: Arcillon Comment: One of the best and most hated sorcerer on harmonia. Sorcerer with game skill, not with frostskill Feb 10 2009, 16:49:20 CET Died at Level 172 by a warlock 16:50 Arcillon [170]: dawalem exna po 16:50 Arcillon [170]: x 16:50 Arcillon [170]: zamiast exura |
![]() |
![]() |
![]() |
#6523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Poziom: 94
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Solaris Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 76+
|
![]() Elo ! Nice ssy ! Ja wczoraj pograłem i poexpiłem (wkońcu trzeba odrabiać straty po dedzie)
![]() ![]() Potem wpadł mlvl : ![]() I na koniec 34 level ![]() ![]() 16 left. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
|
![]() 60 medzik oneoneone :
![]() Gie Zet All |
![]() |
![]() |
![]() |
#6526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Archides
Profesja: Knight
![]() |
![]() @Gz all
![]() Nooby Nooby i jeszcze raz nooby...coraz więcej ich na harmoni..niedosc, ze ostatnio ktos chciał wepchnąć mi przegrany ticket to dzisiaj Knight Krzychu w*****olił mi sie na tomb....najpierw pytam sie czy moze sobie pójść bo byłem first ale najwyraźniej to olał i oto rozmowa z nim: ![]() Szkoda, że nie wszyscy są tacy jak większość na tym forum...uczciwi i mili...no ale nooby to normalka ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6527 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6528 |
Guest
|
![]() Ty juz nie masz komu sie skarzyc tylko na forum takie ssy dajesz? Myslisz ze to pomoze? Wlasnego honoru nie masz zeby rozgrywac takie sytuacje?
A czemu nie dales ssa jak na nich klniesz i ich wyklinasz, kiedy oni nic w taki sposob do Ciebie nie powiedzieli... ![]() Btw. Gratulacje uzywania lighthacka |
![]() |
![]() |
#6529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nom, moze to i lh ale kazdy ma prawo uzywac
![]()
(\_/)To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby (O.o) pomóc mu w zawładnięciu światem! xD (> <) Hail Harmonia Ostatnio edytowany przez Arash - 02-12-2006 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
|
![]() LOL to jest 100%? xD niezly zart
To jest przynajmniej 500% swiatlo a takiego raczej sie nie da ustawic? 0.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#6531 |
Guest
|
![]() Huahuahuaa kto tu gra malo w tibie.... Omfg -.-'
na 100% poziomu swiatla by tyle nie oswietlalo i by lekko widac bylo cienie ognia... Kto tu gra malo w tibie... Jasne, ze jak ktos ci sie wbija na respa to nie jest milo. Ale po co dawac takie ssy na forum? Ktos pomoze? Lepiej samemu rozwiazac taki problem... ... |
![]() |
![]() |
#6532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Warszawa!!!!!!! Posty: 78445
Imię: Don Kichot dwa
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 170
|
![]() Uhashahsahshashahs 100% lolz
Bk room na 100% lh cipsoftu ![]() humm.. moze dam jakiegos screena ![]() EDIT: w sumie czemu nie? ![]() ![]() Banshee ![]() ![]() I jakies tam bohy ![]() ![]() Bej ![]()
natural wonder *__* I <3 my BMX. ![]() Ostatnio edytowany przez Basler - 02-12-2006 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6533 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sa ludzie i sa parapety... "To nie lhack ... erh.. chyba mało grasz w tibie, to poziom swiatła ustawiony na 100% a nie jak zwykle na 25% ... n/c" To zdanie mnie rozwala... Buahhaaaha Patrz lepiej na swoje postacie... 45lvle jakies -.-' kto tu w tibie malo gra... -.-' |
|
![]() |
![]() |
#6534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Gildia: Immortal Souls
|
![]() Lol gz Normark boszków ja dzisiaj byłem 2h poszlo mi 3bp manas, 5bp hmm bp gfb i nawet turban niepolecial...Ost mam strasznego pecha do lootu
![]() P.S. od jakichs 15 min coś scina mi i moim kolegą na harmonii, wy też tak macie? Ostatnio edytowany przez Dark Lord Markus - 02-12-2006 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nic dodać, nic ujać.. adv 10min ago:
![]()
![]() |
#6536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() ![]() Na Poczatek Magic Lvl I Stolar Bloker ? ![]() ![]() Puzniej Zas Byl lvl ![]() ![]() ![]() To na tyle z lvl ![]() Teraz Czas na jakiegos hunta for fun ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj cos z nudow jak czekalismy na resp ![]() ![]() To na tyle Prosze O komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Archides
![]() |
![]() @up: No no ładny respik
![]() @topic: Gdy już udało się przepędzić nooba z respa: ![]() Baj ![]() Edit: Po tygodniu prób kupowania lottery ticketa nareszcie się udało: ![]() 56 k ale warto było ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Herafek - 02-12-2006 o 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6538 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~Arash.... lol a co to byla przecena neostrady??? Tak tak , wiecej naabow na forum gratuluje Ci odwagi ze wogole pokazujesz sie publicznie.... ciekawe ile razy dziennie Cie bija na ulicy za twoj charakter? Zachowujesz sie jak jakis 10 latek ktory jest fanem Rzeznika z Plocka , dorawl sie do tibii i juz mysli ze wszyscy beda mu na kolanka padac..... .
Btw - Sciagaj warge z nosa Btw- Gratz wszystkim, ja juz Harmonie opuisclem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6539 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Dragon Skielet
Poziom: 47
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() moj adv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6540 |
Programista
|
![]() Kiedys:
![]() Dzis: ![]() Kiedys: ![]() Dzis(nie mam aktualnego sc): ![]() ![]() i film z crusa: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14716 ;] |
![]() |
![]() |