|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Wedlug mnie prostacka fabula (w kilku ksiazkach jest mniej wiecej podobnie) OTS ME przepuszczam (ktos tez...) To tyle.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Taa... "oszuści".
Fabuła to już twoje zdanie(zresztą podaj przykłady książek, oprócz Lotra bo to wiem). Proszę mi udowodnić, że to otsme...(ba, przecież jesteś tego pewny) I tak sądzę, że po prostu nie przejrzałeś tych obrazków dokładnie. Albo sklejenie dla ciebie czegoś w paintcie jest za trudne. Ba, po co drugi raz piszesz to samo. @edit Szkoda, że tylko 70%. Chociaż według mnie ich jest o wiele mniej. Wiem bo robiłem. No cóż. Przyjrzyj się uważniej (albo mnie nie osądzaj o oszustwo), bo tak naprawdę to mi z piętrowych budynków wyszła tylko studnia. Opcja druga: Jeżeli nadal masz wątpliwości to weź "podejrzany rysunek" i zrób go w otsme. Potem go porównaj. Opcja trzecia: No to skoro jesteś taki pro sklejacz to nie krzycz, że jak coś jest w miarę dobrze sklejone to otsme. @2x down Mam już kilkanaście następnych tyle, że mi ciągle brat siedzi na kompie gdzie mam wszystkie lokacje itp. ![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 27-11-2006 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Marchie Cienia, Migotliwe miecze, Lotr(to juz wiesz).
Pozatym, w 70% sklejone jest dokladnie kratka w kratke. Tyle odemnie. PS. Dosc dobrze potrafie sklejac... zapewne lepiej od ciebie.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @up
Dobrze powiedział KalasantyX, wiesz Veruis, że go będe bronić, bo raz, że mi się podoba ten fake, to dwa, jednak nie masz racji...Sam ci powiedziałem, że to nie jest ots i podałem ci przykłady na to, że są tak fatalne niektóre rzeczy sklejone, że omg... @KalasantyX Nie wdawaj się z nim w kłótnie, tylko rób tego fake dalej!
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tylu juz ruszyla piechota... ![]() Walka wrała na dobre a Berserker, uciekł z dala od głównych oddziałów wroga. ![]() ![]() ![]() ![]() Oddział króla po rozgromieniu kolejnych ghouli wyszedł na pustą polanę. ![]() ![]() Jednak niektórych spotyka coś gorszego od shadow devili. ![]() I udało mu się! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 01-12-2006 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jednakże i konnica stanęła przed niepokonanym. Nawet waleczny Sezu na chwilę się zawahał...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak wyrósł nowy problem. ![]() Czyli Jazendr wraz z shadow devilami. ![]() Pan Ciemności brutalnie obszedł się z biegnącym w jego stronę z nożem Leo'em. ![]() Odepchnięty na znaczną odległość nadal próbował pokonać Lorda. ![]() Jednak nawet podkręcone sztylety, które miały go trafić od tyłu spaliły się. ![]() To zadziwiające co można sobie pomyśleć tuż przed śmiercią. ![]() Tak więc wszyscy, którzy mieli za zadanie pokonać Lorda zawiedli umierając. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytaliście opowieść o Aldanii, królestwie mitycznym i nękanym przez Lorda Ciemności. ~Wystąpili W rolach głównych: Leo Cutthroat, Vincent, Gloria, Aldwin, Whain, Lord of Darkness. Pozostałe role: Kruzak, Sezu, King Lotr, King Albert II, Sir Corristo, Rigns, Jonathan, Kouho, Doallyn, Lisok, Taxar, Bruno, Elechanto, Vanlles, Kapitan Marchevek, Dowodca Gwardii, General Giovi, General Lombord, Udoming, King Ludwik, Eleonora, Jazendr, Berserker, Smug'ler, Cezannes, Kaolos, Morgis, Malasiaz, Dzar Hoa, Lociono, Grogany, Wal Hoa, Jona the Rav, Smightol, Shake, Ender, Master Lol, Matius Auro. I wiele, wiele innych. ~Fake Ma 355 obrazków. wszystkie w 512 x 352 pikseli. Ma siedem części. ~Sonda Która część i dlaczego najbardziej się podobała? Jest to dosyć ważne, bo będę wiedzieć co robić na przyszłość. Więc proszę o komentarze. ~Podziękowania Dla Seza i tych, których grafiki są w arsenale Smoczka Leona. Dla Smoczka Leona za arsenał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnia czesc, była najlepsza pod wgledem fabuly, ale wciaz to nie ta grafika. Nie chodzi mi tu o jakies super efekty, tylko o sama grafike (outy, itd.) Ogolnie good.
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szymon Xlilosient
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() Smutno mi ;/. Dlaczego musiałeś wszystkich głównych zabić ? A szczególnie Leo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie musiałem... Po prostu tak postanowiłem?
Poza tym tadada: Vincent przeżył! Pan Ciemności też... Właśnie to ma wymusić łzy xD... Właściwie czemu nie? Następnym razem wszystko będę dramatyzował i przeciągał zgony bohaterów <bullet time>. @Veruis No cóż. Następnym razem pokoloruje outfy po swojemu. Teraz to i tak nie miało sensu bo przecież przez siedem części mieli takie outfy. @down OmG... kolejny. Hmm... Co by tutaj zrobić. Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 01-12-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Eee... długie fajne... ALE SZKODA, BO TO OTS ME!
6/10
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() szkoda ze takie zakonczenie zostalo juz wykorzystane - smierc glownego bohatera - przeze mnie... omg
ale ogolnie moze byc... az tak mnie nie zaszokowalo jak innych... dziwne, ale po tym jak zabiles takiego maga, zapomnialem jak sie wabi, (na 'e') na schodach, to pomyslalem, ze prawdopodobnie tylko ci zli przezyja (jak widac za duzo sie nie pomylilem)... gdybym mial oceniac, to tak na 75%, bo choc fabula byla dosyc dobra, to poza nia nic nie bilo w oczy...
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Chciałbym do jakiejś należeć.
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 58/57
|
![]() Fabuła pierwsza klasa 10/10 najleprzy fake jaki widziałem.
Ostatnia czyli siódma część była najleprza. Dzięki za umieszczenie mojej postaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się bardzo podobało szczególnie dlatego, że wszystkich uśmierciłeś czyli dla mnie najlepsza była ostatnia część... Wreszcie ktoś zrobił takowo, że bohaterowie nie dali rady, nie starczyło im sił pomimo chęci. Pzdr i gz !
~ Ostatnio edytowany przez Baartoss - 02-12-2006 o 15:33. Powód: nie śmierci tylko chęci... xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poniec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sider Vecus
Gildia: Spirits of Nilfhel
Świat: Olympa
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Sam jesteś OTS matole!! -.-...
@Topic. Jak już pisałem, jest to najlepszy, (najwspanialszy i wszystkie naj ![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |