|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
Pokaż wyniki sondy: AoL'a zakładam gdy mam na sobie EQ o łącznej wartości: | |||
50k-70k |
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 | 11.86% |
71k-90k |
58 | 19.66% |
91k-110k |
79 | 26.78% |
111k-130k |
19 | 6.44% |
Powyżej 120k |
104 | 35.25% |
Głosujących: 295. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() jesli sorc /drut (tak mi sie zdaje ) chodz w b-robe k/p-legach dragonce i c-helmie
i dopioero jak bendziesz nosic w bp itemy ~45-XXXXXXXXXXX k wtedy noś aol
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() na swoim knajcie jak mialem ~30 lvl nosilem rh g armor c legi demonke gs'a bs'a i kilka bp uh i nie nosilem aola do jakiegos ~~50lvl bo do 30 zawsze blisko byli kumple z gildi i jak cos to pobiegli ale radze ci nosic aola jak bendziesz mial eq warte +80-90 k
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Manus Sara
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: xx/25
Poziom mag.: 6x
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
|
![]() Hmm a ja uwarzam że Niewarto bo te 2 Arma wiecej za platinium amulet zawsze coś daje...
Pozatym Sorcowni nietrzeba za dobrego eq (Blue Robe,Bohy to podstawa reszta dowoli) Ja nosze Rh, B-robe, d-shield, c-legi, boh, i bez aola biegam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@topic: Ja zacznę nosić AoL, jak będę miał przynajmniej 2 itemy, które będą razem warte ponad 50k np. g armor i BoHy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() Ja aola zaczelem nosic dopiero jak zakupilem Demon Helmet i Golden legs .
Wczescien chodzilem juz z rh k legami bohy /stiile i Dsm-em no i f axe dl bez aola .Niedawno padlem jecze za czsu co aolo nie nosilem i ciesze sie bardzo ze go nie milem bo poszlo by 100 k w plecy tzn. blesy i aol , po deda wrucilem i zawsze jest taka szans ze mozesz wrucic a locik bedze w srodku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE
Imię: Necay/Prolender
Gildia: Excessum/Virtue
Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
|
![]() Jeżeli (Wartośc calego eq)/10 + wartosc bp > 50k , to powinienes zaczac nosic aol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Imię: Pall Johny
Profesja: Paladin
Gildia: Narazie Brak
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 45/27
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() przeciez to proste
dedne to trace plecak i prawdopodobnie 1 item z eq jezeli plecak wart jest ponad 50k zakladam aol jezeli posiadam w eq 2 itemy o wartosci ponad 50k kazdy zakladam aol w innym przypadku raczej bedziemy stratni |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Hmmm... Też się nad tym zastanawiałem. A jak sprawa ma się w stosunku do Paladyna? Palek też jest profesją która łatwo może zginąć. Ja moim Palkiem planuje zacząć nosić jak będę mieć optymalne EQ dla Paladyna: Crown Helmet (3k), Crown Armor (25k), Crown Legs (65k), BoH (60k). I jeszcze do tego BS w BP...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Pepi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Używaj AoL'a jeżeli średnia z łącznej wartości twego eq przekracza 50-60k. [dolicz itemy w bp które zawsze masz przy sobie]
Oczywiście to tylko moje zdanie :>
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() czy noszenie aol'a ma sens na non-pvp? bo nie wiem czy zacząć zbierać na niego ;/ Moje eq: r-helmet(40k) , c-armor(20k) , V-shield(32k),K-legs(32k),Boh(50k),Bright S.(20k) i jeszcze czasami nosze GS'a a niedlugo kupuje demon shield.
(..)-ceny na honerze
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem czy odpisywałem w tym wątku ale chyban nie
![]() AoL bierz se sobą wtedy kiedy wartość twojego plecaka przekracza 50k Bo do eq to nie wiem ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Ja AoLa zacząłbym nosić gdybym miał dwa itemy warte powyżej 60k i/lub bp warty conajmniej 40k. Potem jeszcze jest dylemat czy go wziąść ze sobą, bo jak się idzie w jakieś odludnione miejsce albo na hunta z zaufanymi qmplami AoLa nie trzeba brać, bo nikt nie ukradnie itemów/qmple ci wezną.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Ja nosze ze sobą około 100-110k (licze razem z rzeczami w bp
![]() ![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
Wiesz... to zalezy od punktu widzenia, jeden powie, ze przeciez nikt Cie nie zabije i nie ma potrzeby zakupywania aola, jednakże ja twierdze, ze dla świętego spokoju moznaby wydac te 50k i kupić aola. (zawsze to pewność, ze jak Cie złapie lag to tylko 50k poleci) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Imię: Raul de Bar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 67
Skille: 83/53
Poziom mag.: 18
|
![]() aola warto jest nosic jak jest możliwosc straty np. mmsa z bp, w przypadku palka/knighta. moim zdaniem, jeśli wartosc twojego eq/10 i bpka przekracza 50k, to warto.
przykład dla niekumatych. mam : rh(35k), dsm(70k), c legs(20k), demonke(30k)i boh(35k), a do tego nosimy bp za ~30k, to: (35+70+20+30+35)/10 +30 = 49k wtedy (moim zdaniem) warto.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Barthez the Traucer
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() Noszę G-arma (55k), Demon shielda (55k), Rh (35k), c legi (40k), Bohy (40k), GS (20k), paltinum amulet (7k), BS w plecaku (15k), do tego bp uh, bp gfb, troche hmm, obsidian knifa itp. Wq. wielu z was (z tego co czytam) już dawno powinienem nosić Aola. Jednak nie nosze gdyż gram na non pvp (wienc PK mi nie grozi). Platinum amulet to zawsze 2arm + (co dla knighta jest dość ważne), expie w miejscach gdzie jest mało ludzi, a gdy wybieram się gdzieś gdzie jest troche bardziej tłoczno to dobieram to miejsce tak, żeby na pewno tam nie zginąć (nawet na lagu, kicku itp.). Jednak niedługo kupuje DSMa (100k~) wienc będę się musiał poważnie zastanowić czy nie kupić Aola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Xydijo
Poziom: 32
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() A ja mam zacząć nosić AoL ?
Eq : Golden armor Crown legs Royal Helmet Pirate Boots Bright Sword Vampire Shield Platinum Amulet Pirate BackPack Crystal Ring |
![]() |
![]() |