|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
![]() |
![]() Witam
W tym topicu będziemy umieszczaćscreeny wszystkich z Guildii "Era Zero" z serweru Astera. Mam nadzieję, że nastąpi grad zdjęć. ![]() ![]() Pozdro^^
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Korpos The Allmighty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 194
Skille: xx/29
Poziom mag.: 84
|
![]() Moim zdaniem temat ma szanse sie rozwinac.Tylko narazie zapodales nie zaciekawe ss ale poczatki sa trudne.
GZ licze na lepsze ;PP sija
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oby temacik się rozwinął ; )
No to ja też coś zapodam: ![]() ![]() ![]() 25 lvl po raz pierwszy ![]() 25 lvl po raz drugi ( -.- ) ![]() ![]() Mam nadzieję że reszta zapoda SS'ki ; )) Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 02-12-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie malo ale mysle ze sie rozwinie.
a tak btw: To ma jakas roznice czy zamieścicie je w nowym temacie czy w temacie "Ssy z Astery"? Niepotrzebne tematy moim zdaniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Konin/Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vampreczek
Profesja: Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 197
Skille: 101/80
Poziom mag.: 25
|
![]()
![]() ![]() 14:28 Vampreczek [82]: no ile dales za ta postac 14:28 Hold Amix [48]: oco hodzi 14:29 Hold Amix [48]: a Z KAD WIESZ 14:29 Vampreczek [82]: bo ja wiem wszytko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A RoD może nie mają swojego tematu? Jakoś tam nikt nie pisał 'po co wam ten temat?-.-' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Juz lepszej nazwy gildi skopiowac nie mogliscie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam,
Na początek takie małe objaśnienie: 1. Jeśli komuś nie podoba się ten temat, może na niego poprostu nie wchodzić 2. Temat zrobiłem po to, żeby np. członkowie mojej Guildii mogli sobie tutaj wklejać Screeny jako, że Guildia to taka mini społeczność 3. Temat ma "AŻ" 2 dni a coponiektórzy wymagają, żeby tu było już 100+ stron ze Screenami ? Trochę wyobraźni i logki A teraz do rzeczy. Wklejam kilka SS cobyście byli zadowoleni WIZYTA NA ORC FORTESS - pięterko z Liderami i Warlordami ![]() WIZYTA NA ORC FORTESS - szczyt wieży ![]() WIZYTA NA ORC FORTESS - powrót ![]() Mój pierwszy w życiu Behemot, dlaczego musiały podejść aż trzy ? xD ![]() DEMON HUNT - troszkę się zdenerwował ![]() DEMON HUNT - ten też nie był w najlepszym humorze ^^ ![]() DEMON HUNT - a ten to się wyżył na moim koledze "Ziemniakov'ie" ![]() Co do loota to było ogólno dno, 2 x Fire Axe, 1 x Stealth Ring, trochę Fire Mushrooms i trochę kasy. Natomiast zaraz po nas wszedł niejaki pan Spiroll i wyjął sobie MMS - czy życie jest sprawiedliwe ? ^^ Pozdro
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() eh, nie lubie osób którzy nie umieją wymyślić nazwy dla swojej gildii i kopiują nazwy najlepszy gildii. w tym wypadku tak jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() boże co za fake -.-
jak można sfake'ować nazwe gildii? to świadczy tylko o waszej inteligencji, a raczej jej braku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz sie zacznie mass komentowanie w stylu "OMG BRAK INTELIGENCJI! PO CO KOPIOWALISCIE NAZWE?! LEPSZEJ SIE NIE DALO?!?! NAB PLAX?". Noi co sie stalo ze skopiowali? A moze nawet zakladajac gilldie nie wiedzieli ze jest taka druga gilldia?.. Pomyslcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Chociaż jeden normalny .... A co do pozostałych. Zgadza się, ja nie znałem takiej gildi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie jestem liderem... mówię tylko że nie znałem takiej gildii ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla informacji tego pana oraz wszystkich w przyszłości:
NIE WIEDZIAŁEM, ŻE TAKA GUILDIA JUŻ ISTNIEJE. DLACZEGO SKORO TEGO NIE WIEDZIAŁEM TO MAM TERAZ ZMIENIAĆ NAZWĘ SKORO SAM JĄWYMYŚLIŁEM ? CZY JEŚLI ISTNIEJE DAJMY NA TO JAN KOWALSKI I KTOŚ DA SWOJEMU SYNOWI TEŻ TAK NA IMIĘ TO MA OBOWIĄZEK TO ZMIENIAĆ ? NAZWY GUILDII NIE SĄCHRONIONE PRAWAMI AUTORSKIMI TO RAZ. CO DO NAZWY ERA ZERO NIE WIEM CZY WIECIE ALE NAWET NA COPONIEKTÓRYCH OTS-ACH ISTNIEJE KILKA GUILDII O TEJ NAZWIE. CZY TERAZ WSZYSCY MAJĄ ZMIENIAĆ NAZWĘ, BO JAKIMŚ DEBILOM SIĘ TO NIE PODOBA ? GM ANI NIKT Z CIP TEGO NIE ZARZĄDAŁ I DOPÓTY TA NAZWA ZOSTANIE DOPÓKI TEGO NIE ZARZĄDAJĄ. KOMU SIĘ NIE PODOBA WON Z TOPICU, PROSTE. A CO DO NOOBSTWA TO COPONIEKTÓRZY CHYBA NIEZNAJĄ ZNACZENIA TEGO SŁOWA "GRATZ" Dziękuję ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Calkowicie sie z tym zgadzam.
Cytuj:
A tak btw: Wez zmien nick na forum bo juz gdzies taki widzialem... -.- Pewnie go skopiowales tak jak oni nazwe tej gilldi -.- [nab pllx0r?] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Gildia: -------------------
Świat: Calmera
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem temat bez sensu... ssy same adv oprocz lidera, ktory pisze "guildi"... slyszales kiedys o jezyku polsko-angielskim naraz? bo ja nie... nazwa nie jest wazna, ale poco robic temat dla 3 osob? okok gildia - 3 osobowa? n/c no i same meduim lvls
temat bez sensu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() odpier***** sie od nich
nie rozumiem co wam zrobili to ze wpad na nazwe takiej gildi nie majaca pojecia ze istnieje ? po 2 kazdy temat musi od czegos zaczac @KarpikPaladyn slyszales o czyms takim jak makaronizmy ? jak nie to prosze http://pl.wikipedia.org/wiki/Makaronizm po 3 GRATZ FOR ALL i MORE ss Ostatnio edytowany przez Camel_m - 03-12-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Gildia: -------------------
Świat: Calmera
Poziom mag.: 4
|
![]() @up slyszalem, ale nie chodzi mi o to. moze zle sie wyrazilem. ale on pisząc po polsku dodaje "guildi" a nie "gilgi". jesli pisze po polsku to niech pisze po polsku, nie angielsku...
i zreszta jak jakis temat sie zaczyna to powinien miec ok. 10 - 20 ss... i nie o adv. |
![]() |
![]() |