![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Miauem tylko kopic bear paw ale takie buendy mnie strarznie fkorzajom, puzniej nawed zaczouem pisadz jag on"
![]() ![]()
|
![]() |
#802 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Profesja: Knight
|
![]() heh randall nie rozumiem was, nie chce tutaj wyzywać i grozić jak vesherr ale coś tu nie gra. o ile dobrze pamiętam w regulaminie nation jest wzmianka, że łamanie Tibia rules jest jednoznaczne z łamaniem Nation rules. Knight Wowa złamał rwgulamin więc w czym problem..... Osobiście nie zależy mi na tym, aby Knight wyleciał z gildii. Leje na to! jednak to świadczy o was <nation>, jeżeli tego nie zmienisz bedzie 100x więcej takich ludzi jak vesherr...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#804 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
OK, ale nie uważasz, że regulamin nation powinien sie zmienic ![]() ![]() ![]() ~Canqu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insane
Świat: Refugia
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() @Canqu: 1. To jest guildia "Naction" a nie "Nation"... lol
![]() 2. Mozesz byc z tego dumny ze sam wbiles. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]() Nom, ten regulamin mógłby się zmienić w takiej sytuacji..
|
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra Naction, ale to nie zmienia faktu, że skoro nie podoba ci się że skille się tak długo bije to musisz używać bota, napisz do cipow ze ci sie to nie podoba i powiedz że używasz bota zobaczymy co powiedzą:/
druga sprawa to po co regulamin?? Ostatnio edytowany przez Ziomluuz - 03-12-2006 o 13:54. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Guest
|
![]() Co by nie powiedzieli i tak ich nie posłucham...niech zmienią to i już;p
|
![]() |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Po 1.
Powiedzcie mi złapał go ktoś na gorącym uczynku nikt tego nie widział a screen może być fake;> Zajmijcie się swoimi sprawami... Naction samo musi to przemyśleć i rozwiązać......... A co Do Wowy to myśle , że uczciwie wbija skile a co do tego bota to nikt nie może powiedzieć , że to prawda bo nikt tego nie widział................ Po 2. Zawsze gdy pisze do Wowy w przeciągu chwili mi odpsuje więc nie sądze w to , żeby jechał na bocie.... Hail Knight Wowa.... Ostatnio edytowany przez RineQ - 03-12-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Guest
|
![]() @up
Tutaj troche pojechałeś bo screen był edytowany wcześniej było na nim jasno pokazane 2 slimy i jedna "matka" taki bot który widzi matki slimów...teraz jest ustawiony zwykły screen z 2 slimami wiec to mówi samo za siebie ale napisałem to tylko po to żeby Ciebie uświadomić nie miałby po co robić fake ale ja po raz kolejny podkreślam to, że nie mam nic to tych ktorzy skilluja na bocie jak maja wysokie skille;] |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik forum
|
![]() lol hihihi, nom Wowa wkleił screen i specjalnie zrobił fake
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Cygan
"nie miałby po co robić fake" Właśnie , miał po co robić fake z tego co mi mowił bawił sie w paincie ponieważ nie złapał białego napisu adva na oknie gry a podczas zabaw w paincie wkleil przez pomyłke fragment battle ,że jakiegoś starego sska. Jeżeli jest ktoś pewien ,że KW jedzie na bocie niech go odwiedza na Slimach Na Wyda Room..... A dla tych wg których knight wowa jest boterem polecam opcje Ctrl + R Hail Knight Wowa.... Ostatnio edytowany przez RineQ - 03-12-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Guest
|
![]() LoL rzeczywiście mi wytłumaczenie wkleił kawałek z innego screena bez przesady to kpina po co piszesz takie coś jak i tak nikt w to nie uwierzy...
@2up Dlaczego na 100lvl nie wypada tym bardziej chyba pasowało by, jak ma się skille po 90 to już na wbicie kolejnego skilla trzeba w ch*** czasu a kto jest mądry używa do tego bota..i prawidłowo |
![]() |
![]() |
#815 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
|
![]() tlumaczcie sobie co chcecie i jak chcecie. niewielu zna wowe tak dobrze jak ja i powiem wam ze przy tym ile on spedzil czasu na slimach klikajac te pi*****ne klony wlasnorecznie to jestescie tacy mali o:
.
Twoje szlachetne czyny będą pamiętane... Ostatnio edytowany przez Rezerwista - 03-12-2006 o 20:19. Powód: blad styl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Guest
|
![]() No to ku**** ja od początku mówię, że to skillowanie na bocie jest moim zdaniem w porządku niech każdy gra jak chce ale regulamin Naction powinien się zmienić lub darujcie go sobie..
|
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sobie reportujcie. Na jego skilu slim pada bardzo szybko. Moze ustawia bota ale jest przy kompie? Ja w tym nic zlego nie widze.
Pogwałcenie tibia rules jest chyab wtedy gdy dostanie sie bana/wpis w criminal records.
![]() |
#819 |
Guest
|
![]() @up
Dokładnie.;] |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik forum
|
![]() kur.. jak tak dalej pójdzie to dojdziemy do wniosku, że boty są obowiązkowe
![]() tak macie racje jeb.. tibia rules ==>> naction wprowadza nowe zasady Ostatnio edytowany przez Ziomluuz - 03-12-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |