![]() |
#1741 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1742 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: E AEW BLX
Imię: Nie Gram
Gildia: Nie Mam Bo Nie gram
Świat: ?-.^
Poziom: 8+
Skille: 13/37
Poziom mag.: 1+
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
Uno, dos, haha! xDDD. Ostatnio edytowany przez Kiszonka_The_Boss - 03-12-2006 o 16:58. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maxi verdee
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Menories
Świat: Danubia
Poziom: 98
Skille: 93
Poziom mag.: 20
|
![]() Szukamy ludzi (jest nas osmiu) na nowy serv, ktory powstanie w grudniu.
Cała nasza ekipa to 70-113lvl. Wiecie, zrobimy gildie i bedziemy rzadzic servem. Piszcie na GG:3057597. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Gliwice/Sośnica.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Grałem na Selenie nawet dobrze mi szlo. Najpierw Knight (hack) a potem sorcem juz 21 lev i Kate Braveheart mnie uwalil za to ze mnie napadly spidery na Nort Port i sobie skillowalem na nich i HUNTED lol. Teraz nie gram na rl bo jest ... ale GZ all i powodzenia Tiases GoGo 150
![]() ![]()
To my, fani ze Śląska, zna nas cała Polska 19\G/48 Ostatnio edytowany przez Owcio - 03-12-2006 o 18:56. Powód: Literówka w Nicku :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Świat: Selena
|
![]() Witam!
Dlugo mnie kusilo, ale nigdy sie niechcialo az do teraz. W koncu jakiegos adv zamieszczam ![]() ![]() Gratz dla wszystkich i powodzenia w dalszej grze na Selena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Fajne fotki milo popatrzec
Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 04-12-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 04-12-2006 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() To jest z jakiejś piosenki, ale jakoś to przekręciliście, w oryginale jest: "Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to się nazywa? - to LOJALNOŚĆ".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Kiszek nie , Iomera nie znam poprostu to nie bylo kierowane do niego tylko do Ciebie i Quruta zle zrozumiales .Z charem widze sie domysliles ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() @up
Zyleta... Wszyscy widzą że się czepiasz Kiszunji a nje Ajomela ;\A co do Ciebie, to nawet gdyby sie pucowali to zazdroscisz im?:< forum jest dla wszystkich i kazdy moze tu robic all co chcą jeśli jest to na temat ;] a to co oni dodali bylo, bo i screen, i z seleny ;] Odnośnie Ciebie pamietam jedną małą historyje którą mi Pucek opowiadał =]Pewnie sie domyslasz... Pewnego sobotniego bodajże przedpoludnia ok. godz. 11 w/w Pucuś wracał z treningu i będąc na klatce schodowej usłyszał pewien trzask i takie głośne "Kuuuuuuu*wa!" ![]() ![]() Funny, heh? P.S. Możecie sobie bluzgać na tę historyje ale nie lubie jak sie moich frandów bluzga ano i historyja jest prawdziwa. A Zylety tak nigdy nie lubilem ;\ Pucoh'a/2nd ownera Pucov'a tak ale nie zylete mimo iz to jego rl ;\ Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-12-2006 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pucek to noobq (pozdro Pucus :*), ja na Zylecie kiedys bana wbilem, pkowalem wtedy moim noob charem (wtedy main char-.-').
pozdro ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Guest
|
![]() zyleta of selena...?
jesli tak to pamiętam jak nie mógł wyjsc z pz(w tym przypadku statek) bo ktoś się na chłopaka zbulwersował i czekał na niego ![]() ehh..pamiętam bo wtedy też akuratnie nie mogłam wyjsc bo mnie tez ten nup ze skullem chcial bic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta
Imię: Niegdyś Rophix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() Grałem kiedyś na Xanterze mialem zaledwie tylko 40lvl ale moja gra sie zakonczyla na tym ze puge frajer wraz z slash'zu jebali mnie 5x za free z selena jetsem przywiazany w chuuj fajnie sie tam grało i czytam wasze forum nabierzonco gz all polakom 100lvl+ Ja gralem jak jeshcze roxairo byl 1 st owner 92 ek
![]() Polacy 100% na Selenie to Gusar,Tiases,Alcudra~ moze ich nieznam ale niewidzialem ich na zadnym filmiku na kturym swe zabijali polakow Koti~ Dupoliz pomagal zabic lizarda...Iomer jak ja grale jeshcze lizal dupe evalorowi Jak Gusara trapli rok temu to bylo wtedy mial 101lvl ja mialem 15 lvl i destro fieldy usuwalem it ak zdupcyl z trapa a roxiaro padl. NIemapietacie tego jak Swe tepili polakow Zrubcie 1st prawidziwy polski server na tibi jest was tylu polakow 100+ a swe mala garstka.. GRATULACJE KIERUJE DO THORVALA JAko 1st postawil sie ujebal pugge nocturne i oczywiscie voyant pomagal ubic polaka nawet niewiedizal o co poszlo.. Thorval sprytem przechytszyl noobow Sry ze sie rozpisalem... ale mowie co widze. Tiases,Gusar,Alcudra,Dark sidar,koffana,voyant,koti,Iomer,Lizard,laros,shnap ie jest was w chuuj dlugo byw as wymieniac postawice sie w koncu.. Swe powini sie z wami liczyc a niekturych was maja za pionkow do sterowania Polacy Na xanterze choc byli nieliczni postawili sie Brom i ujebali w trapie 200rp dwa razy wy macie do ubicia tylko 140lvl max Ostatnio edytowany przez Rafikinh - 04-12-2006 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Hmmm... może i masz racje ale ostatnio SWE sie jakoś uspokoili i jest więcej luzu(przynajmniej ja tak to widze).Co sądzą inni????
Respect for Thorval ![]() Ostatnio edytowany przez Master Destroyed - 04-12-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Haha
![]() Kolejny patriota się znalazł!No i co zazdrościsz nam, że w przeciwieństwie do ciebie potrafimy gadac po angielsku i dzięki temu możemy przyjaźnic się ze Szwedami?Jak się urodziłem w tym kraju to już muszę automatycznie przyjaźnic się tylko z PL PL woka ana do, ludźmi takimi jak ty i z góry zakładam, że Szwedzi są źli? Bo co? Lepiej grają, mają wyższy lvl i znają angielski? Zastanów się chwile zanim coś napiszesz...Nigdy przy zabijaniu nie kierowałem się naradowością.Tylko i wyłącznie tym czy ktoś coś mi zrobił, lub koledze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Za to Lizard~ święty, hackował tylko rodaków oraz ich pingował ![]() Dos. Iomer~ dupe Evalorowi? ![]() ![]() Tres. Jeśli nie jesteś na bieżąco z polityką Seleny to po co się wogóle wtrącasz? ![]() Cytuj:
Cytuj:
Weź lepiej "nabierzonco" uczęszczaj na lekcje polskiego bo z ortografią u Ciebie słabo ![]() No a na koniec: Alucard Kofana Schnap Tu masz linki do imion tych których nicków nie umiałeś poprawnie napisac ;] Wtedy użyj opcji kopiuj/wklej. Chociaz to może potrafisz, no nie?-,- P.S. To właśnie destroy fieldami się usuwa a nie destroy fieldy ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-12-2006 o 21:25. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1758 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Niechodzi mi o to że puscił go wolno tylko sie odważył go zaatakować i niepadł jak go bili -.-
Ostatnio edytowany przez Master Destroyed - 04-12-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |