|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1061 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#1062 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay Ostatnio edytowany przez Bilduulach - 04-12-2006 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Imię: Silna Monisia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Angels
Świat: Furora
Poziom: 55
Skille: ^_^
Poziom mag.: 53
|
![]() haha niby jakie ss'y masz??
dla twojej wiadomosci nie mam bana za zabijanie czyli "PA" tylko za spam na trade ![]() zalosne... chcesz to zabij mnei prosze bardzo ale miej powod konkretny i przedstaw go !!
#1064 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1065 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Monisia Mam ss'y jak na gg przyznawalas sie ze nie gralas tym chaarem 2 miechy , gral na nim twoj koelga ktory caly czas oszukiwal sanyol i wszystkich ze jest Toba , bil moich kolegow, wiem zabije Cie tak jak juz napisalem ![]()
![]() |
#1066 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1067 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem bardzo zadowolony, że dwóch największych Power Abusers on Furora jest Hunted... Chyba się zemną zgodzicie ? :>
Hail Aberratio & Duskiness !!! ![]() Your Bafee~~. Ostatnio edytowany przez Bafee - 04-12-2006 o 14:35. |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
|
![]() Kiedy bylem jeszcze liderem Sunblade za starych czasow to nasza gilda miala cichy pakt z Taifunem. Duzo razem gadalismy i czesto musialem dzialac na dwa fronty..eliminowalismy tych ktorzy nam zagrazali ustalalismy wspolnie price listi takie tam bzdury..
Mozna powiedziec takze ,ze bylem ja i moja gilda wykorzystywana przez Taifuna.Ale ciagle roslismy w sile i czekalismy na rozpad dusk i przejecie wladzy na serwie...Do wojny niestety doszlo za wczesnie mimo zapewnien Taifuna ze za pomoc wczesniejsza nic nam niegrozi i takie tam obiecanki cacanki... Tak sie zastanawiam co jest gorsze Vision z Imargamem czy Taifun ze swoimi dzieciakami... Kiedy wybuchla wojna Dusk vs Sun kazdy z Sunblade mowil ze to przez Imargama i Zwidka i Taifun zle robi ze ich ma w gildzie bo gdyby ich niebylo niebylo by tej j.ebanej wojny. Zadnego ziomka z Sunblade niezapomne bo to spoko chlopaki ale zastanowcie sie komu lepiej pomoc... Kazdy popelnia bledy Taifun popelnil ich za duzo ale chyba lepiej jak bedzie bez zmian i on bedzie dalej rzadzil... Imargam przy wladzy... to serwer zostanie opustoszony ![]() A tak wogole to niegrajcie juz w ta gre ![]()
#1070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Abe~ musicie przyznac ze dosatliscie od vision po dupie ostro
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=oceT;1111178]
Cytuj:
Pojechales mnie tak ze zamkne sie w sobie ![]()
![]() |
#1072 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wezcie sie all zamknijcie, to jest temat o furorze a nie o waszych problemach z samoocena-_-
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci. Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji. Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!! |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Haahaha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1077 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Sfragowalem? Jezeli 12 osob sdekuje jedna osobe to w koncu padnie. Sam to zrobiles ze sie podniecasz? Zobacz po ile fragow maja ludzie z vision katrila 16, yamahaha 14 montura i tarrin po 12- oni maja sie czym pochwalic a ty...? Ciekawi mnie ile twojej starszej trzeba bylo sniegu w pizde napchac zeby wysrala takiego balwana. |
|
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Devilry
Gildia: Duskiness
Poziom: 280
Poziom mag.: 87
|
![]() Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.
Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-) A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej. Zachecam wszystkich chetnych do zglaszania sie do naszej nowej rekrutacji w Abberatio gdyz tera Abberatio jest oficjalna akademia Duskiness. |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Początkujący
Imię: Moothonost
Gildia: Mo Murda
Świat: Kyra
Poziom: 191
Poziom mag.: 77
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1080 |
Guest
|
![]() stary po 1 masz 110 lvl a po 2 chyba ci nie musze przypominac ze wydales 200k na same blessy HAHAH nie mowiac juz o tym co zawsze z ciebie spadalo wiec nie pisz glupot bo jestes naprawde strasznym botem zero myslenie zero pvp NIC.
|