Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-12-2006, 13:56   #1061
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Gildia: Duskiness
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia Pokaż post
Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto
Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam , wiesz za co mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku PA

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2006, 14:01   #1062
Bilduulach
Użytkownik Forum

Bilduulach's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006

Imię: Maagix
Świat: Berylia
Poziom: 45
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba bez sensu troszke moim zdaniem... jak ktos ma do kogos to mogli by zabic sie nawzajem a nei wtajemniczac w to pol serva... szkoda mi ima bo wbil 200 lv i troszke chcial sie pobawic a teraz ma takie klopoty. kazdy z nas zabija PK wiec czemu nei mozna zabijac nobow ktorzy daja 200 lv-owi party. czego oni oczekiwali ze ima chce sie dzielic expem z wilkow.. ? smieszne troszke.... szoda ze mam bana na konto
Szanuj się pobawić to on sie może z toba w sypialni, pozatym ja mu nie dałem party to bym misslcick niedziwie sie że masz bana jak ty tak rozumujesz. Zastanów się nad sobą. Jeszcze jedne nieliz dupy taifowi on itak tego nieczyta więc gówno Ci to da
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay

Ostatnio edytowany przez Bilduulach - 04-12-2006 o 14:05.
Bilduulach jest offline  
stary 04-12-2006, 14:07   #1063
Silna-Monisia
Użytkownik Forum

Silna-Monisia's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Angels
Świat: Furora
Poziom: 55
Skille: ^_^
Poziom mag.: 53
Domyślny

haha niby jakie ss'y masz??
dla twojej wiadomosci nie mam bana za zabijanie czyli "PA" tylko za spam na trade styl: Sell 10 bp uh <i tak 10 razy>

zalosne... chcesz to zabij mnei prosze bardzo ale miej powod konkretny i przedstaw go !!

@->->--
One liVe
Moment Live

scren and foto: http://s143.photobucket.com/albums/r140/kisss333/
Silna-Monisia jest offline  
stary 04-12-2006, 14:17   #1064
oceT
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo2 Pokaż post
Jak bede mial tylko chwile czasu i wolnego fraga , odrazu Cie zabijam , wiesz za co mam ladne ss'y a wiec milego siedzenia w domku PA
HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie TAK TRZYMAJ zydzie.

stary 04-12-2006, 14:20   #1065
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oceT Pokaż post
HAHAHAHAH Sasho ze swoim POTEZNYM PvP moze ubijesz wolfa chociaz nigdy nie wiadomo ale na cip bocie moze bys dal rade HAHAHAHA przypominam ci ze pasterz cie zsolowal H@H@H kurwa czlowieku niewidome dziecko by mu ucieklo ale nie ty zawinoles sie na combo od 130 ek HAHAHAHA n1 k@r@sz strasznie TAK TRZYMAJ zydzie.
Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl ..

@Monisia

Mam ss'y jak na gg przyznawalas sie ze nie gralas tym chaarem 2 miechy , gral na nim twoj koelga ktory caly czas oszukiwal sanyol i wszystkich ze jest Toba , bil moich kolegow, wiem zabije Cie tak jak juz napisalem
stary 04-12-2006, 14:27   #1066
oceT
Guest

Domyślny

Cytuj:
Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?
Silna-Monisia akurat on wie wiecej od ciebie wiec zamknij swoja twarz i nie odzywaj sie lepiej na forum bo niechce cie strasznie tyrac TRASZKO.

stary 04-12-2006, 14:29   #1067
Bafee
Użytkownik forum

Bafee's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bafee
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aberratio
Poziom: 111
Skille: :D
Poziom mag.: 20
Domyślny Vision

Jestem bardzo zadowolony, że dwóch największych Power Abusers on Furora jest Hunted... Chyba się zemną zgodzicie ? :>

Hail Aberratio & Duskiness !!!

Your Bafee~~.

Ostatnio edytowany przez Bafee - 04-12-2006 o 14:35.
Bafee jest offline  
stary 04-12-2006, 14:31   #1068
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bafee Pokaż post
Możecie już zbierać się z tego servera...

Hail Aberratio & Duskiness !!!
Teraz uwazaj bo ocet Cie pojedzie i bedzie spoko elo
stary 04-12-2006, 14:33   #1069
Ahcum lewap
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Domyślny

Kiedy bylem jeszcze liderem Sunblade za starych czasow to nasza gilda miala cichy pakt z Taifunem. Duzo razem gadalismy i czesto musialem dzialac na dwa fronty..eliminowalismy tych ktorzy nam zagrazali ustalalismy wspolnie price listi takie tam bzdury..

Mozna powiedziec takze ,ze bylem ja i moja gilda wykorzystywana przez Taifuna.Ale ciagle roslismy w sile i czekalismy na rozpad dusk i przejecie wladzy na serwie...Do wojny niestety doszlo za wczesnie mimo zapewnien Taifuna ze za pomoc wczesniejsza nic nam niegrozi i takie tam obiecanki cacanki...

Tak sie zastanawiam co jest gorsze Vision z Imargamem czy Taifun ze swoimi dzieciakami...

Kiedy wybuchla wojna Dusk vs Sun kazdy z Sunblade mowil ze to przez Imargama i Zwidka i Taifun zle robi ze ich ma w gildzie bo gdyby ich niebylo niebylo by tej j.ebanej wojny.

Zadnego ziomka z Sunblade niezapomne bo to spoko chlopaki ale zastanowcie sie komu lepiej pomoc...

Kazdy popelnia bledy Taifun popelnil ich za duzo ale chyba lepiej jak bedzie bez zmian i on bedzie dalej rzadzil...
Imargam przy wladzy... to serwer zostanie opustoszony

A tak wogole to niegrajcie juz w ta gre
stary 04-12-2006, 14:36   #1070
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny

Abe~ musicie przyznac ze dosatliscie od vision po dupie ostro I dopiero teraz iedy Dusk sie wlaczylo to czujecie sie silni i sie smiejecie
Jinikao jest offline  
stary 04-12-2006, 14:37   #1071
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Domyślny

[quote=oceT;1111178]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo2 Pokaż post
Zsolowal? stalem pod depo i sie nie uhalem a pasterz zaraz potem padl ..

(i sie nie uhalem) No to w CHUJ GZZZZZZZZZ pewnie sie nie uhales bo byles nadziany na pytonga swojego starego i czules mrok w dupie, spoko ziomek nie przejmuj sie kiedys moze twoja dupa bedzie free pogadaj powaznie z ojcem moze zrozumie ze zle robi

Pojechales mnie tak ze zamkne sie w sobie
stary 04-12-2006, 14:41   #1072
Bafee
Użytkownik forum

Bafee's Avatar

Domyślny zal.pl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oceT Pokaż post
w00f naprawde F@JNO, idz polizac taifunowi dupke ciotmenie, chyba nikt nie musi przypominac ze zawinoles sie na wojnie 5 razy i jestes w chuj mlodziezowym graczem tibijskim idz poekspic
Ide się dołować... papatki
Bafee jest offline  
stary 04-12-2006, 14:51   #1073
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Wezcie sie all zamknijcie, to jest temat o furorze a nie o waszych problemach z samoocena-_-
stary 04-12-2006, 15:24   #1074
alahakbar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.

Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.

Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!
alahakbar jest offline  
stary 04-12-2006, 15:26   #1075
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Haahaha nie moge panowie i panie nie moge wy myslicie ze vision czuje sie huntowane ? Oni dopiero teraz maja faze na zabijanie Taifun do piachu
Rodri jest offline  
stary 04-12-2006, 15:30   #1076
Bafee
Użytkownik forum

Bafee's Avatar

Domyślny About Me

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alahakbar Pokaż post
Cztery slowa do neanona i bafeego. "Huj wam w dupy"
Ty neanon lepiej stul pysk smierdzielu bo zalatwie ci i to bardzo szybko ze stracisz ta postac. A ty bafee wielokrotny darmowy fragu nie pierdol nic o tej wojnie bo ginales na karzdym open battle jak ciec, cale wasze smierdzace aberratio nie pokazalo nic na tej wojnie, a wy w szczegulnosci.

Nie rozumiem tez dlaczego czepiacie sie Moniki, wyrazila swoje zdanie i ma do tego prawo. Nic nie zrobila wyrazila moze mala sympatie do vision i za to chcecie ja zabijac? Rozumiem ze tak ma wygladac furora bez strasznych power abuserow jakimi sa czlonkowie tej gildji.

Zal az mnie za dupe lapie jak widze ludzi takich jak bafee i neanon wypowiadajacych sie na temat wojny w ktorej nie zrobili nic!!! ABSOLUTNIE NIC!!!
Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL
Bafee jest offline  
stary 04-12-2006, 15:33   #1077
alahakbar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Chyba z gruszki sie urwałeś... chiałbym Ci przypomniec ze 1 padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL

Sfragowalem? Jezeli 12 osob sdekuje jedna osobe to w koncu padnie. Sam to zrobiles ze sie podniecasz? Zobacz po ile fragow maja ludzie z vision katrila 16, yamahaha 14 montura i tarrin po 12- oni maja sie czym pochwalic a ty...?

Ciekawi mnie ile twojej starszej trzeba bylo sniegu w pizde napchac zeby wysrala takiego balwana.
alahakbar jest offline  
stary 04-12-2006, 15:34   #1078
Taifunex
Użytkownik forum

Taifunex's Avatar

Poziom: 280
Poziom mag.: 87
Oczko :>

Chce wam przypomniec ze to wlasnie Vision spowodowalo ze Abberatio wywolalo ta wojne przez hacki Harcesha , a to ze Imargam i Zwidek postanowili mi zrobic wojne to jest ich wybor. Oczywiscie nie ma co tu gadac bo jak wiecie kazdy kto dolaczy do Vision ma hunta 4 ever wiec jak sadze lepiej sie przylaczyc do nas.

Krzysiu ty wiesz ze jak cie na Yamahaha zobacze to zrobie ci troche klopotow na Kyrze :-)

A spotkanie dotyczylo wlasnie usuniecia power abuserow z gildi i jak sadze tera nasz serv bedzie wygladal powazniej.

Zachecam wszystkich chetnych do zglaszania sie do naszej nowej rekrutacji
w Abberatio gdyz tera Abberatio jest oficjalna akademia Duskiness.
Taifunex jest offline  
stary 04-12-2006, 15:39   #1079
Moothonost
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Stan: Początkujący
Imię: Moothonost
Gildia: Mo Murda
Świat: Kyra
Poziom: 191
Poziom mag.: 77
Domyślny

Cytuj:
Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?
ja nie znam taifuna ? hmm jak by co to ja z nim przesiedzialem z pol roku na ts ;p me=Magrami=7012915 acc ;p
Moothonost jest offline  
stary 04-12-2006, 15:41   #1080
oceT
Guest

Domyślny

Cytuj:
Chyba z gruszki się urwałeś... chciałbym Ci przypomnieć że raz padłem na open battle ! A jak zaczołem wojne to miałem 107 lvl a mam który 111... pozatym zfragowałem Nordmark Oblivion and Burn Abl i ty to nazywasz niczym ? ZAL.PL
stary po 1 masz 110 lvl a po 2 chyba ci nie musze przypominac ze wydales 200k na same blessy HAHAH nie mowiac juz o tym co zawsze z ciebie spadalo wiec nie pisz glupot bo jestes naprawde strasznym botem zero myslenie zero pvp NIC.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania