|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie napisalem ze znika tylko ze sie zmniejsza ! ![]() Tyle. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 04-12-2006 o 20:23. Powód: Lubie edytowac. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() to bardziej ciekawe coraz bardziej mnie skłaniacie abym został rook slayerem.. nieraz czytałem o quech że u jednego człowieka w mieście w pokoju jest teleport do mino maga ale trzeba mieć 35 lvl
![]() ![]() @down możliwe ja nie wiem bo narazie się tym nie zajmuje.. a tylko coś takiego czytałem w poście więc mogę mieć braki ale to nie zmienia faktu iż to wszystko jest ciekawe Ostatnio edytowany przez ZdicH - 05-12-2006 o 11:50. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Drogi panie Marcinie24, skąd szanowny pan wie, że prowadzi on do Mintwalin? Dostał się pan tam? Teleport został ZAKŁUCONY więc wcale nie musi prowadzić tam gdzie kiedyś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Up:
to ze to droga do mintwalin wnioskuje sie z ksiazki tora jest gdzies na rooku nie jestem pewien ale to chyba ta ksiazka ktora lezy na stoliku w mino hell
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że mowa o ksiażce. W tej książce jest napisane, że "Minotaur Mage przybył z Mintwalin, aby sprowadzić najazd na Rookgaard"
Jak widać jest zamknięty teraz w pokoju. Więc wybijcie sobie to z głowy, że ten tunel prowadzi do Mintwalin!
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 05-12-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli więc nie prowadzi do Mintwallin to gdzie? Wymyślcie jakąś inną SENSOWNĄ teorie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Marcin, po co ci teoria (opowiadanie) bo żadnej potwierdzonej teorii tu nie znajdziecie. ;p
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jeżeli teleportuje, to tylko Bóg wie gdzie.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no i cipy
![]() Nie wiem dokładnie, ale coś mi się wydaje, że kiedyś nie można było wejść na tą palącą się beczkę. A jak się teraz da, to może zaczynają coś wkładać nowego do mm/ss/ghoul questu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() a ja właśnie się tą sprawą zajmuje tylko potrzebuje pomocnika na calmerze bo sam nie dam rady nawet jeszcze 8 lvl niemam..więc jakby ktoś mógł to niech napisze i byśmy mogli się tym zajmować razem i by było łatwiej..
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak jest miejsce z dead dragonem na prawo od niego (>) jest zasypany tunel i jakby go prowadzic prosto po minimapie to jest rowno do latarni w thais!
O! Gól xD Nie wierzycie - sprawdzcie @down Co coc co ty chcesz? Jaka plama? Ja mowie o tunelu a ten mi wyjezdza z jakimis plamami zamiast dziur, a idz ty.. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 06-12-2006 o 17:32. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak propo to jest temat o beczkach i ogniu. Zacznijmy wkońcu rozmawiać na temat. @EDIT up Za to ty wjezdżasz tym, że powyżej jest latarnia... zanim cokolwiek napiszesz przemyśl to.
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 06-12-2006 o 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic eeeh..nie znudzilo wam sie to jeszcze ? zdaje mi sie ze nie ma niczego w tej beczce ![]() Ostatnio edytowany przez Loffy - 06-12-2006 o 19:53. Powód: kur **** przekrecilem nazwe miasta :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() nie jestem pewien ale taka sama beczka jest w tunelu na fibule. jak się mylę to poprawcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Świat: Polska
|
![]() Rozwikłałem tą zagatke jak bedziesz sie patrzył przez 10 godzin na ta beczke to ognie na niej zaczną sie rozmywać i będzie można ją otworzyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Furious Siorer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hardcory
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Świat: Polska
|
![]() @UP
Dobrze że o tym wspomniałeś jak zależy wam na czasie można coś łyknąć na rozgrzanie gardła, wtedy zmiany na monitorze zachodzą dużo szybciej ![]() |
![]() |
![]() |