![]() |
#1101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() a no wywalili
|
![]() |
|
![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 14:52 You see yourself. You are a master sorcerer. You are The One of the Infernal Affairs (Married to Archin).
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 05-12-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Mylilem sie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() uu to sie porobilo pephy suv etc nie w ng o.O ciekawe czy bedzie jakis war czy co??xd
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() pephy i suv niby maja zorganizowac war? watpie... zaplaca po 150k azeby moc wbic jezcze z pare lvli... ewentualnie mzoe pephy cos zrobi bo on ma jako taki charakter ;o
|
![]() |
![]() |
#1106 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dani Chemics
Profesja: Knight
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Cytuj:
Zabił on między innymi Nalle Chemics .. A Acr jako dobry "ojciec" Escadrone Of Death powiedzial "nie!" Zelloracowi i Sir Gwanowi czego skutkiem jest wojna | Z innej beczki : Wie ktoś jak Tomi Bait złapał tego hunta ? Ostatnio edytowany przez Dani_Chemics - 05-12-2006 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() @Dani_Chemics
Dziekuje za odpowiedz aczkolwiek byla ona nieco wymijajaca ![]() A co mozesz powiedziec o niecheci Finow do Acra i vice versa oraz czemu Dani Chemics nie jest w gildi Acra, skad taki nick ? |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Dodi Brae :
Na temat niechęci Finów do Acra nie mam zamiaru się wypowiadać ... Co do braku mojej osoby w gildii.. Za dużo osób zgłasza swoje chęci wstąpienia w szeregi Escadrone of Death . Ba niektóre z nich informują o tym Acra mając już swoją postać na mainlandzie... Acr nie ufa takim playerom .... potem jest mu strasznie trudno nad wszystkimi niechcianymi Chemicsami zapanować.. Gildia przez taki obrót spraw traci reputacje... a przeciecz to miała być paczka zgranych przyjaciół nic więcej... Skąd mój nick ? może Ci się odbił o uszy nick Danivojac (tak ten od sympatycznego Serba Milivojaca) Obkroiłem trochę swój nick i dodałem końcówkę Chemics tak powstał = Dani Chemics |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
|
![]() oO. Milivojac to bardzo sympatyczny Serb u którego mam dług wdzięczności ; P. Więc ciesze się, że ma dobrą reputacje u innych graczy.
#1111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() @Dani_Chemics
dzieki ![]() w rozmowie z pewnym szwedem padlo : "They played a old sever there acr hunted them from the server" To chyba wszystko tlumaczy chlopaki nie lubia sie juz od dawna. Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 05-12-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() a ja jestem ciekawy co jest powodem podzialu NG i czy bedzie war. Jak ktos zna odpowiedz to niech napisze
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pephy <33
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Hehe ja też lubie Milivojaca
![]() ![]() ![]() BTW. No no no ... jak ci ludzie się zmieniają... odkąd Suv i Pephy nie są w NG widać już jakieś przejawy życzliwości innych użytkowników tegoż forum wobec nich... ciekawe zjawisko, czyżby nie było już czego zazdrościć ? ![]() Podobna sytuacja była kiedyś z Guardian Good's bodajże wtedy to chyba Dorpaz i Azared Eagon z szefów NG sie wynieśli , tym razem padło na Archina i Waldoria. Aha i jeszcze jedno... z tego Mannowa to musi być trudny koleś skoro jak mniemam wywalił Pephego za lvl. Jak mu żal dupe ściska że ktoś go goni to niech się weźmie do roboty ![]() Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-12-2006 o 00:30. |
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mannow nie wywalil Pephego za lv. z tego co wiem Casspari sklamal Dorpazowi a ten wyrzucil Pepka bo mial juz jakis tam powod. ale ofc moge sie mylic.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Od jakigos czasu szukali powodu zeby mnie wywalic , przedwczoraj zabilem old widowa ktorego dorpaz lurowal i sie bawil a potem ubilem casspariego ktory najpierw zaplacil a potem zaczal plakac , no ale czesc poszla za mna <3 i teraz jest jak jest
|
![]() |
![]() |
#1117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() no ma sie rozumiec
![]() ![]() ![]() Jazdaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw dobze ze mannow i leszzce zostaly w NG ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() @Kiroy A jak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja licze na swoj wlasny glosny powrot ; d tzn przeexpienie wszystkich D:
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() heh Ng nie dla polakow ^^
|
![]() |