|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Ja wypomnialem co konkretnie mi sie nie podoba w filmiku, na pk znam sie i widze porownanie z innymi. Tu nie chodzi o jego poziom, bo najwazniejsze to cwiczyc i doskonalic sie. Tylko na takim poziomie nie kreci sie filmikow i nie wrzuca ich na fora, tylko trenuje sie. Mysle, ze wiecej wysliku wlozyl w sklejenie tego niz w trening ;].
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy to oglądalem to pomyślałem sobie - WTF?! Każdy przyzwoicie wygimnastykowany człowiek zrobił by takie... nie nazwę tego trickami, bo były to zwykłe "Skok przez płot". Nie znam się na PK, prawie wcale nie oglądam takich filmików - tym bardziej dziwne, że ten filmik nie zrobił na mnie wrażenia. Skoro nie mam z tym doświadczeń, to nawet średni filmik powinien zrobić na mnie wrażenie. To według mnie (a ja się nie znam) było zwykłe skakanie przez płotki. Widziałem lepszych PK i oni robili "coś" - skoki z kilku metrów itp. A to nie było nic specjalnego. A kamerzysta musi trochę poćwiczyć.
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
PS. Wypraszam sobie, żeby jakiś cham mnie bydłem nazywał. PS2. "Teraz dolałem oliwy... BURN! BURN!!!" Dumny? Stoi pręcik? Gratulacje. Ostatnio edytowany przez joey - 04-12-2006 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Quezacoatl
Poluzuj poślady. Czy muszę robić filmy, by je oceniać? Czy muszę być mistrzem malarstwa, by oceniać pejzaże? A? ... * Shanhaevel wzdycha głęboko i zaczyna powoli i mocno uderzać czołem o blat biurka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up Quezacoatl
I dobrze, ze co niektorym tutaj przypomiales... Chlopak sie zalamal przy komentarzach 1 filmiku ;p. Prawde mowiac sam bym lepiej tego nie zrobil. gz Troche uwag jest m.i.: brak plynnosci+niektore skoki zle wykonales, nie zbudowany filmik, powtarzanie sie co niektorych trickow, ale reszta jest ok ;p. Narazie jestes daaalekoooo do mastaha . P.S. Nie interesuje mie parkour z przyczyn zdrowotnych (chore kolano ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 04-12-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Widze, że towarzystwo, zaczęło całkiem elytarnieć, lożeć czy co tam kto chce. Nie dość, że o wszystko idzie się obrazić, to jeszcze wszędzie potęgują odzywki. Chyba to jednak na tym forum jest największy ubaw z ludu. Cytuj:
Cytuj:
Edit @Fiszbin A ty jesteś zawodowym krytykiem PK? Jak tak to przepraszam i czekam na twoją super ocenę.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 05-12-2006 o 00:08. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Oni elytarnieją, a ty się zaczynasz dopieprzać. Co cię obchodzi to, że innych ten filmik nie urzekł? Na dodatek startujesz do ludzi z przegranej pozycji: każdy ma prawo oceniać, a nikt nie każe ci się ocenami innych przejmować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() moze jesli nie wiesz jak to sie pisze to nie pisz
![]() filmik denny, przez takie barierki to nawet ja przeskocze ![]() bszytkie mash bóty :< xD @down nie wiem o jaka zasade Ci chodzi... moze znow Ci chodzi o ogonki... ?-.- booooring Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 05-12-2006 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli byś sam sie stosował do tej zasady to zapewniam cię że nic byś nie napisał na tym forum.(jesli oczywiście byś się stosował ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez VeLvet - 12-12-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() A ja mam inne pytanie. Nie mi oceniać technikę tego, bo się na tym nie znam. Ale..nie wstydzisz się tak śmiesznie skakać przed innymi ludźmi? Chodzi mi o to, że widać, że robisz to celowo (zwalniasz przed przeszkodami), to nie wygląda naturalnie, to nie jest pokonywanie przeszkód na pełnej szybkości. Nie lepiej iść na jakiś opuszczony plac zabaw?
No i to na końcu jak odchodzisz. Ale sexownie wywijasz ramionkami.
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 05-12-2006 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zatrzymuje się przed przeszkodami, jak kaskaderzy w kiepskich, hollywoodzdkich produkcjach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Starczy... Najlepiej to zamknąć temat.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() No to może ja dorzuce trochę konkstruktywnej krytyki....Na początek powiem jedno...Ćwicz troche więcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Kurde no musze dorwać jakąś kamere ![]() ~Mith
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() I spodziewasz sie konsktruktywnej krytyki filmu pk na forum.tibia.pl? :|
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konstruktywnej może nie, ale dowie się co sądzą o nim zwykli szarzy ludzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() http://video.google.pl/videoplay?doc...0072&q=parodia tu macie prawdziwy parkur, rohen nie ma sie z nim co porownywac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Stary... Błagam naucz sie najpierw robić triki,niezwalniaj przed przeszkodą,przestań "Szpamować" że umiesz zawiązac buty jak ci co umieją lepiej od ciebie,WYSTAW JEDEN POŻADNY FILMIK!(Nie bój się upadku,mój ojciec mi mówił to samo jak uczyłem się łyżew,"Jak nie spadniesz to sie nie nauczysz")
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() To samo chciałem powiedzieć Walekifa, ale pomyślałem że moje serdeczne serce nie pozwala mi na jego większy dojazd...
|
![]() |
![]() |