![]() |
#81 |
Guest
|
![]() Ja się cieszę że będzie bank niema co narzekać że mam facc skoro i tak mam zamiar kupić pacc. No ale mam nadzieje że będą dodane potwory dla niższych leveli
![]() Pżepraszam Wrzystkih za mojom fatalnom ortografije ![]() Ostatnio edytowany przez Skullcrusher - 06-12-2006 o 14:20. |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Cytuj:
Zgadzam sie ale czemu daja tylko dla h lvl monstery (przewaznie) Ale mogli by dawac potrochu ![]() DAJCIE JAKIES SCREENY
![]() |
#83 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 95~
|
![]() Te animacje trawy to jest SUX !
Moze i ladnie wyglada, ale w praktyce, gdy na ekranie bedzie kilka potworow graczy i innego syfu to gra bedzie sie ciela >.< |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Lokacja: Pustków City
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() mi sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() @pare up
Oczywiście, że popieram tego pana : ) @TOPIC DO KURWW$#@^%&^*&#@3 nedzy, Czemu ja mam kare na kompa ?!>?!/1//!?!?1'//!??!/!? ? ^.-... zalled. Powodzenia all na Teście. Niestety bezemnie ![]() Cytuj:
Pozdrawiam Sowa Ostatnio edytowany przez Sowa - 06-12-2006 o 14:58. Powód: A co Cię to obchodzi? : ) |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Popieram. Płacimy za pacca a nie za facca . Krew mnie zalewa jak widze takie posty "Jebany cipsoft znowu nic dla facca... Tylko paccom dają ... A o nas nie myślą... Zaraz się popłacze... Niech Cipsoft da coś dla facc.. " Boże cieszcie się ze Cipsoft pomyslał o was rok temu i ,że dał wam katedre. Na dużo nie liczcie. tak jak ktoś napisał wyżej zamiast kupować sobie jakieś kebaby itd zbierajcie sobie. Też tak robie i mam
![]() ![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() W jednym z tych zdań pisze, że nie będzie można utknąc bez liny. Jakos tego nie rozumiem wyjasni mi ktos oco chodzi dokladnie ? (o to ze jak nie mam liny to i tak wyjde z dziory ? )
|
![]() |
#90 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Ja juz nie narzekam na update , co więcej nawet nie patrze newsów z update bo po co jeżeli dla pacca będzie (wiadomo) .Za 2 -3 lata Tibia stanie sie ogólnie płatna bo nawet na rooku nie będzie sie opylało grać bez pacc'a. Nie narzekam , mam to gdzieś , gram tak jak gram (mam miejscówke na której ciagle expie wiec nowych terenow jak narazie nie potrzebuje) , Licze tylko ze moze w konkursie wygram pacca ;p
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dobry pomysł z tym slimem, ogólnie wszystko świetnie, pięknie tylko pacc
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Daleko od ciebie...
Imię: Darkzir
Profesja: Knight
Gildia: Dark Revolution
Świat: Amera
Poziom: 20
Skille: 63/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Możecie podać dokładną datę update'u?
Bardzo bym prosił ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Mało mnie update interesuje.. przestałem grać w Tibię, GW mnie pochłonęło. |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() @2up
kto Ci poda...co ktos wyrocznia jest??czy co? @TOPIC Git...ciasta,zamykane okna,wypas grafa ab,dodatki do trawy...update na 10+ eee tam 7.4 to wtedy bylo bardzo latwo...beznadziejna grafa...i na 15 lvlu sorc robil sd to byl big kwas...omfg....za latwo bylo teraz robia tak...i jest lepiej bo 11 druid sobie robil uhy...dla mnie to z kazdym update coraz lepiej zaokroglone ksztalty bardziej... @KNIGHT knight nie jest taka zla postacia,narzekacie i narzekacie!Trudno poskilowac? Jak mi sie wydaje...to ta postac jest do grania na poczatku i tak zobaczcie ze wiecej jest knightow...bo nimi sie bardzo latwo gra...i tylko dla mnie mogli by zmienic zeby skille szybciej szly...ale to tez tak jest im wiekszy lvl tym wolniej skile leca(chyba);p I to dla mnie na tyle!! Pozdro Fellank. |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() To narzekanie na to, że większość zmian wprowadzonych i dodanych w updacie jest dla PACC, jest nierozłącznym elementem atmosfery 'przedup'kowej'. Do tego trzeba się już przyzwyczaić.
Wydaje mi się, że ten update będzie jednym z najciekawszych w ostatnich kilku latach : ) Chyba CIPsoft stanął na szczycie swoich możliwości i umiejętności ; D W Tibie gram sporadycznie, jeśli jednak stwierdzę, że po tym up'ku ta gra stanie się ciekawsza, to poprawie sobie łączę i wrócę ; ) No i będzie trzeba PACC kupić ; )
Ostatnio edytowany przez Monte - 06-12-2006 o 15:23. |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Nie wiem czy ktoś to już zauważył bo nie chce mi sie przeglądać wszystkich stron, ale pisze sie rookgaArd a nie rookgard
![]() Ostatnio edytowany przez Ameriov - 06-12-2006 o 15:22. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Jestem ciekaw co zrobią z profesjami.
Bo jak narazie to skutecznie im wychodzi wywyższanie sorców i druidków ![]() Ogolnie update może być ciekawy ![]() Oby.. |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |