|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Usunięty
Imię: Nadigis Elder
Profesja: Elder Druid
Świat: Pythera
Poziom: 100
Poziom mag.: 66
|
![]() Rehost plx ;<
rapidshare sux |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() niestety jak chcialem filmy odpalić to nie działa mi:/
właczam tibie potem tibicam akctive play i nadal kaze wpisac numer |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
|
![]() a moglbys spakowac i wystawic tibicama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.gigasize.com/get.php/2195...EST_SERVER***** tibia client 7.83 http://www.gigasize.com/get.php/217587/tibiatest***** Ostatnio edytowany przez Sesef - 07-12-2006 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sciągnąłem tibicam i klienta i nie idą mi filmy =/
A jak teraz odisntalować pliki tibicam***** i inne z folderu bo nie chcą chamy się usnunąc ;/
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Plik Mda i Tibicams jest czysty, jak ktos ma chwilke to prosiłbym o przeskanowaniu klienta tibi do test serwa.
Z góry dzięki ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() skanowałem virrusscan jotti org - czyste
A wiecie jak to usunąć?
Glory, Glory Manchester United. ![]() Ostatnio edytowany przez Mozo - 06-12-2006 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Virrusscan jotti org musi najpierw zuploadowac plik zanim go przeskanuje. Watpie czy tak szybko to zrobiłeś. ;s @Down ok dzieki ale przezornego Pan Bóg strzeże : Status: OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 d64a62456c43aa883d6ebfb96c8ae3d9 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Czysciutko. Ostatnio edytowany przez Yebro - 06-12-2006 o 19:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() eeee...sciagam ten plik,clijete tibi i co dalej?jak to wlączyc?jak normalnie sie otwiera filmy to trzeba nacisnac tą ikonke tibia cam ,a tu jest tylko ten plik mda. ...prosze niech ktos pomoze,bylbym wdziewczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Cytuj:
DOKŁADNY OPIS JAK ODTWORZYĆ FILMY 1. Ściągamy Tibie 7.83, TibiCam i dla pewności plik MDA 2. Rozpakowujemy wszystkie pliki. 3. Plik MDA wklejamy do folderu z TibiCam, zastępujemy nim poprzedni. 4. Włączamy TibiCam. 5. Włączamy Tibie 7.83 6. W Tibi wchodzi w Options/Network/[] Test Server Login, tu trzeba tą "fajke" odznaczyć. 7. W TibiCam klikamy Activate i Play 8. Logujemy się niewpisując passów i jeśli mamy jakieś filmiki powinny się pojawić na liście Myśle że ktoś to doceni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej wziasc stara tibia cam wrzucic do niej nowy MDA plik potem odpalic nowy klient tibi upewnic sie czy jest wylaczony test server i ogladamy tak jak kiedys.
@up jak ściagnelem tego klienta to myslalem ze tam odznaczony jest, ale okazało się że jest zaznaczone. Ostatnio edytowany przez Sesef - 06-12-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() #up
ale jak ktoś chce(np. ja)jeszcze ściągać i oglądać filmy pod 7.81 więc lepiej ściągnąć nową Ja mam 3 TibiCam teraz pod 7.6, 7.81 i 7.83 7.6 - bo czasami lubi oglądnąć jakieś filmiki z OTS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie da sie tego reshotnac na cos innego niz rapid~~ albo to co tam ktos reshotnol bo z niczego nie moge sciagnac kurwa... idzie sie w*****c a tak bym zlukal te filmiki prosze o jakies mozliwosci reshotu na cos innego niz juz bylo w temacie PLX.. z gory dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Niestety tak też nie działa, a głupi nie jestem Moze tylko na jakimś tam win działa ja mam XP i nie =S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() JUZ ALL OK.
JEŻELI KOMUŚ NIE DZIAŁA TO ZNACZY ŻE ŚCIAGNOL CAŁĄ TIBI CAM Z MDA PLIKIEM, A TAM BRAKUJE PLIKU Language.set |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyglada ze ja tez na to jestem za glupi. Chyba ze nie dziala na xp naprawde nie wiem co jest lol;/
Mam wszystko sciagniete co trzeba rozpakowane jak trzeba, otwieram jak trzeba i nie dziala. Ktos wie o co biega?
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() przepraszam bardzo czy moglibyscie przestac uploadowac pliki do rapidshare (lenie zasrane) dziekuje bardzo
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |