|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#81 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
|
Też miałem kiedyś takie problemy a czego?? BO MOJA MATKA UCZYŁA W TYM GIMIE CO JA UCZĘSZCZAŁEM! Klasa była zazdrosna... I na dodatek tępili mnie nauczyciele bo nielubieli mojej matki...
(uczyli mnie akurat ci którzy jej nie lubili) Przynajmniej klasa dorosła i w drugiej klasie to się skończyło...
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
@Wieszok
Co do twojego podejścia "dręczenie jest spox" napiszę tak, bo się chyba nie do końca zrozumieliśmy: Żaden z ciebie psycholog żeby snuć teorie "jest za słaby, i tak by się potem powiesił". Osobiście wydaję mi się, że jest to bullshit, ale kłócić się nie będę; też nie jestem psychologiem. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik Forum
|
To ja opowiem historie którą parę dni temu opowiedział nam (mojej klasie) nauczyciel od WoS'u. Więc do mojego gimnazjum chodził jakiś taki koleś co to generalnie że tak powiem taki bandyta był. I w ogóle on odwalał różne rzeczy i był zUy generalnie. Więc przenieśli go do CKU czy co to tam jest. I w tym CKU pewnego razu wziął jakąś kule metalową czy coś takiego i rzucił w nauczyciela tak że ten stracił przytomność. I co się stało z tym uczniem? A wrócili go z powrotem do mojego gimnazjum. Także...
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Re.Up
Cytuj:
Edit: Oops, niechcący napisałem nowego posta, miał być edit w poprzednim. Ostatnio edytowany przez Thero - 04-12-2006 o 18:01. |
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Weldox Cadeltia
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 9
Skille: 22/20
Poziom mag.: 1
|
Cytuj:
, a wtedy co? do więzienia ich dać? państwo ma za nich płacić? pomysł Giertycha to sposób dobry tylko na krótką mete. Moim zdaniem trzeba dać do zrozumienia dręczycielom że nie są bezkarni. i wziąść się za problem porządnie ![]() |
|
|
|
|