![]() |
#1141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() casspariego o ile sie nie myle nie chcieli ludzie ktorzy teraz sa w IA. gwoli scislosci.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#1142 |
Użytkownik Forum
|
![]() mialem nie odpisywac ale ino raz ostatni odpisze - awo zgadzam sie - dwa debile sie spotkaly
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Ludziska dajcie spokoj rodzicom !
O ile obrazanie kogos jest nieladne ale miesci sie w ramach krytyki to obrazanie czyichs rodzicow w normalnych warunkach powoduje bicie po ryju. Wiec albo piszemy maincharami (a info o pisarzu jest szczegolowe .. miasto, ulica, nr domu- zeby bylo wiadomo kogo lac) i wyzywamy rodzicow z wszystkimi konsekewncjami albo pisze kazdy ale nie obrazamy rodzicow! Proponuje stonowac wypowiedzi na powiedzmy 2 dni to napewno cisnienie opadnie ![]() Please Ja za obrazanie rodzicow bym chyba ubil typa w realu i bym sie z tego nie spowiadal bo to przeciez nie grzech. ps ta moja odpowiedz zostala usunieta przez nekromanta - dlaczego ? Powód: Spam/wulgaryzmy/kretynizm - serio ? W zadnym razie, strona miala leciec cala, ale tak sie nie stalo, a ja posta nie odznaczylem, za co serdecznie przepraszam. Usunalem go teraz, skoro napisales to samo raz jeszcze ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 08-12-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#1144 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() ponioslo mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Imię: Soad_Rox
Profesja: Elite Knight
Świat: Eldorado
Poziom: 8
Skille: 7 ML
Poziom mag.: 7M
|
![]() dzieki za skasowanie mojej wieloletniej pracy
![]()
#1146 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Tak see lookam i co widze?
Infernal Affairs?? Hah Noobasy z Obisidi se guild zrobili , nigdy nie dorównacie "Infernal Affairs" z Eternii |
![]() |
![]() |
#1147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Imię: Pulkownik Caster
Poziom: 37
|
![]() Powiem krótko i na temat - NG to złodzieje ! Wysłałem azaredowi bp uh bp explo i co nie odesłał kasy mam screeny z rozmowy jak totalnie olewa i pisze "że nie wysle " chcecie screenów - piszcie na priv.
NARA. NG ZLODZIEJE ! |
![]() |
![]() |
#1148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Do: Nekromanta
Widzisz kto jest "Spamm/wulgaryzmy/kretynizm"? A pozatym awo~ nie ponioslo. On zawsze taki jest. Czasem naprawde... ![]() A pozatym tylko bronilem tego, zeby nie jechac sie po rodzicach ani po czasie grania, bo to nie ma sensu. Do: Woolwerin Kretynizm. Do: Awolwer ŁŻESZ! ŁŻESZ JAK PIES! ![]() Do: mlyko A co Ty sie spodziwałeś za ten bp explo i uh? Fanfar? Protekta? Itemów? Frajer. ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
huh ... ;d nie wiem skd ci sie wziela koncepcja ze klamie ale nie mam zamiaru tego kontunuowac ;o po prostu po raz 1st nie mam na to checi ;< @mlyko jak juz komus chcesz sprzedac runy z knightow w ng to jedyną osoba moze byc wartex night... |
![]() |
![]() |
#1150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Imię: Pulkownik Caster
Poziom: 37
|
![]() Cofnij sie do przedszkola. Czy ja to mu sam wyslalem od tak sobie ? Naucz sie cyztac ze zrozumieniem i sobie odpowiedz czego sobie oczekiwałem po tym jak chciał kupić uhy i explo.
Ostatnio edytowany przez Ashlon - 08-12-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: Cofnij sie do przedszkola =] EDIT2: Ten no, spamm ![]() Ostatnio edytowany przez The Shodow - 08-12-2006 o 18:26. Powód: Powód edycji mam tu wpisac? Czy ki pieron... |
|
![]() |
![]() |
#1152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Co by było gdyby NG się rozpadło ? Masa osób na serwerze na to czeka..
Ps. Czy Dorpaz wbije kiedyś 160 lvl ? Czy to już zawsze tak będzie że wbije lvl to odraz spada ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Użytkownik Forum
|
![]() dorpaz mowi ze mu sie nie chce grac
@ luppy nie naby zrobily gildie, nazwe wybieral lider a naby mozesz do funfli pod depo mowic ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 08-12-2006 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#1154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dani Chemics
Gildia: Escadrone Of Death
![]() |
![]() Tak lookam na tibia.com i myślę sobie ta nowa gildia jest na tyle mocna aby walczyć z NG ... ba ! nawet wygrać z nimi.. to by było piękne może Chemicsy by także się do was przyłączyły...kto wie
|
![]() |
![]() |
#1155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() Mam tylko 1 pytanie - kto i po co mialby walczyc z NG z ktorego sie wywodzi ?
|
![]() |
![]() |
#1156 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie, jedno jest pewne - my zadnej wojny nie chcemy i nie mamy zamiaru jej zaczynac!
![]() |
![]() |
#1157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Luppy : jeeli jakiswysoki lvl z Eterni chce taka nazwe nie widze przoszkody
![]() ![]() ![]() Uzytkownicy Forum : naprawde przedszkola i srodowiska z ZSZ nam nie potrzeba naprawde kto nie ma zcegos konkretnego do powiedzenia niech si lepiej nie wypowiada !! szkoda nerwow i strata czasu an czytanie postow i doszukiwania sie w nim jakiegos sensu aby skomentowac !! dlatego prosze w swoim imieniu i innych aby tu bylospokojnie ![]() no Dodi daj znac jak tam twoj sorek ![]() Pephy GOGOGOGOGOGOO kocham Pepsiego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Imię: Sardrin
Poziom: 85
Skille: 86/81
|
![]() 14:20 Sardrin [41]: yo
14:21 Mentor de'Vrie [116]: ej wiesz ze hunted jestes 14:21 Sardrin [41]: for? 14:21 Mentor de'Vrie [116]: za kumpla mojego 14:21 Sardrin [41]: for? 14:22 Sardrin [41]: tzn ? 14:22 Sardrin [41]: cos komus zrobilem ? 14:23 Mentor de'Vrie [116]: tak 14:23 Sardrin [41]: komu ? 14:23 Mentor de'Vrie [116]: ej placisz bohy lub nie grasz na tym swiecie 14:23 Sardrin [41]: ceikawe sakd wezme bohy 14:23 Mentor de'Vrie [116]: 20k 14:23 Mentor de'Vrie [116]: plac 14:23 Mentor de'Vrie [116]: teraz 14:23 Sardrin [41]: pozatym nikomu nic nei zrobilem 14:23 Sardrin [41]: -.- 14:23 Sardrin [41]: bo skiluje od meisiaca 14:24 Sardrin [41]: jeszcze spoko patryk mnei w****l na 80k -.- 14:24 Mentor de'Vrie [116]: placisz ? 14:25 Sardrin [41]: nie mam za co palcic bo nic nei zrobilem 14:25 Mentor de'Vrie [116]: ok 14:25 Mentor de'Vrie [116]: hunted 14:25 Mentor de'Vrie [116]: bye 14:25 Sardrin [41]: wyjdz z depo to cie ng z*****e 14:26 Mentor de'Vrie [116]: jestes pewny? 14:28 Mentor de'Vrie [116]: przekonasz sie ![]() 14:30 Sardrin [41]: hunted za nic ? 14:30 Sardrin [41]: no to psize do kumpli 14:30 Mentor de'Vrie [116]: oki ![]() 14:31 Mentor de'Vrie [116]: i tak jestem hunted to wiesz co? 14:31 Mentor de'Vrie [116]: kiedys cie dorwe 14:31 Mentor de'Vrie [116]: ![]() 14:31 Mentor de'Vrie [116]: z benkem i yunichi 14:31 Mentor de'Vrie [116]: ![]() ...ciekawe zarabianie :S
~~Order of Night 4ever~~ Ostatnio edytowany przez Sardrin - 09-12-2006 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#1159 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak! trzymajmy z polakami! zajdziemy tak daleko jak mentor!
![]()
![]() |