|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
|
![]() Mam poważny problem : Skillowałem sobie dzisiaj swoją postacią i nagle ktoś zaczął mi ksować. Napisałem od razu jak go zobaczyłem żeby mi nie atakował mobków (po angielsku oczywiście
![]() Dosyć długo pracowałem nad tą postacią i chociaż eq posiadam słabiutkie ![]() ![]() ![]() Chciałem się zapytać czy istnieje taki program oraz jakie jest prawdopodobieństwo hacka. Liczę na waszą szybką odpowiedź ponieważ się zamartwiam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bez niczego nie mzoe Cie Ci ukrasc konta, znajac Twoj nick chyba ze sciagniesz cos od niego albo wejdziesz na jakas strone ktora Ci poda.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() own3d = ))
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arithal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 56
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2006
|
![]() Nie no bo ja nie gram zbyt długo a tym bardziej nie zajmuję się hackowaniem. Nie lubię jak ktoś używa tzw. "MACRO" albo jakichś innych botów bo według mnie jest to oszustwo. Czyli mówicie że jeżeli nic mu nie podawałem ani nie wchodziłem na żadne strony przez niego podawane (nic nie podawał
![]() ![]() Według was przeinstalowanie Tibii coś da ![]() ![]() ![]() Btw. Dzięki za szybciutkie odpowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Sojer69 - 08-12-2006 o 17:39. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
@Autor: Mam dzisiaj dobry humor, więc powiem Ci w tajemnicy, że nie ma żadnego programu do hackowania postaci w tibii i dopóki nie klikniesz w jakiś link, który on ci poda/nie ściągniesz niczego od niego - jesteś bezpieczny i nie musisz nic przeinstalowywać. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Musisz wiedzieć, iż w tibi wiele jest osób, które będą starały się przeszkodzić ci nie wiadomo dlaczego. Na informatyce się nie znam, ale ta sytuacja wydaje się dla mnie jasna. Po pierwsze jeżeli ktoś posiadałby zdolności do hackowania bez żadnych danych itp. to na pewno nie wykorzystywałby ich do zdobycia p seta ;p Po 2 trafiłeś na zwykłego n00bka, który zamiast cię wyzwać (jak to n00bki mają w zwyczaju) zastraszył cię jakimś programikiem. Moim zdaniem nie ma się czego obawiać =) @Arithal Nie komentuj złych postów. Używaj opcji report bad post. Ostatnio edytowany przez Eivrel - 08-12-2006 o 17:59. Powód: Byczki ;p |
![]() |