|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak wiadomo, wraz z nadejściem Tibii 7.9 wszystkie piekarniki i niemobilne meble(z wyjątkiem łóżek) zostaną usunięte, a okna otrzymają żaluzje uniemożliwiające wrzucanie śmieci przez osoby trzecie.
Takie zmiany w konstrukcji budynków wymagają jednak wcześniejszego usunięcia ich zawartości. Dotyczy to wszystkiego, co w chwili updatu będzie znajdowało się na terenie domku. Gracze, którzy nie przeniosą swoich skarbów w bezpieczne miejsce będą musieli się zdać na automat, który wykona tą operacię za nich. Przedmioty zostaną bezpiecznie przetransportowane do depot miasta do którego przynależy domek. Nie trzeba się też się martwić granicą pojemności-wszystkie nadmiarowe rzeczy także się tam znajdą. Informacja ta dotyczy też domów gildyjnych(guildhalls)-cała ich zawartość zostanie przeniesiona do depot lidera gildi. Proszę zauważyć, że obiekty, których nie da się podnieść(krzesła, stoły itp) zostaną skasowane.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 08-12-2006 o 19:29. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No i dobrze. Heh...ostatnie chwile na Tibii 7.8 =]
edit: Yeah , pierwszy ;d Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 08-12-2006 o 19:01. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Muahahaha czyśccie pokoje w gh chyba, że nie lubicie leadera swojej gildii ^^
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Świat: Morgana
![]() |
![]() hoho... Ja jeszcze licytacje naszczęście prowadze ^^ Teraz tylko czekać na update: P
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() yea super teaser -.- ostatnie 2 teasery sa beznadziejne...
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() wiadomo juz kiedy może nastąpić uptade lub test server ?? próbowałem pociągnąć za język mojego kolege tutora ale powiedział mi że " gdybym ci to powiedział musiałbym cie zabić "
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() ALLE LUJAAA !! ;D
w koncu porzadki w domkach, lozka tam gdzie chce i koniec z walnietymi piekarnikami ^^ AWE Cipsoft ! ;]
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() no ta ja bym w zyciu nie zostawil moich rzeczy liderowi on moze powiedziec ze dal komus innemu bo mowil ze to jego ^^ i powie ze nie pamieta komu i stracisz rzeczy o ta juz lece
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAIL koniec z piecami i niepotrzebnymi luzkami HAIL update blisko coraz blizej
![]()
See YoU On ThE OtHer SiDE.. Or iF You WaNT Enjoy the silence Ostatnio edytowany przez Lord Gumio - 08-12-2006 o 19:09. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: ~SW~
Imię: Nry, Krzychmen
Gildia: Stumilowy Las Squad
Świat: Celesta
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Ohh yea moja aukcja jeszcze trwa XD A kiedy wkoncu bedzie upd? jet jakas pewna data ?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() jeśli dobrze zrozumiałem to wszystko co znajduje się w domku zostanie przeniesione do depo , a nie lepiej było by przenieść tylko te itemy co leża np na piekarniku ? po co odrazu całość ;/ , przez to trochę zajmie przeniesienie wszytkich run mf lota itp do domku.
Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 08-12-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie chce mi się znowu robić przemeblowania ![]() Przynajmniej WRESZCIE będę mógł ruszyć to piepr*one łóżko ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() No to tylko czekamy na update ( prawie bym napisał udpate, ale to nie jest śmieszne )..Ktoś na Game-Chacie mówił , że update ma być 12 grudnia ;P
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gothek
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 20
Poziom mag.: 21
|
![]() czy nie zauważyliście, to właśnie już 7.9 up-date będzie więc co przyniesie 8.0? przecież takie &.0 up-daty muszą przynieść radykalne zmiany w grze....
kto wie 3D? czy nowy kontynent dla facc wielkości maina ![]() Ostatnio edytowany przez Gothfryd - 08-12-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez prywek - 08-12-2006 o 19:18. |
||
![]() |
![]() |
#16 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @prywek
Nie tłumaczyłem wiernie. W poprzednich teaserach cipsoft zapowiadał usunięcie łóżek, co mnie trochę zmyliło.
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Cytuj:
ale nie o tym temat ale zgadzam sie z ziomem co powiedzial ze lozka nie bedzie mozna przesuwac bo to prawda all bedzie mozna ale nie lozka to jest jedyny wyjatek rozumiecie ?? czy nie za bardzo lozka pozostaja w domkach tam gdzie staly ;pp wiem nie chce mi sie juz czytac tych waszych bzdur i odpowiadac na mnie czekam na update i dopiero dam komenta chyba ze ktos zacznie mi wzucac czy np zle komentowac moje komenty to odpisze mu na to ... :d Ostatnio edytowany przez lukitak - 08-12-2006 o 19:35. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() dlatego tez napisalem ze to maly blad
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Poznań City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zighrapt
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
![]() ![]() |
![]() Fajnie.. nareszcie będzie można urządzić swój pokoik tak jak się chce ^^ Zauważyłem jeden błąd : "Nie trzeba się też się martwić granicą pojemności" Dwa razy napisane jest "się"
![]() P0zdr0. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() a dlaczego ma być wszystko usunięte a potem mam to kupować kto mi odda kase jak mi nie bedzie pasowac piecyk to go wywale
a teraz musze isc i kupic |