|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już nie mogę się doczekać tego uptade^^. Będę mógł zdeponować kaskę nie w dp, ale w BANKU^^!
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() Taaa. nie raz juz przenosili automatycznie rzeczy.... tyle tlyko ze czesc gdzies zniknela w zawirowaniach czasu i przestrzeni
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: na Forum
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() na rooku juz nie mam sily na kase nareszcze ja wsadze do banku!
![]() ![]()
Oryginalnie napisane przez Em0 Ta je... dzięki mnie i oercie bo przez nas matteq94 dostał bana...muahahaha xD @down LoL nie dostał bana przeze mnie.I ja bym ci nie polecał dawanie go z powrotem na bohatera... (LOL) xD ![]() ![]() http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=253142 < WEJDZ nie pożałujesz ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: rookgaard
Profesja: Rookstayer
Świat: na Forum
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() jak postac ma 1 lvl i sie na nią nie lognie przez 1 miesiąc to sie usunie
Oryginalnie napisane przez Em0 Ta je... dzięki mnie i oercie bo przez nas matteq94 dostał bana...muahahaha xD @down LoL nie dostał bana przeze mnie.I ja bym ci nie polecał dawanie go z powrotem na bohatera... (LOL) xD ![]() ![]() http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=253142 < WEJDZ nie pożałujesz ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Update updatem a ja juz m* (Ah zapomnialem anti-czit forum) i przeźro**yste drz***a (anti-czit
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Uriziel - 08-12-2006 o 20:18. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Heh, czyli można się spodziewać update'u już nie długo, no chyba że jednak TS'a zrobią na co liczę
![]()
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Jak dla mnie w next weekend bedzie up 7.3 plx come back
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Ktoś się pytał co będzie w tibia 8.0.
Będą jak zwykle tylko nowe stworki, parę wysp dla pacców, najwyżej jakiś outfit nowy, kilka questów i nic więcej ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() 1. To jak będzie z tymi łóżkami? Będzie je można przesuwać? Chyba raczej nie ; <
2. I będę mógł sobie wywalić z domku tablice ze ścian, na których mogę pisać różne rzeczy? 3. Pochodznie ze ścian też będę mógł sobie usunąć? Byłoby fajnie, gdyby ktoś obeznany odpowiedział na te trzy pytania ![]()
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() pomyslalem popatrzylem i zauwazylem ze teraz codzinnie jakies nowe notki na tibi com wiec update sie zbliza wielkimi krokami i to bardzo wielkimi wiec ziomy i ziomale przygotujcie sie na UPDATE !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lukitak - 08-12-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ciesze się z update wreszcie coś dodadzą na rooku.tylko szkoda że zlikwidują krzesła piecyki stoły przecież te itemy zawsze były ozdobą różnych miejsc nikt ich do domków niebrał .
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() UPDATE zbliza sie wielkimi krokami!! ;d czekamy!!!
ps. trzeba domki wyczyscic ;o
#37 |
Guest
|
![]() no to musze posprzątać w domku
(P.S. coś mi sie zdaje że w niedziele update) ☺ Ostatnio edytowany przez Du$szek - 08-12-2006 o 21:30. |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() pisac "cipy" mam na mysli ciptsoft a nie te u dziewczyn xP Ostatnio edytowany przez lukitak - 08-12-2006 o 21:34. |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @@up
ach te cipy cipy ![]() Mam postać na 12 lvlu i tak naprawdę pacc mi jest gów** potrzebny, bo domki to dla bogaczy są, a nowe tereny? Phi nowe tereny to tylko dla h-lvli bo niedałbym rady moim sorciem pogonić hero itp. ![]() Oczekuję w tym (jeżeli Cipy robią niespodziankę) lub w następnym uptade nowych wysp dla FACC, lub też kontynentu (coś w rodzaju Darama Island), bo po prostu FACCi nie będą chciały grać, pokasują postacie jak się wkurzą i zostaną same Pacci i tak powstanie płatna gra Tibia Pay ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() @odnośnie Tibii w 3d;
Może zrobią coś wielkiego dla Tibii 8.0, ale to czas pokaże. ja byłbym za NIE dla Tibii 3d, ta gra jest fajna dzięki swojej prostocie. Brak muzyki pozwala cieszyć się swoim zasobem muzyki ; ) @topic; Powiedzieliby chociaż kiedy ten up... Przeniosę itemy z domku do dp i tydzień będzie stać pusty domek, a tak to dzień czy kilka dni przed update bym wyczyścił. Bo coś ten automat nie wydaje mi się wiarygodny ; ) Pozdro! Bolt~