![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() moze SWE sa fajni itp. ale ja mam z nimi złe przeżycia(Isara-Del'Toro) i staram ich sie omijać szerokim łukiem
|
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Ludzie nie każde swe to PA itp... Naprawde temu teamowi mozna zaufac i teraz lącząc sie polacy z swe stworzylismy FG i jestesmy praktycznie niedozniszczenia przez nasze zorganizowanie itp, pierwsze sneak atacki byly tak zorganizowane ze raz padl garlerdon a w nastepnych 2 bitwach skonczyl albo na 20hp albo dajac loga w srodku bitwy, na dzissiejszym open battlu mo murda poniosla totalna klęske, wyrzekali sie ze wygraja bo maja przewage itp ale kurwa co im po tej przewadze jak na OB stala linia najtow ktorych nasi magowie na combo wyrżneli
tamci probowali naszych ubijac ale co garl podbiegl i walnol sd w kogos z naszych ruszalismy na niego i uciekal w poplochu wiec jak mieli wygrac biegajac w grupkach 3 osobowych jako easy targety? ... Pare osob juz z MM doszlo do nas, i paru juz na tą chwile jest zdecydowane płacic i juz gadanie jakis fanatykow MM albo ich asslickerow jest bez sensu bo fg uroslo w sile i ciagle rosnie a mo murda maleje i dostaje w dupe w fragsach jedyna osobe ktora im sie udalo ubic to gandamira ktory mial Ping 13k+ (wątpie zeby sie dalo chodzic) i zostal sam vs 10~ z mo murdy.. najs btw nice combo? 135ek z full do 0 w sec http://img370.imageshack.us/my.php?i...ancomboob7.jpg
FG ... NF RULE Ostatnio edytowany przez Cariel Da'Rose - 11-12-2006 o 07:25. |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
|
![]() Hmm chyba wygląda na to że FG przyzwyczajają się do panowania nad servem , i zachowują się podobnie jak MM
Pismejker Guild membership: Artist of the Art Soul Dec 10 2006, 20:50:40 CET Killed at Level 83 by Geo Aldarion and by Eon Aldarion wygląda na to że to dead za nic, sami się domyślcie o czym to świadczy -.- |
![]() |
![]() |
#986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Manderigon Agrius - dla ciekawych, napewno graja nim 2 bracia + ojciec (ale tego pewny nie jestem). Typek jest z mojego miasta i swego czasu chodzilem z nim do 1 szkoly, wiec nie obrzucajcie mnie zaraz, ze jestem noob zazdroszcze itp. poprostu wiem i tyle. Kto nie wierzy - jego problem. Garlerdonem graja 2 typy, Arystosem podobno tez 2, a Mootho to chuj wie, dzieciak majacy cale zycie na ekranie komputera, wiec mozliwe ze gra sam.
Teraz apropo wojny, tak jak to bylo z poprzednimi - wygraja ci, ktorzy beda bardziej oszukiwac, zdradzac kumpli, hackowac innych etc. ![]()
#988 |
Użytkownik forum
|
![]() czy to ważne że grają bracia i ojciec?? acc sharing jest tak czy inaczej bo gra więcej niż jedna osoba
|
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
udowodnisz im sharing? ![]() GoGo MM!! |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik forum
|
![]() jaki nomalny człowiek da rade grać 3 dni z 1-2 godzinnymi przerwami co 1 dzień??
|
![]() |
![]() |
#991 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
wez ty sie nie odzywaj jak niemasz pojecia. garlerdon gra sam, arystos ma przynajmniej 2 ownerow, ktorych osobiscie znalem a slyszalem nawet o 4-5, moot dziecko? on ma dwadziescia pare lat, ty poki nie usuneles z profilu, to widnialo tam 17 lat bodajze wiec sie nie udzielaj. odnosnie kyry to najwiekszy specjalista jestes, a grac przestales na niej po miesiacu pff |
|
![]() |
![]() |
#992 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a przeczytaj sobie temat o tym deadzie temat na forum tibia.com OK a dead Bersha?? "Today i exp on Cyclops in Poh. I go to kill drag in Ornament shield quest. I met Eon Aldarion, he tell me : Come block Dragon Lord and I heal U when U say "uh" . Then i go block cuz I want help Eon~~ . When Dl come to me Eon use magic wall and I dont have exit. Gz Eon~~ U are rox ;d;d. Please give back my loot and pay for dead...." chyba bez powodu obaj nie napisali o tych deadach... zwłaszcza że Eon Aldarion nie powiedział w żadnym z tych tematów że za coś zabił. Ostatnio edytowany przez Kretek1509 - 11-12-2006 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla spragnionych widoku Open Battle:
http://rapidshare.com/files/6890733/...battle_Eon.rec http://www.megaupload.com/pl/?d=A4IZVE64 http://www.**************/file/zfl13y Signed, Miszcz!
The Chaotic Paladin Strong Enough To Lay You Down Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 11-12-2006 o 17:17. |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() ej a tak na dobra sprawe to jak straciles slaminera?
|
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik forum
|
![]() 0.o
czemu stracił slaminera?? |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyżby wojna chwilowo ustała ?
i tak MM wygra ;p |
![]() |
![]() |
#997 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#998 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Większość popierdułek zawsze patrzy nie na siebie , tylko na innych- tych z wyzszymi lvl'ami. Teoria o tym ,iż ja i inni mają więcej ownerów , oparta jest na domysłach i nie sprawdzonych informacjach. Jesli nie zazdrość to co przemawia za tymi słowami ? Przez Tibie I Manderigona Dostałem <Nkl> w szkole, Powiedz mi który ojciec pozwoliłby na to i jeszcze by w tym uczestniczył?(i bił lvl ![]() Sprostowanie odnośnie Brata czyli 2 ownera Wg. ciebie name: Boltos To jest postać mojego brata. ![]() Uważam to za wystarczający Komentarz - Kto chce niech sie do tego odniesie tak jak mu sie podoba. Pozdrawiam wszystkich Graczy na kyrze i noobów też ![]() ![]() |
|
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Takie przypadki z dziećmi sharującymi z rodzicami już były. Więc czemu nie miałbyś być następny? Chociaż osobiście w to wątpie, nie wyobrażam sobie sharingu z tatą. Ale teoria twojego sharingu nie jest oparta na "domysłach", "nie sprawdzonych informacjach". Wystarczy spojrzeć na głupią stronkę z czasem bycia online. Jak to wytłumaczysz, że grasz dzień w dzień po 20h? Nawet jeżeli nie miałbyś rl życia to jest to niemożliwe. No chyba, że bot, ale trudno zrobić taki lvl na bocie. To moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
#1000 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |