Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-12-2006, 18:11   #981
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.
Azeris jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-12-2006, 19:23   #982
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris Pokaż post
Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.
Agree

(10 znakow)
0lik jest offline  
stary 10-12-2006, 20:10   #983
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2005

Domyślny

moze SWE sa fajni itp. ale ja mam z nimi złe przeżycia(Isara-Del'Toro) i staram ich sie omijać szerokim łukiem
Rodi jest offline  
stary 10-12-2006, 21:45   #984
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2005

Domyślny

Ludzie nie każde swe to PA itp... Naprawde temu teamowi mozna zaufac i teraz lącząc sie polacy z swe stworzylismy FG i jestesmy praktycznie niedozniszczenia przez nasze zorganizowanie itp, pierwsze sneak atacki byly tak zorganizowane ze raz padl garlerdon a w nastepnych 2 bitwach skonczyl albo na 20hp albo dajac loga w srodku bitwy, na dzissiejszym open battlu mo murda poniosla totalna klęske, wyrzekali sie ze wygraja bo maja przewage itp ale kurwa co im po tej przewadze jak na OB stala linia najtow ktorych nasi magowie na combo wyrżneli
tamci probowali naszych ubijac ale co garl podbiegl i walnol sd w kogos z naszych ruszalismy na niego i uciekal w poplochu wiec jak mieli wygrac biegajac w grupkach 3 osobowych jako easy targety? ... Pare osob juz z MM doszlo do nas, i paru juz na tą chwile jest zdecydowane płacic i juz gadanie jakis fanatykow MM albo ich asslickerow jest bez sensu bo fg uroslo w sile i ciagle rosnie a mo murda maleje i dostaje w dupe w fragsach jedyna osobe ktora im sie udalo ubic to gandamira ktory mial Ping 13k+ (wątpie zeby sie dalo chodzic) i zostal sam vs 10~ z mo murdy.. najs

btw nice combo? 135ek z full do 0 w sec
http://img370.imageshack.us/my.php?i...ancomboob7.jpg

Ostatnio edytowany przez Cariel Da'Rose - 11-12-2006 o 07:25.
Cariel Da'Rose jest offline  
stary 11-12-2006, 15:30   #985
Kretek1509
Użytkownik forum

Kretek1509's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2006

Domyślny

Hmm chyba wygląda na to że FG przyzwyczajają się do panowania nad servem , i zachowują się podobnie jak MM

Pismejker
Guild membership: Artist of the Art Soul
Dec 10 2006, 20:50:40 CET Killed at Level 83 by Geo Aldarion
and by Eon Aldarion

wygląda na to że to dead za nic, sami się domyślcie o czym to świadczy -.-
Kretek1509 jest offline  
stary 11-12-2006, 15:37   #986
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kretek1509 Pokaż post
Hmm chyba wygląda na to że FG przyzwyczajają się do panowania nad servem , i zachowują się podobnie jak MM

Pismejker
Guild membership: Artist of the Art Soul
Dec 10 2006, 20:50:40 CET Killed at Level 83 by Geo Aldarion
and by Eon Aldarion

wygląda na to że to dead za nic, sami się domyślcie o czym to świadczy -.-
lol zobaczyles dead'a świeżego kolesia ktory niejest z MM killed by fg i odrazu ze Pa? ta? lol... Niepomyslales ze moze byl spy? albo w najblizszym czasie zamierzal dołączyć do mo murdy? mozliwosci jest duzo wiencej np jacys koledzy babaka (geo)albo denzora(eon) zostali z'PA'owani przez Pismejka?
stary 11-12-2006, 15:52   #987
Hythe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Manderigon Agrius - dla ciekawych, napewno graja nim 2 bracia + ojciec (ale tego pewny nie jestem). Typek jest z mojego miasta i swego czasu chodzilem z nim do 1 szkoly, wiec nie obrzucajcie mnie zaraz, ze jestem noob zazdroszcze itp. poprostu wiem i tyle. Kto nie wierzy - jego problem. Garlerdonem graja 2 typy, Arystosem podobno tez 2, a Mootho to chuj wie, dzieciak majacy cale zycie na ekranie komputera, wiec mozliwe ze gra sam.
Teraz apropo wojny, tak jak to bylo z poprzednimi - wygraja ci, ktorzy beda bardziej oszukiwac, zdradzac kumpli, hackowac innych etc. pozdro
stary 11-12-2006, 16:07   #988
Kretek1509
Użytkownik forum

Kretek1509's Avatar

Domyślny

czy to ważne że grają bracia i ojciec?? acc sharing jest tak czy inaczej bo gra więcej niż jedna osoba
Kretek1509 jest offline  
stary 11-12-2006, 16:16   #989
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Domyślny

up

udowodnisz im sharing? przecież graja na jednym IP ciągle

GoGo MM!!
Rodi jest offline  
stary 11-12-2006, 16:28   #990
Kretek1509
Użytkownik forum

Kretek1509's Avatar

Domyślny

jaki nomalny człowiek da rade grać 3 dni z 1-2 godzinnymi przerwami co 1 dzień??
Kretek1509 jest offline  
stary 11-12-2006, 16:41   #991
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe Pokaż post
Manderigon Agrius - dla ciekawych, napewno graja nim 2 bracia + ojciec (ale tego pewny nie jestem). Typek jest z mojego miasta i swego czasu chodzilem z nim do 1 szkoly, wiec nie obrzucajcie mnie zaraz, ze jestem noob zazdroszcze itp. poprostu wiem i tyle. Kto nie wierzy - jego problem. Garlerdonem graja 2 typy, Arystosem podobno tez 2, a Mootho to chuj wie, dzieciak majacy cale zycie na ekranie komputera, wiec mozliwe ze gra sam.
Teraz apropo wojny, tak jak to bylo z poprzednimi - wygraja ci, ktorzy beda bardziej oszukiwac, zdradzac kumpli, hackowac innych etc. pozdro

wez ty sie nie odzywaj jak niemasz pojecia.
garlerdon gra sam, arystos ma przynajmniej 2 ownerow, ktorych osobiscie znalem a slyszalem nawet o 4-5, moot dziecko? on ma dwadziescia pare lat, ty poki nie usuneles z profilu, to widnialo tam 17 lat bodajze wiec sie nie udzielaj. odnosnie kyry to najwiekszy specjalista jestes, a grac przestales na niej po miesiacu pff
Gedd jest offline  
stary 11-12-2006, 16:59   #992
Kretek1509
Użytkownik forum

Kretek1509's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose Pokaż post
lol zobaczyles dead'a świeżego kolesia ktory niejest z MM killed by fg i odrazu ze Pa? ta? lol... Niepomyslales ze moze byl spy? albo w najblizszym czasie zamierzal dołączyć do mo murdy? mozliwosci jest duzo wiencej np jacys koledzy babaka (geo)albo denzora(eon) zostali z'PA'owani przez Pismejka?

a przeczytaj sobie temat o tym deadzie temat na forum tibia.com

OK a dead Bersha??

"Today i exp on Cyclops in Poh. I go to kill drag in Ornament shield quest. I met Eon Aldarion, he tell me : Come block Dragon Lord and I heal U when U say "uh" . Then i go block cuz I want help Eon~~ . When Dl come to me Eon use magic wall and I dont have exit. Gz Eon~~ U are rox ;d;d. Please give back my loot and pay for dead...."

chyba bez powodu obaj nie napisali o tych deadach... zwłaszcza że Eon Aldarion nie powiedział w żadnym z tych tematów że za coś zabił.

Ostatnio edytowany przez Kretek1509 - 11-12-2006 o 17:14.
Kretek1509 jest offline  
stary 11-12-2006, 17:05   #993
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny

Dla spragnionych widoku Open Battle:
http://rapidshare.com/files/6890733/...battle_Eon.rec
http://www.megaupload.com/pl/?d=A4IZVE64
http://www.**************/file/zfl13y
Signed,
Miszcz!

Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 11-12-2006 o 17:17.
The Chaotic Paladin jest offline  
stary 11-12-2006, 18:37   #994
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

ej a tak na dobra sprawe to jak straciles slaminera?
Gedd jest offline  
stary 11-12-2006, 18:41   #995
Kretek1509
Użytkownik forum

Kretek1509's Avatar

Domyślny

0.o

czemu stracił slaminera??
Kretek1509 jest offline  
stary 12-12-2006, 21:34   #996
Rodi
Użytkownik Forum

Rodi's Avatar

Domyślny

czyżby wojna chwilowo ustała ?

i tak MM wygra ;p
Rodi jest offline  
stary 12-12-2006, 21:46   #997
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kretek1509 Pokaż post
a przeczytaj sobie temat o tym deadzie temat na forum tibia.com

OK a dead Bersha??

"Today i exp on Cyclops in Poh. I go to kill drag in Ornament shield quest. I met Eon Aldarion, he tell me : Come block Dragon Lord and I heal U when U say "uh" . Then i go block cuz I want help Eon~~ . When Dl come to me Eon use magic wall and I dont have exit. Gz Eon~~ U are rox ;d;d. Please give back my loot and pay for dead...."

chyba bez powodu obaj nie napisali o tych deadach... zwłaszcza że Eon Aldarion nie powiedział w żadnym z tych tematów że za coś zabił.
te watpie zeby eon poszedl expic i watpie w wiarygodnsoc tego typa a co do tego pismejkera czy jak mu tam to tralla przeprosil na forum i jeszcze costam pisal ze mu odda za blessy niepamietam dokladnie
0lik jest offline  
stary 13-12-2006, 11:26   #998
Manderigon
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hythe Pokaż post
Jesteś wielkim Mądralą , lecz mimo to mocno się mylisz.
Większość popierdułek zawsze patrzy nie na siebie , tylko na innych- tych z wyzszymi lvl'ami.
Teoria o tym ,iż ja i inni mają więcej ownerów , oparta jest na domysłach i nie sprawdzonych informacjach.
Jesli nie zazdrość to co przemawia za tymi słowami ?
Przez Tibie I Manderigona Dostałem <Nkl> w szkole, Powiedz mi który ojciec pozwoliłby na to i jeszcze by w tym uczestniczył?(i bił lvl )
Sprostowanie odnośnie Brata czyli 2 ownera Wg. ciebie name: Boltos
To jest postać mojego brata.
Uważam to za wystarczający Komentarz - Kto chce niech sie do tego odniesie tak jak mu sie podoba.
Pozdrawiam wszystkich Graczy na kyrze i noobów też

stary 13-12-2006, 13:42   #999
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

Takie przypadki z dziećmi sharującymi z rodzicami już były. Więc czemu nie miałbyś być następny? Chociaż osobiście w to wątpie, nie wyobrażam sobie sharingu z tatą. Ale teoria twojego sharingu nie jest oparta na "domysłach", "nie sprawdzonych informacjach". Wystarczy spojrzeć na głupią stronkę z czasem bycia online. Jak to wytłumaczysz, że grasz dzień w dzień po 20h? Nawet jeżeli nie miałbyś rl życia to jest to niemożliwe. No chyba, że bot, ale trudno zrobić taki lvl na bocie. To moje zdanie.
Kiroy Wind jest offline  
stary 13-12-2006, 14:38   #1000
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind Pokaż post
Takie przypadki z dziećmi sharującymi z rodzicami już były. Więc czemu nie miałbyś być następny? Chociaż osobiście w to wątpie, nie wyobrażam sobie sharingu z tatą. Ale teoria twojego sharingu nie jest oparta na "domysłach", "nie sprawdzonych informacjach". Wystarczy spojrzeć na głupią stronkę z czasem bycia online. Jak to wytłumaczysz, że grasz dzień w dzień po 20h? Nawet jeżeli nie miałbyś rl życia to jest to niemożliwe. No chyba, że bot, ale trudno zrobić taki lvl na bocie. To moje zdanie.
to zachowaj to zdanie dla siebie znam mandarigona dobrze wiem ze nie sharuje bo jest z miasta obok mnie ... i mam go na gg zawsze jak mandarigon online na gg tez jest ? zbieg okolicznosci?

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania