![]() |
#1181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Nekro the super modertator , kasujesz posty tak szybko jak lucky-luke strzela ^^.
Co za lojalnosci , zabicie swojego , to jest to ;]
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Pamietace widelce? jak bylscie pewni ze chcecie opena wkoncu do opena doszlo coprawda bylo 200 nobow ale open byl we fragach wygraliscie ale bitwa ta nalezala do VU wasz lider padl 2 razy ok mowimy ze frag niegra roli ale dam wam przyklad:walka rzymianie kontra germania 200 lat p.n.e i np zostaje wybita cala armia rzymska lecz dowodcy zostaja a barbarzyncy polowa wybici polowa uciekli (zbanowali wylogowali).teraz znowu pragniecie opena a opena niebedzie przez pewien czas bo to my ustalamy warunki nie wy i to my zdecydujemy kiedy wyjdziemy
![]() p.s knaak mam prosbe jak cos odemnie chcesz to tylko priv msg bo tak bezposrednio ( do 10 kratek) to smierdzi ci u buzi i masz brazowy jezor bleeee HAIL |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
A ja ci teraz przytocze bitwe pod Termopilami 200 Spartan przeciwko kilku tysiacom persow. Staneli do walki i jedni i drudzy. A wczoraj wieczorem pomimo ze viribus mialo przewage liczebna i to dosc duza nie staneli do walki i nie opowiadaj mi o tym ze wy dyktujecie warunki bo to ostatnio ordo expi i za kazdym razem gdy oni sie loguja wy uciekacie .... A co do knaaka to ty zaloz sobie chlapacze na usta bo tak sie plujesz ze zrobiles zwarcie na serverze tibia.pl ![]() Cechuje nas pojecie ktorego nie znacie, HONOR My chcemy walki wy spi**acie. GL Ordo for War ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
tak jak twoje wypowiedzi powiedz mi ilu z was musi byc online zebyscie sie nie bali wyjsc na 5-6 osoby z ordo ?? bo jak was jest 13 to i tak nie wyjdziecie a o dyktowaniu warunkow to ty nie masz pojecia, i dyktowac warunki mozesz swoim kolezka z viribus jak tak lubia a nie nam..
Kura Soth for presidente !! Dziadzia Xaemus for presidente !! Uszatek For presidente !! Ola Petrov = prawie jak normalny czlowiek Viribus Unitis = Prawie jak normalni ludzie ![]() Ostatnio edytowany przez JimmNoman - 10-12-2006 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() cóż , być może to nie był open taki jaki znamy z innych światów ale każdy dowódca ma swoją wizję wojny tzw. strategie a także wizję realizacji walk tzw. taktykę. A badź co bądź to Ordo zdecydowało sie wycofać. Także nie była to głupia i tchórzowska taktyka. Według mnie ten kto to wymyslił zabłysnął inteligencja czego niestety nie można powiedzieć o organie dowódczym Ordo.
Ostatnio edytowany przez Miedziany_Rudzielec - 11-12-2006 o 10:01. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Niep*erdol z dupy strony. To gowno bylo, a nie taktyka przez przypadek tam weszlismy i juz nie zamulaj. Ze wypas plan itp itd przypadek! Ktory dla nas zakonczyl sie lepiej.
|
![]() |
![]() |
#1187 |
Użytkownik Forum
|
![]() muahahahaha to ci wyszlo kozacko i w 100% prawda
#1188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
@Soni~ Mowisz, ze to wy decydujecie kiedy open. Przytocze bodajze sobotnia noc. Wasz mass log na sqeensego, sqeensy uciekl. Nasza riposta, rzeklbym niewielka, zalogowalo sie 5-6 osob. Was ponad 2 razy wiecej. Ordo porobilo sobie pz, a wy sie wylogowaliscie. I z tego co bylo widac, nie byla to decyzja jednoznaczna, bo Friida przez przypadek na defaulcie wyrazil swoje niezadowolenie, po cyzm napisal "ww". Takze nie nazwalbym tego tchorzostwem VU, a raczej tchorzostwem Vury, bo mniemam ze to on sie bal wyjsc. Co do powrotu do tego znieslawionego opena. Moim zdaniem wylogowanie sie pewnych osob, czy ban Shargasa, ktory byl bez blessow, byl duzo lepsza opcja niz pewna gleba, bo po coz bylo tam stac i czekac na bialy napis? Poza tym z tego co sie orientuje to Trax Thorglewe tez sie tam wylogowal. a smieszna sprawa to taka, ze Wickanina bedac w centrum nie mial battle sign, ale wiemy ze musicie miec zaznaczony atak na kogos, zeby magiczne '=' dzialalo, i wielcy stratedzy i fajteryz nie wpadli na to, zbey zaatakowac, rzucic ogien/soulfire na wickanine. Z reszta bylo minelo. Czekamy na nastepnego opena, Ordo z niecierpliwoscia, a VU... sami sobie odpowiedzice, albo niehc Vura odpowie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Moze troche stare ale moze ktos nie wie ;p
Majqu wbil/odrobil 104 lvl ![]() Gratz dla niego, poniewaz podobno Viribus dyktuje warunki i to oni wygrywaja, a pomimo tego Ordo expi ![]() PS. Arthas nastepnym razem postaraj sie jak planujesz robic mass logi na pohu bo utana vid to nie czapka niewidka ze cie nikt nie widzi ;] |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ta niech dyktuja sobie warunki Sqeensy tez lvl wbil wiec ta ich dyktatura cos wychodzi na lepsze ludzia z Ordo ![]()
Kura Soth for presidente !! Dziadzia Xaemus for presidente !! Uszatek For presidente !! Ola Petrov = prawie jak normalny czlowiek Viribus Unitis = Prawie jak normalni ludzie ![]() Ostatnio edytowany przez JimmNoman - 11-12-2006 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prosil bym osoby postronne o niepierdo*** glupot. Jedna i druga strona expi. Ja wbilem podczas wojny 4 lvle ostatnio 2 stracilem XD, ale nie bede plakal. Pyro wbil duzo expa podczas wojny Masa tez duzo wbil, ale w pip tez stracil. Wiec nikt nie dyktuje warunkow. Wiec osoby postronne takie jak pan 1 wyzej. Niech zamkna pyski i ida na swoje 20 lvle bic roty.
@Webi Nie przyznaje sie do bledy bo takowego nie bylo. Po prostu taka wyszla sytuacja najgorsze to ze to noob chary nie byly ani wasze ani nasze -.- tylko takie pizdochlasty co mysla ze sa fajne bo napisza na forum tibia.pl ze Castor to PA, a Masa jest fajny. Ta wojna to jedno wielkie gowno, ale z drugiej strony Webi spojrz na to ze Vura swoja bojazliwoscia albo rozsadkiem (niech kazdy nazywa jak chce) nie tracil glupich fragow. Trzymal wszystkich krotko za pyski bylo mowie nie biegac po ven nie expic tu i tam i tak bylo. A Ordo? Pamiesz poczatek wojny? Knaak, Cabolts, Koqu jeszcze w poprzedniej duzo osob padlo w tak przepiekny sposob ze mam takie cos sie chyba nigdy nieuda. ![]() Dobra za duzo sie rozpisalem. ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na bitwie. |
![]() |
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
|
![]() do zobaczenia na bitwie... tryzmam za slowo. Koqu pald na openie, na tym samym co od was polecilao 7 osob.
Fragi wkurzaja kazdego. A co do bojazliwosci Vury, to i tak musi sie przelamac, bez opena ta wojna nigdy sie nie skoncyz, chyba ze wasza taktyka jets nas zanudzic az rpzestaniemy sie logowac, lol. Fragi mnie nie wkurzaly, jednych nie dalo sie uniknac, o innych wiedzielismy ze sa trapy a ludzie sie pakowali. Wkurzal mnie brak dyscypliny, ale problem juz dawno zazegnany. Takze tka jak mowiles, do zobaczenia na bitwie, mam nadzieje, ze bedzie to tym razem klasyczny open. |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
po tobie jakos niezabardzo widac zebys expil po ostatnim openie(albo deadzie od gsa). Forum jest od tego, aby wyrazić swoją opinię, i to nie jest pierdolenie jakiśtam głupot panie 'hunted', więc sam zamknij pysk i następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz Castor PA, Masa~ PA, kto by wojny nie wygrał, i tak będzie źle :\ więc niech trwa jak najdłużej... |
|
![]() |
![]() |
#1194 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() spox wroce sobie na roty tobie tez radze przezucic sie na cos takiego albo na trole w ab bo na gsach ci nie wychodzi ![]()
![]() |
#1195 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uwazam ze wychodzi : ) jak padne raz, drugi czy dziesiaty to trudno to tylko gra, a dedy na mass kickach albo ogolnie na kickach to wielka chujo*wizna bo niemozna nic zrobic.
|
![]() |
![]() |
#1196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Castor, z tego co sobie przypominam to wy robiliscie najwieksza propagande rpzy kazydm deadzie masy.
|
![]() |
![]() |
#1198 |
Guest
|
![]() Ta glupi frag nie potrzebnie wylazil z swiatyni D:
|
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Friida@
nie tylko ale i FCA. Rotlf nie wiem jak mozna nie zabic Songo Sun'a w trapie takim... hmm.. moze temu, ze ma lojalnych qmpli, ktorzy nie boja sie OF? nExt razem cale FCA wezcie+ Xiaheva moze wtedy wam sie uda ![]() http://img377.imageshack.us/my.php?image=uo0164ma4.jpg
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 16-12-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#1200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() A tak wogóle jakby ktoś nie wiedzial to Exizaiterer padł
![]() TO NIE JEST OFFTOPIC! ![]() |