![]() |
#161 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
@ Sowa : To się nazywa polucja/nocna zmaza. Jak się nie masturbujesz , to powinieneś mieć coś takiego 1/2x w tygodniu (ale nie zawsze taki sen). Cytuj:
Więcej info tutaj. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
![]() @Jak ja bym miał kontrole nad snem to bym wieczenie spał i śnił o jakiś laskach lub, że jestem bogaty. Proste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Przasnysz
Imię: Lusia Marcelusia
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 43
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja również miałam taki sen.Byłam na dworze wchodziłam na drzewa i skacząc z nich szybowałam jak liść na wietrze.Myślałam że to sen,ja to wiedziałam.Zaraz we śnie pobiegłam do domu.Zaczęłam sie chwalić,że umiem latać,ale się domyślacie,że wyśmiali mnie.Więc weszłam na okno i Krzyknęłam "PATRZCIE"i skoczyłam zaczęłąm poraz kolejny szybować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() odnosnie topic:
mam sny i mniej wiecej wiekszosc potrafie kontrolowac i wcale nie jest to takie trudne ![]() ja zazwyczaj mam koszmary i w nich to jest fajna zabawa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Kontrolować sny jest super, ponieważ za szkody które wyżądziłeś podczas snu nie ponosisz odpowiedzialności
![]() ![]() Najgorzej jest kiedy śni ci się koszmar i nic nie możesz zrobić, dzieje się coś złego, a ty nie masz na to wpływu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() nawet koszmar można kontrolować, gdyż jeśli się jest w pełni świadomym tego, że się śni to można go kontrolować, w znaczeniu manipulować jego rzeczywistością, a nie czynić to co się chce, gdyż normalnie też czynisz to co chcesz i nie widzisz w tym nic dziwnego ![]() tak więc kontrola nad snem, to nie nad własnymi poczynaniami, lecz nad tym, co jest dokoła - pomyślisz, że znajdziesz się gdzieśtam jak otworzysz drzwi i przez nie przejdziesz, to tak się stanie, ale to nie jest sam fakt, że zechcesz przejść przez te drzwi ![]() @Aselta opcja 'edytuj' pleas! @bryndii ale czy mówisz o 'kontroli' własnego 'ciała', czy rzeczywistości? gdyż do tego drugiego trzeba dochodzić przez jakiś czas i wcale to nie jest takie łatwe ![]() a to pierwsze - to jest normalne, po prostu jesteśmy sobą we śnie, wszak w nich najczęściej wydaje nam się, że po prostu tamto jest realną rzeczywistością i w niej coś robimy, a nie, że jesteśmy jakimś obserwatorem, który film biernie ogląda ![]() co do koszmarów - popieram w 100% ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jak mam swiadomy sen to rucham fajne laski
![]()
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Ehh...oobe i ld
![]() Kiedys sie tym interesowalem i nawet mialem boską strone o tym. Raz mi sie prawie oobe udało. Natomiast siostra moja kiedys miala ld ![]() PS: Jak ja zalozylem taki temat to mi usunieto : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]() Ja w snie zrozumialem ze jestem w snie, zdaza mi sie to czesto!Ostatnio zamienilem wszystko w ciastka
![]() Ale najgorsze jest to ze po takim snie czuje sie zmeczony, zupelnie tak jabym sie nie wyspal ![]() ![]() Zawsze sobie troche spedzam czasu w takim snie i probuje sie przebudzic tylko to jest najgorsze bo ciezko mi jest sie obudzic z tekiego snu poniewaz nie wiem jak ![]() Moje sny sa dziwne poniewaz mam kika historyjek kazdy sen jest jedna z nich a raczej jednym z nastepnych odcinkow jakies historii. Ostatnio edytowany przez Pietru - 13-06-2006 o 21:52. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Kiedys to mialem to bylem huliganem
![]() juz z 4 miesiace niemam zadnego snu why??? ![]()
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() LD jest to conajmniej ciekawe, OBE wydaje sie jeszcze smaczniejsze ; *
Dzisiaj zaczynam próbować OBE ^_^ ... Możę mi się uda... za tydzień ^^'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Hmm...ciekawe xD
Tylko zawsze nic nie pamietam :/ Może macie jakąś rade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masacrathor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Guildiom wielkie "NIE"
Świat: Guardia
Poziom: 75+
Skille: xx/24
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hehe dziwne by było gdybym ich nie miał. Teraz już rzadko ale dawniej co noc... Nic dziwnego jak sie siedziało przed kompem cały dzień a czasem nawet i noc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ktoś dużo wcześniej dał radę, żeby najeść się przed snem ("efekt murowany" ;])
Wydaję mi się , że to dobry pomysł. Do dziś pamiętam większość swoich koszmarów. Czy nie mamy wtedy większych szans na zorientowanie się, że śnimy? No bo małe prawdopodobieństwo , że zorientujemy sie w 10 sekundowym śnie, niż jakbyśmy mieli na to więcej czasu. Bardzo bym prosił osoby bardziej doświadoczone w tym zjawisku o napisanie do mnie na Gg: 3824417. Nie mówię tu o osobach twierdzących, że mieli LD, a tak naprawdę mieli je z czystego farta lub wogóle nie mieli. @down Mogłem stworzyć nowy, ale przed tym użyłem "szukaj". Temat ten nie był zamknięty więc tu napisałem swój post. Powinienem stworzyć nowy? -.^ Btw. jeśli już coś piszesz to choć troche na temat sie staraj -.-'
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 11-12-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
archlologia lulx!
![]() |
![]() |
#178 |
Zbanowany
|
![]() najchetniej to bym Cie tak sklal... ale dostane za to tylko ostrzezenie -.-
LEPIEJ IDIOTO ŻEBY ZAKŁADAŁ NOWY TEMAT I żeby modek go musiał kasować? myśl troche poje**e. Zainteresowany jest tematem i chciał się z kimś zgadać. -.- a co do tematu to ja calkiem niedawno mialem przedymane bo mi matka rano powiedziala ze sklinalem we snie ![]() ale nigdy nie mialem kontrolowanego snu. zawsze we snie jest tak jakbym tego nie chcial. jak do kogos strzelam to nigdy go strzaly nie trafiaja. ale przewaznie u mnie przynajmniej tak jest ze jak mi sie cos sni to w rl jest zupelnie na odwrot ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Kazordoon :P
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Nie smiejcie sie prosze xD, mialem wtedy moze z 7lat.
To byl chyba taki w pol kontrolowany sen xD, a wiec: Sni mi sie że cholernie musze skorzystac z toalety, bo jak nie to wybuchne ^.- OK. Docieram do łazienki, zaczynam sie załatwiac, czuje taka ulge ze po prostu roskosz ![]() wokół mnie mokro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może to był żart, ale jak na ciebie to bardzo realne zdażenie było ![]()
![]() |