|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: W domu
|
Jak na pewno wielu z was zauważyło sporo osób w Tibii tworzy postacie z imionami z pewnej dosyć popularnej serii książek "Dragon Lance".
(Co bardzo mnie cieszy) Jeśli chcecie przykładów takich postaci to piszcie. Jeśli też lubicie sagę Dragon Lance to tym bardziej piszcie! Zapraszam na stronę: http://www.dragonlance.com/ Oraz na: http://www.krynnwoman.com/index.htm |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
|
Ja uwielbiam , tę sagę ( na co wskazuyje mój nik na forum a także w tibii) I na tibii wciąż szukam ludzi czytających tę sagę i przyznam ze znajduję ich coraz więcej. Jeśli lubicie Fantasy to wam sie na bank spodoba
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Hmm, z wypowiedzi i tego co szybko przejrzałem na stronie wygląda to ciekawie. Znacie jakiś polski servis o DL ?? (Dragon Lacne a nie Dragon Lordach
)
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: W domu
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
|
Zgodzę się , że książki są świetne , ale Tibia sama w sobie nie ma raczej za dużo wspólnego z sagą , no może oprócz wspomnianych imion bohaterów.
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
|
Yava - oo kogo widze
![]() Tibia ma cos z DL - legendarne Smocze Lance ktore bogowie ofiarowali Humie by pokonal zle czerwone i zielone smoki do dzisiaj szlachetni rycerze walcza nimi z złymi Zielonymi Smokami i jeszcze gorszymi Czerwonymi! Wielu szlachetnych rycerzy Solamnijskich poleglo w bojach z Czerwonymi Smokami. a nie mniej wspierajacych ich lucznikow- elfow Silvanesti i Magów Bialych lub Czerwonych szat w sumie DL to jak dla mnie najlepsze ksiazki fantasy obok Wiedzmina i Władcy Pierscieni ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
|
w tibii to tylko Dragon Lance jest wspolne z DL ;] chociaz i tak nie przypomina tej z ksiazki
Myslalem ze nikt nie czyta/l tej sagi na forum a jednak znalazlem takiego posta. Palin Majere ROX!
|