![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() powiem wam kilka punktow
![]() 1.exori vis nie zwieksza bo by udupili troszke sorca (no moze troche mu to sie by przydalo)ale nie da rady nie zrobia tego 2.wyglad ab sredni podobno ale lepszy 3.smieci z domkow usuniete to dobre 4.opcja o qestach moze byc ale z leksza zbedna bo jezeli od 1 lvla grasz sam to wiesz jakie qesty zrobiles (chyba ze masz 200 lvl i o niektorych niepamietasz ale takim lvlem fastem poidziesz i go wykonasz -zrobiles to dbrze nie to jeszce lepjej ![]() 5.Bank troche zbedny ale sie przyda zeby nie mowic komus oj zapomnialem kase musze sie wracac ![]() 6.nowe qesty watpie zeby w ab byly jakies wy****ne w kosmos a jezeli tak to od 150 lvl+ wiec nie ludzic sie ze 80 masterkem pobiegniesz i wykonasz ![]() ![]() 7.szkoda ze nie zrobili ze knightem sie expi o 10 % szybciej ... ale cuz nie chce im sie !! |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antony Sanguincorvus
Profesja: Knight
Gildia: Refugian Greenpeace
Świat: Refugia
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Heh z takimi textami wyskakuj do kolegów z podwórka dzieciaku
Na test servie nei byłem wiec nie sprawdzałem - mówię co było napisane w jendym z newsów - jak coś nie pasuje to wyjdź i zamknij za soba drzwi ;p
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Nauk Orik
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 81/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Zły link masz ![]() http://download.cipsoft.com/tibia79***** < < < Ten i tylko net jest poprawny !!!
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() No tak ale mimo wszystko bardzo sie cieszę, że tibia.pl nie podała wszystkich nowości. Wiem np., że dla facc bedzie dostepny nowy potworek wiwerna a dla pacc jeszcze nowy tereny pod PoH
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Szalony Loras
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie ma na Xerena's Rook
Świat: Xerena
Poziom: 48
Skille: --/--
![]() |
![]() Ciekawe czy Cipsoft chociaz raz dotrzyma słowa i włączy servery o 20
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Cytuj:
http://download.tibia.com/tibia79*****
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
|
![]() yhmm..wszystko OK ale Kiedy wlacza normalną tibie
![]() ![]() czy już włączyli,,? :d bo mnie nie chodzi ani normalna tibia ani Test ^ ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Cytuj:
Czy ja dobrze przeczytałem. Wiele nowych potworów dla FACA (wielu pewnie chodzi o ilosc a nie o rodzaj)
Name: Jaszczurek Sex: male Profession: Knight Level: 10 World: Arcania Residence: Carlin Last login: Oct 28 2006, 16:49:25 CEST Account Status: Free Account To nie ja ktoś mi zaje*** nick ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oł mej get O.o
Użytkowników czytających ten temat: 487 (zarejestrowanych: 122, gości: 365) Poprostu Pitbul+, Darkzir, Caelhan, -Rafix vel Banitu-, matti815, Maderi, Redknapp, Kuzek, Morn tex, Bartek_88, Trep Malitu, Fires, Jwitos, Mroku, Gatho Gokhinin, Goldscorpion, enropeo, Jogin, Lipers, Praktikerman, Master Szocik, Tebiator, zaksus, dambibi, Yomikoichi, lucceks, music@l, ~>Salmon<~, Jaszczurek, gladi23, X13X, Meizer, tibia-fan, Mister_Boombel, prywek, hanspel, piotrinho, Barpaq, Cemas, Waleczny Filip, Aniz, Vasth, Schnapie, Jadsam, Giby, Dani_Chemics, ognik, Mysterious Flash, D4n1, rayblade, Kosmita, Zathurus, Lukna, Retukss, filczyk, Qmarox, Borch.Trzy.Kawki, L4ki, Szacus, Shorty_Master, Spawacz_xD, Lord Finez, Le0n, Zipero, Warriorek, Vonzki, Pior, MasterDembik, boleksit, Doom Terror, Jvsta, DJ_MATI, Always hunted, wisien_pogromca, Seele, Cvonio, yoshu, Alix, Vhaloir, SeQ_PL, Fire Knight Marcin, Sen-Mephora, Grzesiek Magus, Sie mapes, nepton, DaniaStone, Heanix, Elun, xdxdxd, Elizium, XIII, Thourivel, Inku, J0hny, lukitak, goog, men-tos, thornik, simplement_femme, Htarlov, Yim, Makosso, Snagoth, Patrix de'Vere, Molku, Xadue, mleczko123, Iśka, Kickbo, Marchewka, sir rafski, Xerden, Derid, Pawełłł, Darkos, Kiroy Wind, klepa87, Ligelo Uptade BOSKI!!!! Jak wyjdę na maina pójdę do kazordoon na train a potem do ab na expa^^. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() NARESCIE !!!
Update juz jest Ale co z ab? na jakies 2 miechy straci sowj nie odparty urok : cisza spokoj , brak hight lvls , tylko noobek raz ci przez droge przebiegnie a tera stada noobow beda ogladac i siedziec ![]() dobrze ze tylko 1 charem siedze w ab bo bym zwariowal a cio do tych pieknych rzczy swiateczny ![]() ![]() MIODZIO!!! ![]() ale te tereny pod pohem..... tera to bede musial expic jak pojeban... zeby se je zobaczyc
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Jagiellonia Białystok
Imię: Lady Vica
Profesja: Druid
Świat: Valoria
Poziom: 24
![]() |
![]() ja to nawet na ten test server wejść niemogłem .... naszczęście wracam z treningu i odrazu w tibie, trzeba ok.21 wejść lookać , co i jak, ale mogli by rook zrobić większy, bo sami mogą zalookać że coraz więcej graczy, śmiga na roku nie do 8 lvl lecz wyżej, sam od kilku dni śmigam na nim, i mam 12 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() http://download.tibia.com/tibia79*****
http://download.cipsoft.com/tibia79***** Z TAD SCIAGNIESZ KLIENTA |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() mam pytanie
po kiego grzyba pobieracie 7.9 skoro mapy nie bedziecie mieli a update sie zrobi licze na szybka i sensowna odpowiedz z gory thx |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() Jeszcze 2h.To poezja dla mnie.Jak ja to wytrzymam.!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2006
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 496 (zarejestrowanych: 128, gości: 368)
![]() Niech włączą te servy!!!!!!!!!!!!!!!!! A i wątpie żeby były jakieś nowe serwery. Ktoś qwie jak zdobyć ten prezent od mikołaja??? Pacca mam ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Filczyk Finiarel
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
![]() |
![]() 4 w kolejce i serwer Testera padł
![]() 7.9 jest, tylko czekać na update... lub próbować wbić się na TS =) |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Końskowola
Imię: Grek Ferradia
Świat: Pythera
Poziom: 23
Skille: 6x/6x
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() http://s000.wyslijto.pl/index.php?fi...32715533053376
klient na wyslijto.pl |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kurna na TS se nie weszlem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shatii - 12-12-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |