|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Paladyn
- Nowa kusza. Arbalest, bo tak nazywa się nowy przedmiot waży 95.00 oz. Jest nagrodą z questu od 80lev. Myśle, że za kilka tygodni kilka osób będzie ją posiadać. Wiemy już że kusza ma (podobno) większy zasięg o 1sqm niż zwykła kusza. - Nowe bolty - Infernal Bolts. Są one silniejsze od Power Bolts. - Nowy wygląd boltów. Niby nic, a cieszy. Power bolty wyglądają tak samo jak wcześniej. - Ułatwili troszeczke zbieranie kamieni/throwing knifes itp. ponieważ teraz np. z 1 goblina może wypaść 5 kamieni naraz! Sorcerer/Druid - Teraz gdy wiemy troszeczkę więcej można powiedzieć że o tym nowym wandzie to były zwykłe plotki. Niestety? Knight - Avenger. Jest to nowy miecz, dostępny z questu PoI (ten sam quest co kusza). Ma 50 ataku i 38 obrony. Co prawda, jest dwuręczny ale z taką ilością punktów obrony nie robi to zbytniej różnicy. - Jest również coś dla knightów z Clubami. Nowa broń nazywa się Arcane Staff i jest dostępna z questu co kusza i miecz. Ma 50 ataku i 30 obrony. Jest dwuręczna. - Hammer of Wrath był już wcześniej w grze lecz teraz jest odrobinę łatwiejszy do wylootowania ponieważ wypada z Plaguesmith. Ma 48 punktów ataku i 12 punktów obrony. Quest z którego można zdobyć te nowe itemy (Pits of Inferno) znajduje pod ***** i jest możliwy do wykonania dopiero po osiągnięciu 80 poziomu. Wykonanie tego questu zapewne nie jest łatwe ponieważ występują takie potwory jak Juggernaut czy też Demon oraz wielu innych trudnych przeciwników. Pozostaje mi życzyć powodzenia i licze że w końcu ktoś zdobędzie rare-itemy szczególnie nowy miecz, i ludzie wreście przestaną narzekać na słabnącego wciąż Rycerza. Jak dowiem się czegoś nowego to napisze. Większość informacji pochodzi z serwisu erig.net. Zapraszam do dyskusji, pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Lifter - 16-12-2006 o 23:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: W piewnicy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: >.<
Skille: <><><>
Poziom mag.: <>
![]() |
![]() te dane nie sa prawdziwe przeczytales je sobie bo ktos napisal jak ja napisze ze kanjt bedzie mugl walic 2 broniami na raz to uwiezysz?
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi kumpel mówił, ze kina dostał 2 nowe cluby i 1 sworda, ale nie wiem czy to prawda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz trudno cokolwiek powiedzieć. Poczekaj jescze z 1,2 dni i wszystko się okaże. Niech ludzie ochłoną i poznają nowe tereny itemy itd.
Ale jezeli to co napisales jest prawdą to będzie mi troche smutno [gram EK].
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie naprawdę mało wiadomo. Wybaczcie jeśli dane nie są prawdziwe ale nie jestem w stanie tego sprawdzić. Z czasem będę edytował. Tak więc jak coś nie tak to sorry, ale faktem jest że knight został udupiony ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Dla knight'a nie jest najbardziej potrzebny pacc i jest dla CipSoftu mało dochodowy.Dla przykłady taki Mag potrzebuje pacca ponieważ bez niego nie ma ważniejszych zaklęć (exori vis))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale knight bez exori będzie miał nawet z GS'em problemy. Przykro mi, wiem z doświadczenia.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czasem to lepiej latwiej sklepac jak loota ukradnie
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Informacja o wandzie jest oczywiście nieprawdziwa. To tak, jakbym ja nagle napisał 13:37 You see a hammer of justice (Atk:55 Def:29).It weighs 45.00 oz. I co, uwierzyłbyś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilka osób napisało tak na forum oraz na game chacie. Osobiście nie potwierdzone więc nie wiem.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zamknij temat narazie
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
![]() |
![]() Niby czemu ma zamknac temat.
Wiec sorce i druty niby dostali rozdzke od 98, niepotwierdzone Palek: kusza ktora strzela boltami Knight: jest nowy quest i jezeli TS nie klami to Knight ma 2 nowe bronie: Club 50/30 i sworda jakiegos |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Ta super hiper nowa rozdzka od 98 lvl to jest club ma atk 50 , def bodajze 28 wazy 40 oz
![]() Knight dostal sworda 2recznego 50 atk, no i moze rowniez kozystac z cluba, palek dostal lepsza kusze, nowe rodzaje bolcow wejdzcie na erig net w quest pits of inferno tam macie dkoladniej o tych nowych bronaich ![]()
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 12-12-2006 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() http://tibia.erig.net/Pits_of_Inferno_Quest/Spoiler
tu jest pokazane kilka fajnych rzeczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Ciekawe co z tym nowym clubem i mieczem ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() hahahhahahhaa napewno ktos tego questa przejdzie hahahaha.Moze na TS bo ludzie z all german servow sie zebrali ale na pojedycznych servach nie ma bata chyba ze z 10 250lvli+?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() non pvp, kilku sorcow 150+ i dobry bloker. robia quest ajak chca. pod warunkiem ze nie ma za duzo rzeczy na raz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Poprawiłem, dzięki Gremlin ![]() @znowu Gremlin Poprawiłem, dzięki Gremlin ![]() Teraz dobrze? xD
Ostatnio edytowany przez Lifter - 16-12-2006 o 23:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Teoretycznie tak, ale jak zbierałem i zbieram setkę kamyczków przed i po update, to po wypada ich więcej za jednym razem, ale jednak dużo rzadziej, niż wcześniej (mowa o goblinach w tym wypadku). Wychodzi niemalże na jedno, bo wcześniej 100 kamieni zbierałem gdzieś 35 minut, a teraz zbieram ok. 28-30 minut.
|
![]() |
![]() |