--> | --> |
|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1282 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1283 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokaz swoje foto plx.
#1284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() OMG...Sansho ilu osobom juz mowiles zeby swoje foty pokazaly? Lekka przesada nawet jak na glownego lizodupa tego forum
![]() @down (przemo): omg ale jestes zajebisty, gz inteligencjii i bogatego slownictwa ![]() @Sanyol: Ja nie mowilem o komentach foty imargama tylko o wypowiedziach przema ktory caly czas wszystkich o foty prosi i rozlicza z postow tak jakby on byl modkiem tego forum i mogl wszystkim rozkazywac, denerwuje mnie jak ktos sie wywyzsza jakby byl niewiadomo kim...
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 13-12-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg nawet nie bede komentowal , powiedz mi teraz tak serio co ty wogole wiesz o wojnie,czemu ta wojna jest z jakich powodow, czekam na Twoja odpowiedz
![]()
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 13-12-2006 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#1287 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1289 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A: ) Wojna na furorze, wg Sansho Pansy, pana pvp i skarbnicy wiedzy o zyciu i tibii B: ) Wydarzenia z Furory (?) C: ) Sansho Pansa nie dostaje wystarczajaco uwagi od rodzicow wiec usiluje sprawiac wrazenie inteligentnego i lepszego od innych uzytkownika forum Nie bede odpowiadal na twoje posty, bo sa zalosne i nie chce mi sie pisac jak je widze...nie wiem za ch*uj wie kogo ty sie uwazasz, ale ta osoba na pewno nie jestes i nie bedziesz... wiec przestan sie wymadrzac i wiecej nie adresuj postow do mnie.
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 13-12-2006 o 16:40. |
|
![]() |
![]() |
#1290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie wiedziales co napisac wiec zlubzgales?prawda jest ze jestes pierdolonym noobem ktory mi moze mikolaja opierdolic na zimno ![]() ![]() NOob ![]()
![]() |
#1291 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest ostatni raz ktory bede odpowiadal na twojego posta. Po 1, to cie nie zbluzgalem, a po 2 wez juz wyjdz ok?
#1292 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha Ty a mnie pierdoli czy ty bedzies zmi odpowiadal czy nie , lache na CIebie klade jarzysz ? jezeli jestes takim kozulem jak tu napisz mi to na tibi waflu.
#1293 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
btw. skad ma wyjsc?
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
![]() |
![]() |
#1294 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() wszyscy wiedzą, że Pleban to noob, Duski mają brzydkie mordy, a Sacho Pansa (Przemo) to ich wafel
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kumulus - 13-12-2006 o 19:41. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#1295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Sasho Pansa
Ja nie chce Cie obrazac, nie chce sie z nikim klocic, po prostu uwazam, ze troche przesadzasz w swoich postach. Daj se na luz i komentuj to co sie dzieje, a nie to co inni napisza na forum, bo to nie Twoja sprawa. @War Dzieje sie cos ciekawego (?) bo akurat nie mam dostepu do tibii ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do 'wyjscia' to chodzilo zeby sie ode mnie od*ebal bo nie mam ochoty mu odpisywac, tak jak trace ochote na odpisywanie tobie...
![]() |
#1297 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@Przemo i reszta : Wyluzujcie troszki, bo to gra tylko a wy po hamówie jeździcie sobie... niezdrowe emocje ![]()
![]() |
#1298 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
![]() |
![]() |
#1299 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZMIANA TEMATU
Czy będą organizowane jakieś wypady na PoI na Furorze? Czy jest już zlotowany jakiś fajny item z PoI?
#1300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Szczerze to nie wiem
![]() ![]() |
![]() |