![]() |
#3561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Omg a ja ciagle staram sie zalogowac na testa i mi nie wychodzi :>
co do wódki jak dla mnie best +sok pomarańczowy :> @Skejt a może sam przyjdizesz i nakręcisz filmik ?:> to nie tylko turniej ale i urodziny i dobra zabawa:> jak nie chcesz lub nie masz kasy nie musiz grac w turnieju ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3562 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() [
A ja se dzisiaj wypilem sama pepsi i jestem najlepszy |
![]() |
![]() |
#3563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() @kacperka
ja sie zglaszam ![]() ![]() ![]() btw na tego testa da sie wbic??? probuje juz od +30 min i caly czas connet server
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#3564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Dla twojej wiadomości pepsi z wódką wypiłem tylko raz wiec nie traktuj tego jak bym tak robił cały czas i nie mów że tylko "nooby" się chwalą bo w dzisiejszych czasach jest to powszechne. Zresztą co ty się tak na mnie uwziąłeś? Co za to że sobie ubzdurałeś że cię zaraportowałem? a może za to że w podpisie masz napisane "Świrów jest dwóch: Widzew i Ruch" a ja negatywnie się wypowiedziałem o drużynie Ruchu Chorzów? Hmm... Mówisz że tylko nooby się chwalą jeśli tak jest to jesteś noobem ![]() Więc ja też mogę powiedzieć że ty jesteś noobem i to może nawet większym niż ja. To że człowiek wbije jakiś lvl i skille/mlvl to nie oznacza że jest jeszcze super exra graczem. Więc ty się zastanów nad sobą i moim zdaniem byłeś fałszywy jesteś fałszywy i fałszywy pozostaniesz. Do All@ Czemu tak nagle zaczęliście go lubić? Myślicie że z tego powody że stał się tutorem to że będziecie mili jakoś lepiej? Hmm... dziwne ja myślałem że kumpli nie poznaje się przez to jaki ma lvl/skille/mlvl albo stanowisko tylko przez osobowość ale widać się myliłem Pozdrawiam. PS: Holu postanowiłem już na tym poście zaprzestać pisanie z tobą bo jak widać nie umiemy się dogadać wiec się ode mnie odwal ![]()
![]() |
#3565 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja pojde tez, w koncu 8 lvl tez ma szanse wygrac turniej w noge;P
btw nie bede miec juz zakazu na kompa, wiec moge isc ![]() to o ktorej kacperka? przy okazji, pilke kopac mozna 2 pola w przode tylko i tak bedize git, a wymiary boiske niech bedize 5x10 i tez bedize git ![]() pozatym o to kto wygra nie zalezy od lvl tylok od tego jak czula ma myszke, a ja mam do tego dsoc dobra ![]() @ligus btw, chuj to kogo obchodzi czy pijesz z pespi czy piszej bez tego? pozatym to jest o grze forum a nie o alkoholu. ach ta dizsiejsza mlodziez taka nie wychowana, zero emocji tylko hulanka im w glowie...
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() @kacperka
Mogę wpaść ![]() ![]() Jak już wszystko obmyślił to napisz dokładnie kiedy i gdzie ta impra ![]() A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! ! Nastąpiły zmiany !
![]() Ostatnio edytowany przez skejt34 - 12-12-2006 o 13:35. |
![]() |
![]() |
#3567 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Ligus
tak, jesttem noobem wiekszym od ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 12-12-2006 o 15:02. |
![]() |
![]() |
#3568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() co do turnieju w noge to jak beda po dwie osoby to wolicie zrobic ze teamy zglaszaja sie razem czy losowanie(ja jestem za losowaniem tak chyba bedzie sprawiedliwiej) jak wy wolicie??
Holu ty nie masz pacc?! dziwne ![]() Ostatnio edytowany przez marcinekk - 12-12-2006 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#3569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Dolor
Kto to powiedzial? ![]() Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3) adrius, Zuleq, marcinekk, Dazah, skejt34, Holu o.O Co do testa to tez mi pisze ze nie mozna sie wlogowac.... A co do impry to moze bede ale nie bede grac tylko trzeba ustalic w koncu gdzie i o ktorej ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 12-12-2006 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#3570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Imię: Rastaman Shine
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
![]() @Do pijakow
Panowie.. nie sprzeczajcie sie o takie rzeczy, przeciez to sprawa gustu ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zuleq - 12-12-2006 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#3572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Holu@
Zrobiłeś tutora gratuluje ale skąd mam wiedzieć że ci ktoś znajomy nie wypełnił wiem nie ma pewności. To że będziesz grać na Silverze to mam to w dupie. Z Hydraulikiem się przyznaliśmy żeby wtedy wszystko nie poszło na Rycka. To że moja postać ma już ponad rok i nie ma zbyt wysokiego lvl i skilli to nie znaczy że jestem noobem. Ja gram według własnego uznania i gram sobie na spokojnie. Jeśli chodzi o jakieś hunty w Tibi jakie mogę dostać to mam gdzieś tak samo jak bym miał hacka to po prostu mi to lata bo znam dużo ciekawszych gier od Tibi. Dla mnie Tibia jest po prostu dobrą zabawą i w pewnym sensie komunikatorem i miejscem w którym można poznać wielu ludzi. A Kretynem mnie nie nazywaj bo powiem ci tak jak ty mi kiedyś powiedziałeś "Nie znasz mnie więc na mój temat się nie wypowiadaj". Szkoda że w tej chwili większość osób na tym forum cię tak czci jak jakieś bóstwo ![]() ![]() Czy tak nagle ludzie zmienili zdanie o tobie? czy może specjalnie tak grzecznie do ciebie piszą aby jak ja to określam "podlizać się" czyli inaczej mówiąc czyste lizodupstwo! ![]() Widzę że mi grozisz ![]() ![]() ![]()
#3573 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zuleq
HAIL ![]() @ all Co do miejsca chciałbym żeby to all zadecydowali bo ja sam nie mam pojęcia.. Myslalem ze na senji ale po pierwsze nie wiem czy tam mozna pilke kupic a po drugie to na sniegu chyba sie bedzie zje.. gralo.. godzine tez tak musimy ustalic zeby wiekszosci pasowalo. Ktos proponowal ze gdzies pod thais.. nie wiem sie jeszcze zobaczy jak narazie slucham propozycji all a pozniej wszyscy cos razem wybierzemy ;> P.S widze że dużo osób chętnych ![]() Nagroda i emocje zapowiadają się coraz większe ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chce sie powtarzac ale musze
![]() ![]() ![]() @Kacperka Jeśli chcesz to też wpadne, w końcu niedługo również mam urodziny (piątek) tylko szkoda, że na turnieju nic nie zdziałam 10 lvlem ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 12-12-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#3575 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za double...
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 12-12-2006 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#3576 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
Chcesz to wpadnij:> @all No to jak to będzie? W końcu drużynowe czy 1 vs 1? I losujemy sklady czy sami sie dobieramy w pary jesli druzynowe.. Noi ma ktos jakis pomysl gdzie to zrobic? noi TIBIA 7.9 JUZ NADCHODZI ![]() Jutro zrobie liste ludzi chętnych(będzie ciągle edytowana jak coś) I najlepiej zebysmy jzu razem ustalili godzine :> |
![]() |
![]() |
#3577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Wieliszew
Imię: Vegeta of Silvera
Gildia: Ultimate Evolved
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No i nareszcie dłuuuuuuuugo oczekiwany update
![]() Nie sądziłem, że to tak szybko ![]() ![]()
22:23 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
#3578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() kacp a w jaki dzien to bedzie??
|
![]() |
![]() |
#3579 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwazam ze pn o 2 bedzie the best
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Zrobiles z hydraulikiem cos zeby nie poszlo all na rycka? Srry, ale jakos tego nie bylo widac, pisales to rycek nie ja, daj mi spoko etc. Hmm... mialbym sie holu podlizywac? Fakt musze bo mnie zabije... Wlasnie ide odmowic modlitwe do Holu... narx |
|
![]() |