![]() |
#261 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Osiek/Thais/20 cm od monitora
Imię: Dorenix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burning Crusade
Świat: Aldora
Poziom: 59
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynamy xDDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troche expilem... ![]() Troche trenilem... Ale tylko troche .. ![]() ![]() ![]() kupilem pacca ![]() ![]() I all bylo zajefajnie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nov 28 2006, 22:03:14 CET Died at Level 57 by a blood crab (Died by a Kick) -.-!!!!!! 1 Ded. Thx Cip Sof. ![]() ![]() ![]() Ale sie nie zalamalem xDDDDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Guest
|
![]() Jestem pełen podziwu Dori
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik forum
|
![]() i znow lvlek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haxaxer
Gildia: Aktualnie brak
Poziom: 165
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ho !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie !! ![]() ![]() ![]() A teraz seria także już mocnych levelków ... ![]() ![]() Następny ... ![]() ![]() I jak narazie ostatni ... Ale 90 już w przygotowaniu ... ![]() ![]() A teraz tak dla rozgrzania emocji ... Pare awansów w skills ... ![]() 70 Fishing ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The best of Aldora ... ![]() ![]() ![]() A tutaj Swordzik ... Się wbił ... ![]() ![]() I na sam koniec fuks nad fuksami ... Z nudów poszedłem zabić sobie jednego Giant spider'a ... Chyba się opłaciło ... ![]() ![]() No to by było na tyle ... Narazie ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
|
![]() NO No No nO No xDDDDD
\,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •ş°”¨¨”°ş•CONGRATULATIONS•ş°”¨¨”°ş• \,,,/ (^ . ^) \,,,/ HAX ![]() Napewno rozgrzales all ![]() ![]() Moja kolej ![]() ![]() ![]() I moj sux domek ![]() ![]() ![]() ![]() No i to na tyle ![]() do potem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
![]() Zaczynam gre na Aldorze, narazie 12 lvl ; d
|
![]() |
![]() |
#267 |
Użytkownik forum
|
![]() Ida swieta xDD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() No to dodam coś od sobie xD :
Dzisiejszy adv: ![]() Atak rozbitych skarbonek w depo: ![]() Ehh i to co często mi się zdarza gdy ktoś lurnie gs'a <Ruuun> : ![]() ^ ^ Pzdr Aldoryczykowani xD
![]() |
#269 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Imię: Ziren Zupre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Wracam po lekkie przerwie
![]() Panowi widze że jak już Hax niewrzuca to temat umiera ![]() Dorenix ty biegaszz RS ![]() ![]() teraz kolej na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to wygląda na wszystko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratz dla wszystkich a teraz ja cos wrzuce
[img=http://img406.imageshack.us/img406/6226/74pumuremra2.th.png] Ostatnio edytowany przez Pumur - 02-03-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() To teraz ja dam pare ssow ;]
8 lvl ;] ![]() 9 lvl ![]() 15 ^^ ![]() 17 ;] ![]() 1 MLVL ;] ![]() next mlvl bedzie 15 ![]() Wyjscie na maina ![]() i to na co dlugo czekalem PACC ![]() Oraz domek ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Panie i Panowie ! Odapalam machine ponownie !
![]() ![]() ![]() ![]() No to jedziemy dzis zaczniemy od skills ... ![]() ![]() ![]() A tu kolejny odcinek "Damski bokser - Wielki powrot" ![]() ![]() ![]() A tutaj awansik w Sword .. ![]() ![]() I znowu telenowela ... ![]() ![]() ![]() WoW ... ![]() ![]() ![]() I kolejny odcinek brasiliany .. ![]() ![]() ![]() A tutaj .. Znowu Hax - rybak w akcji .. ![]() ![]() I delicje na koniec tego posta ... ![]() ![]() ![]() Nigdy mi sie nie chcialo chodzic na Dragon lordy .. Zabilem moze 5 solo i sa efekty .. ![]() ![]() ![]() Goracy przedmiot, goraca atmosefera .. Mysle, ze Was rozgrzalem !! ![]() Pozdro !! Zaraz Ciag dalszy w Next Post !! ![]()
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciag dalszy .. ( Przepraszam All za post za postem, ale chce wrzucic wszystko i zeby mniej wiecej w jednym miejscu .. Troszku mi sie tego uzbieralo .. Hehe .. Dobre modki .. plx ..
![]() To moze teraz levelki ? ![]() ![]() 90 !! ![]() ![]() 91 !! ![]() ![]() 92 !! ![]() ![]() 93 !! ![]() ![]() 94 !! ![]() ![]() 95 !! ![]() ![]() I 96 !! ![]() ![]() ![]() I tak gwoli formalnosci wrzuce dwa ss'ki z mojego druida .. ![]() Noob char to noob char nie smiac sie prosze ze slabego lvl i strasznie slabego M lvl .. ![]() To moze LvL na poczatek .. 38 .. ![]() ![]() No i moj slaby M LvL .. Moja kula u nogi .. Heh .. ![]() 49 !! ![]() No to by bylo na tyle .. Wrzucilem to co mialem .. Pokazalem .. Mam nadzieje, ze sie Wam spodoba !! ![]() ![]()
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bump ??
![]() ![]() Plz .. ![]() ![]() PS. Sorki, za post za postem, ale co mam zrobic ? ![]()
![]() |
#276 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
Ssy zajebiste ![]() ![]() edit: Co zrobić?Edytować to nie takie trudne ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 08-03-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh .. Dzieki .. Mistrzu ..
![]() ![]() ![]() A fist .. To tylko 4fun .. nawet leciutko uzbrojonemu graczowi, ciezko przebic Defa .. A jesli juz trafie to hit za ~10 .. hehe ![]() Comments !! ![]()
![]() |
#278 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Imię: Ziren Zupre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() No to taki mój debiucik bo Van Gralo to obecnie już niemoja postać
![]() Zaczołem grać palladynem ![]() ![]() Nuda była więc coś przyepiłem ![]() ![]() Wracając z udanego Solo Dragon ![]() ![]() Mało ale bd regularnie coś wrzucać ![]() Aldora Forever ![]() PS. Hax mi też sie Winamp niechce ściągnać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]() Aldora thread to Aldora thread ... Trzeba pare ssków wrzucić
![]() ![]() ![]() Kiedyś miałem taki lvl ![]() ![]() Kto nie lubi Binqa :*** xD ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja uważam że ALDORA to fajny świat. ![]() ![]() Lecz jak widzę noobów to mi się w głowie pierd... ![]() |
![]() |
![]() |