|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Pyrlandia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mori Irild
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: :)
Poziom mag.: 21
|
![]() rowniez na to wpadlem patrz strona 4 bodaj 3 post od dolu
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez buu6 - 14-12-2006 o 10:25. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ouch...CIP[O]- soft zawalił sprawę....
Jeśli tak dalej będzie to za jakieś 2-3 lata żeby dostać się na trolle trzeba będzie zabić zerka... ![]()
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Wie ktoś co znajduje sie za tp w DC?Wiem jak odblokowaćtp żeby sie do niego wbić ale nie byłem za nim bo nie wiem co jest ;> ktoś może wie?A żeby sie dostać za tp trzbea odblokować wszystkie dzwignie które sie tam znajdują(same sie przesówają na swoje miejce w przeciągu 5 minut).Więc co za tp jest?Np też słyszałem ale co dokłądnie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Pomyśl czy jakiś h-level siedzi na DC i zabija smuglery i wild warriory... -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Pyrlandia
Imię: Mori Irild
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: :)
|
![]() wysil sie nieco bardziej ;p -_- nie lazi o to by isc tam kolem na 100 lvl-u by bic wildy i bandytow tylko po to by znalezc w miare bezpieczna sciezka dajaca mozliwosc nam low lvl-om dojscie do Dc bez obicia dupy
![]() a tak pojdziesz "szukac " nowej "bezpiecznej sciezki" na 20 lvl i przypadkiem trafisz na paczke wiwy + gs-a i koncowke dopisz sobie sam ...(zycze ci tylko powodzenia ![]() Ostatnio edytowany przez buu6 - 14-12-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() A czy nie prościej pójść przez outlaw camp?Ciągle widze, że strasznie wyolbrzymiacie ten problem..Idąc napotkacie huntery,które można łatwo odciągnąć w jakąs stronę po czym przejść spokojnie do DC.Polecam takie wyjście z tej sytuacji,gdyż testowałem drogę wieloma noobcharami lvl 15~.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Thais
Imię: Beggar Misiek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 24
![]() |
![]() Droga do DC przez Outlaw Camp wlace nie jest takim głupim pomysłem
![]() ![]() ![]() ![]() I to nie wszystko, jak przed update szedłem do Outlaw Camp to źle skręciłem i poszedłem pod Outlaw Camp... Ide, ide, ide, i patrze... Wild Warriory... to zabijam... Dalej... Bandity i Smuglery... też zabijam... Wkońcu zdaje mi sie, ze to nie DC ![]() ![]() Ide, widze cos... huntera... Musze konczyc, wiec go zabijam... On mi ucieka... Oczywiście szedłem Druidem... moim starym charem... chyba 23lvl wtedy miałem ... a od dołu idzie z 5 hunterów!! ![]() Co było dalej pewnie sie domyślacie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pabianice
Imię: Elder Baku
Gildia: Vanitas
Świat: Galana
Poziom: +29
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Jak tam woogole dojsc ... bo mialem klopoty ... wpadalem na vampira i mino maga prosze o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() jakie musze miec skille i eq na 25 lvl ( czy wogole sie da) knightem zeby uciec gs'owi ?? przy minimanlej stracie uh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
W tej chwili osoby które nie zauważyły pewnej kładki chodzą przez poh i napotykają na gs-y których wcześniej nie było wzdłuż tej rzeczki. ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Na katedre wybierz się z wyższym lvl.
O ile dojdziesz ![]() Idź na rotwormy lub coś w tym stylu, nie polecam hardcore na low lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() ![]() Oto mapka wg mnie nawet niezla(wiele razy ja poprawialem wiec moze byc nieczytelna ![]() Co oznaczają poszczególne liczby: 1.Klan minotaurów- Pare minotaurów ,wszystkich rodzajów. 2.Gdzies tu jest resp Gs'a i paru tarantul-to o co w kazdym temacie chodzi ![]() 3.Resp 3 gs'ow ![]() 4.Pare hunterów-GFB + mana shield i po sprawie ![]() 5.Tu może być lurnięty GS z PoHu. Co oznaczają linie: Niebieska -droga przez obóz buntowników( moim zdaniem najłatwiejsza ![]() Brązowa -droga najbliżej PoHu lecz nie ma pewnosci że będzie jakis GS(trudniejsza) Czarna -Droga przez GS'a ,poprostu idziemy obok GS'a i albo go ubijemy albo będzie już ubity albo przed nim uciekniemy albo zabije nas ![]() Co oznaczają "kółka": Pomarańczowe -Spotykamy tam bandity,wild wariory,smugglery itp. Błękitne -Niebezpieczne miejsce Niebieskiej drogi tzn.Najpierw Huntery ,potem możliwość spotkania GS'a(chyba ze już tam nie dojdzie, to zależy gdzie dokladnie jest respawn) Brązowe -Czasem poprostu extremal czasem luzik ![]() Czarne -To tu jest największe prawdopodobieństwo spotkania GS'a. Na własnej skórze nie testowane , wiadomosci mam z filmików zdjęć ,i tematów na forum.Więc mogą być nie dokładne. Mapa pochodzi z tej strony, wszystko zaznaczalem sam ![]() Mam nadzieję ze się to paru osobom przyda. Jak będzie naprawde dobre to można to gdzieś przenieść ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Yako'taka
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Jesli przejdzie sie tym drugim mostem na lewo od "4" to hunterow sie nie spotka ;f Chodze wlasnie tamtedy od jakiegos czasu i nigdy nie sie nie zdazylo...
Co najwyzej mozna spotkac troche przed tym mostem mino maga, ale to juz chyba lepiej na low lv niz 2 hutery naraz xD Poza tym po drodze sa te same moby co na wejsciu do catedry tylko, ze przy full respie low lv nie wyrobi z biciem banditow i moga go szybko strapowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Po Update Nie Radze Ci Chodzic Z Takim Lvl Na Dc!!
Ja Bylem Wczoraj Na Dc Tzn. Chcialem Isc Doszedlem Troszke Za ow I Mi Wyskoczylo 5 TArantul!!! Prawie Padlem !! A Mam 27 Lvl Knighta ze skillami 69/69 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @picasso
Faktycznie, dopiero teraz zauwazylem 2gi mostek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Jeśli nie zna się drogi to mozna napotkać gs'a a jeśli się zna to max 4 tary na ciebie, a jak je już zabijesz to następny 3 potem 2 potem 1 potem 2 i już dark catedra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Suwałki
Gildia: Childs of Hell
Świat: Aurea
Poziom: 39
Skille: 68/66
![]() |
![]() Aj ZwAla...ide se dziś na DC tą tzn czarną kreską patrze dwie tranatuly. Zabilem je schodze nizej,a tam dwa ciala ubitych gs'ow...Zdygalem i od razu się cofnęłem. Nie chciałem ryzykowac
![]() Jak widać dostep do DC utrudniony ![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Kalwi Explosion
Świat: Rubera
Poziom: 30
Skille: 61/62
![]() |
![]() Czy opłaca mi się expić tu druidem i jeśli jak to ktory lvl i co wziąść. Obecnie 26 lvl 27 mlvl Eq : HOTM , B robe , Boh , Demon Shield, Volcanic Rod
|
![]() |
![]() |