![]() |
#421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcin the Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 106
Skille: 83/83=/
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Czy opłaca się grać na Saphirze?
Napiszcie czy duzo pk i wogule jakie ceny z góry dziex
|
![]() |
#422 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() ANTICA taniiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo
fs 4k! troche pk jak ktorys silnijszy sie wkurzy to radze w dp stac |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Czofia Witch
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 47
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Na celescie jest malo noobow.. bardzo tanio... oraz duzo pl!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]() Celesta
same nuby nie oplaca sie tam grac wylotujesz cos sprzedasz za marna kase i nigdy Ci sie nie zwraca nie polecam kolejki Full nubow tanie ceny |
![]() |
![]() |
#425 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: ZG
Imię: Cyox
Profesja: Paladin
Świat: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]() Szukam świata non-PvP ale z tanimi cenami.Możecie powiedzieć jaki i jakie ceny na nim?
|
![]() |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]() 1.Guardia to niezly server gra na nim kupe polaków
2.Ceny są nasępujące: np. Knight Armor 4k np. Crown Armor 15-18k np. bohy 35-40k np. Warrior Helmet 5-6k 3.Server jest non-pvp takze niebedziesz bal sie zadnych hunt albo pk 4.Guardia jest najlpsza bo ja na niej gram!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]() 1.Duzo polaków ,troche swe ,malo br
2.Ceny(przykladowe): -boh(30-40k) -knight arm(4k) -Fire Sword(5-6k) -Crown arm(15-20k) -Warrior Helmet(5-7k) -Crown Legs(20-25k) 3.Server jest non-pvp czyli atmosfera jest mila 4.Server dzienie przekracza ponad 900 osób ale dla sprytnego nic trudne znajesc fajne expowisko np. dla PACCów jest bardzo duzo expowisk!! ![]() ![]() ![]() 5.Na Rookgradzie jest bardzo malo osób 50 gosci i 10 stayerów znam 3 stayerów ![]() 6.Mam duzo ziomów na servie gdybyscie mieli klopoty albo zrobic jakis quest pisac do mniePomoge wam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Gra ktos na Infernie? Prosilbym o opisanie tego swiata e-pvp.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Erdi of Harmonia
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Skille: 36/37
Poziom mag.: 2
|
![]() Witam.
Ja szukam serwera PvP ,który spełnia następujące "normy" -brak PA -mała ilość PK -sporo Polaków -dosyć niskie ceny -miła atmosfera -brak noobów(nie chodzi o początkujących) Jeżeli jest taki serwer to proszę podajcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Nie ma takiego servera.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @2up: Takie rzeczy to tylko w Erze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Ogólna rzeźnia, jeśli bawi cię 20 dedów po drodze z temple do depo to powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() 1. Najczęściej pełno brazylijczyków. Świat Non Pvp.
2. Polaków jest...hmm...tak 2/10 świata to Polacy. 3. C Arm 20k, Bohy 70k, Bright Sword 16k 4. Świat jest non pvp, dużo niestety thiefów, aczkolwiek w większości to mili ludzie (nie mówię o thiefach) 5.Wieczorami trudno jest się wbić, są kolejki do 100 osób, i trudno znaleść wtedy pustego respa. Wieczorami bez PACC'a dobrze nie pograsz. Natomiast do godziny 17.00 na serverze siedzi 400 osób. 6.Rookgard jak Rookgard, kupa luda, pełno rookstayerów, zawsze coś podrzucą na początek. 7. Bardzo lubię ten świat, ze względu na ludzi którzy to grają. Zapraszam! Jak zaczynasz napisz do gościa o nicku : Sans
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
|
![]() -75% polaków, 15% brazyliczyków i 10% szwedów innych nie spotkałem
-75% polaków (dużo) -jest dość tanio np. fs - 4-5k, bohy-35k, c-armor - 15k -atmosfera miła tylko czasami jakiś koleś się znajdzie który wyzywa za byle co -to no-pvp gra duzo ludzi w godzinacg szczytu są kolejki po 240 nawet -na rooku mało ludzi, czasami jakiś noob przyjdzie i są rookstayerzy -gram tylko tam więc mam to tego świata sebtyment, bardzo miło mi się na nim gra Bardzo zachecam do gry na tym servie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Giżycko
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Szukam najlepszego swita gdzie jest najmniej ludu na rooku. Chce zostac rookstayerem i nie wiem co wybrac. Chce tez aby tam byli juz jacy rookowi kolesie ale nie bylo duzo osob. Ceny nie sa wazne.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Imię: Adrian of Gerollo
Gildia: SzUkAm
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 57/55
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() 1.POLACY!!!!!brazylijczycy,szwedzi i ci inni
![]() 2.dużo>>>> 3.tanie są rzeczy bright-sword(10-15k)k-armor(5k-8k)fire-sword(5k-8k)MASTERMIND SHIELD ( 190K )K LEGS (14K) 4.atmosfera spoko ale jak na każdym serwie nooby sa pk nie ma bo to non-pvp 5.non-pvp 6.od rana do 14-15 bez problemu pózniej trzeba już sie wbijac ![]() 7.na rooku rano nikogo pózneij juz są ludzie ale i tak mało więc rooka szybko sie przechodzi 8.Uważam że jest bardzo fajnie ale czasmi zdażają sie nooby tak jak wszędzie <<<<<SERDECZNIE POLECAM TEN SERWER>>>>> Ostatnio edytowany przez Gerollo - 02-01-2007 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() -jakie narodowosci najczesciej wystepuja,
@ Poland, Brazil -ile jest polakow, @ Duzo -jakie sa orientacyjne ceny, @ Crown Shield 9-11k, Blue Robe 35k, Knight Armor 5-7k -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije, @ no - pvp -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej, @ Patrz up -czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi, @ Teraz (15:14) jest malo ludzi -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie, @ Malo, duzo jest w Weekend -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata @ Jest swietny, jak zaczynal wiele osób mi pomoglo. Często ktos rzuca fri items(xP).
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 02-01-2007 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Yo. Ja szukam swiata pvp, i zeby bylo malo ludzi (ceny i ilosc br mnie nieinteresuje). Z gory thx.
Xerena moze byc????? (wiem ze tam troche br jest ale jak malo osob to moze byc) Ostatnio edytowany przez boss2j - 02-01-2007 o 17:12. Powód: Chyba mam! |
![]() |
![]() |