![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() No wczoraj los zachcial abym padl maja 7% do 50lvl no coz bywa kiedys go moze uda mi sie dobic a tutaj locik z dzisiejszego odrabiania lvl :/
![]() Ostatnio edytowany przez Skorpion - 14-12-2006 o 23:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Royal Todi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Poziom: 96
|
![]() @up
gogogo 50 lvl i gz red roba ;P @pazdi aaaa evul! 666! go gogo 85? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Mój lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Dawno moich ss'ów tu nie było
![]() No to jedziemy ![]() ![]() Przedwczesna wieczerza ![]() ![]() Kocham takie akcje... xD ![]() Szybka akcja i jest Tempest xD ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. Ostatnio edytowany przez SirZlod - 15-12-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice xero x) zlod juz ktorys raz widze jak kopiujesz nasze texty, pomysly =p
ide dobic lvl bo chuj mnie strzela xD edited: jak juz mowilem chuj mnie strzelil i dobilem ten lvl zamiast isc spac xD ![]()
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 16-12-2006 o 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
|
![]() auronek czy jak Ci tam, mnie raczej pamiętają z tej pozytywnej strony, a Ciebie raczej jako złodzieja, sharera i oszusta
![]() Przyznaj sie, ile osob miało tego chara [CHAR]Star of Hope[/CHAR] (wliczając w to nawet mnie) ![]() Zastanów sie co mówisz ;P (btw. byłem na osiedlu w czwartek, siedziałem tam jakąś godzine-dwie ze starymi kumplami) |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Jak sobie wmowilem ze zrobie to do niedzieli tak i dotrzymalem danego sobie slowa... Poltorej roku przy tej grze a ja jestem na jej samym poczatku
![]() A dla tych ktorym moze sie wydawac ze musze cholernie wolno expic skoro bilem to poltorej roku to taki krotki cytat: "Ja wcale nie expie wolno, ja poprostu szybko padam" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Batrss co Ty tu widzisz skopiowanego?
![]() Gratz Skorp ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() Starem nie grałem wiec w huju to mam
Chyba siedziałes u siebie na wiosce z kolegami Przyjdz do mnie na osiedle kozaku... ![]() Złodziej hahahah i kto to mówi... bauauhauhau |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik Forum
|
![]() @zlod
hasla typu "kocham te akcje" jakbys od poczatku obejrzal temat to bys znalazl.. =p to co akurat ty dajesz to sa akcje? xD akcje - to jak po kogos wpadasz =p + ten screen z kartkami swiatecznymi(zobacz kilka ssow wczesniej) ________________________________________ GZ Skrop, now go go 60 and more =p
![]() |
#352 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() I co kurwa grasz na non-pvp bo tu cie chlopaki huntowali pedale
a tam se mozesz krasc itd. Noob |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]() @Ogólnie
o.o nice topic, szkoda że dopiero teraz na niego natrafiłem. Mam nadzieje, że wszyscy mnie pamiętają(Lawah;p). Wiem, że temat o ss'ach z Chimery, ale wrzuce mojego ostatniego advance na Danerze. Tak btw. tęsknie za starą Chimerą, best serw ![]() @Bartss To ile wkońcu kosztują te kebaby? 2x po 5zł=11? xD @Bartss, Kamilss, Lepper, Aśka i reszta;p kiedy znowu się spotykamy?;d @Lawah Jesteś zajebisty ziom w chuj. Wogóle best player w tibii itp. Jesteś moim idolem i wogóle jesteś taki zajebisty, że brakuje słów!! ![]() ![]() btw. to wcale nie był jk tam up! ![]() Pozdro dla ziomków z Chimery=** |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bartss szczerze mówiąc to nie patrzylem na to co piszesz tylko na ss'y a ostatnich stron nie przeglądałem
![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lawah rox xD
no tak 2x5zl = 11zl jak nie jak tak? <niech tylko ktos zaprzeczy to rozjebie. xD> wrzucaj ssy ze swojego serva regularnie =D a jakis "miting" zrobimy jak bedzie cieplo, na wiosne czy cus =*
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 16-12-2006 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() WoI z wiverny ;D a łapka chwilkę wcześniej z wilka ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Przybyl - 17-12-2006 o 08:50. |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoko ss, ale nie czaje noszenia viking helmet
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]() @up
gratz ![]() ![]() @Pazdii luz jakoś leci ![]() Ja teraz na Danerze mam zamiar zrobić PoI, bo narazie nie chce mi się grać ![]() @Bartss nom, ale miting musi być;d najlepiej jeszcze kilku dniowy xD btw. idę na nowy serw znowu ![]() Kilka dość starych ss'ów, z czasów jak grałem moim ms na danerze ![]() 60 lv: ![]() Pierwsze ue: ![]() Inne ue: ![]() 121 lv na Wiggu przed hackiem: ![]() Loot z Wrl: ![]() To na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Bastek89 - 17-12-2006 o 13:23. |
![]() |