![]() |
#381 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Daleko oj daleko...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Thor Family
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: 58/43
Poziom mag.: 9
|
![]() @Gallar
pownieważ to było mc z light hackiem napisane przez CyberKid'a. Nikt nie wiedział że on to evul hakier i za jego czasów to było tak że jak zrobiłeś coś pomocnego to jeślizostało przyjęte to trafiało do downloadu. W momencie kiedy to wykryto to tylko admini mają prawo dawac pliki do downloadu. @edit. Nie chodzi o to że on jest modem. Chodzi o to że często widze na forum jak on się wypowiada i oto mi chodziło. Mógłby się nawet wypowiedziec gosc ktory nei jest modem ale dlugo jest na forum... Ale co was to interesuje nei znacier nikogo z rl ale warto "ocenic" Ostatnio edytowany przez Twist - 16-12-2006 o 13:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]() LOL niepotrzebny temat i bezsensu tylko zasmiecanie forum...
Trzeba haknac jakiegos 83 lvl.... czitowac nim do 100 lvl a potem isc nim na anni A wy tu gadacie o TBI.. kazdy i tak bedzie mial tbi |
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Elliano (Pro Player)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 40
Skille: -/-
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
![]() Każdy, który będzie chciał mieć, będzie miał. Ok? Bo ja nie chcę mieć tego. A co do CyberKid'a. ![]() Nie ma na tej stronie żadnych keyloggerów, to tylko zwykły blog napisany 20-26 grudnia 2005 roku. I nie sprawdzajcie już czasem tych kont, ponieważ 100% haseł zostało zmienione, więc tylko zablokujecie swoje IP. Podaję tę stronę jako przestrogę dla używających 'wspomagaczy' do Tibii. http://tibiac.blog.onet.pl/ <- Może znajdziecie tutaj swoje konta w tych co zostały ![]() //Nakaye
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]() Noo to teraz rozumiem dlaczego mi kumple na gg spamujom ze w TBI jest Keylogger... jak ktos chce czitować- będzie, jeśli nie chce - to nie Ja czitowałem na TBI, ale przezucilem się na tibiaauto (nie auto exp o to moim zdaniem przegiecie) Zycze Autorowi Tematu Keyloggera w TBI
Pozdro Coockie z org.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Ale wy robicie problemy NIECHESZ NIE SCIAGAJ ... niechcesz tego uzywac to nieuzywaj kazdy sciaga to na wlasna odpowiedzialnosc wiec jak juz by mial haka (w co niewieze) to powinien miec pretensje tylko od siebie
Me$z twoje wypowidzem i smiesza jak w dyskusi (klutni?) o bzdet jakim jest hakowanie w grze mozna wyskakiwac z rodzina ... dla mnie NC Ostatnio edytowany przez dimi - 17-12-2006 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak sobie przeczytałem pierwszą i ostatnią stronę tego tematu (taak, leń jestem, dziękuję
![]() Nikt nikomu nie rozkazuje korzystać z TBI - jeśli ktoś jest leniem (tak jak ja), to woli zostawić Tibię na trzy godzinki i sobie wyjść np. na miasto. Człowiek się trochę odpręży, pogada ze znajomymi - słowem samo zdrowie, a na dodatek będzie miał jeszcze ten bp runek ![]() Ale jeśli ktoś preferuje jedynie uczciwe granie, to będzie siedzieć te trzy godziny i klikać, i klikać, i klikać. To jest jedynie kwestia podejścia, nie mamy prawa nikogo poniżać za to że ma troszeczkę inne poglądy na świat niż my. Ale rozpowiadanie o rzekomym "keyloggerze" w TBI jest już ciosem poniżej pasa. Ktoś na tej pierwszej stronie ( ![]() Korzystam z TBI już od "ło ho ho". Efekt? Ani jednego hacka. TBI nigdy mnie nie zawiodło, a nawet muszę wspomnieć że po jego odpaleniu skończyły się problemy z powolnością gry ;> (tj. cięła się co parę sekund) Wniosek jest chyba tylko jeden - Spleen to nie jest "ewul mastach chakier" który czyha na nasze acc&pass, tylko chce nam po prostu pomóc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Jakby TBI mialo takie funcje jak NG badz TA, to tworcy NG by zbankrutowali ![]() Spleen na lamach forum oglosil, ze nie wprowadzi autoexpa do tbi ;/ Ale skanowanie poziomow i autoresponder moglby zrobic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
Oszuści w Tibii zawsze byli i raczej ich nie wyrzucimy.A jak ktoś w tibii oszukuje to może na rl będzie inaczej? Mnie to nie przeszkadza że oni używają botów bo nie chce im się skilować/expić lub poprostu nie umieją. Cytuj:
Cytuj:
Najlepiej sobie powiedzieć "Oni tak robią to ja też!" Mniejsze zło? Ja wole zrobić uczciwie ten 50 lvl i być zadowolony. No bo po co być uczciwym,same przeszkody. Ostatnio edytowany przez Knoland! - 17-12-2006 o 17:17. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Farujer
Profesja: Druid
Gildia: POSZUKUJE :]
Świat: Xantera
Poziom: 18
Skille: --/21
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() uzywalem ale juz nie uzywam po co to komu zabranac ? komus sie podoba to niech uzywa ale moze byc hakniety jego sprawa chyba nie ? a ty masz nie szczescie bo masz brata ;] i ten sam komputer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zbanowany
|
![]() @up
Jak sie uzywa botow innych niz szeroko rozpowszechnione i ogolnodostepne z 50k+pobran, to sie ma hacka tudziez wchodzi na linki na trade podawanych przez jakies 4lvle. @boty Zanim mozna bylo sie zalogowac do klienta 7.9, o godzinie 18:51 powstalo juz mc i lh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Sorki za offtopową i dziwną prośbę, ale jeżeli ktoś ma boty na dysku to miałbym prośbę, niech zrobi skróty do wszystkich botów na pulpicie i dał screen pulpitu (zależy mi na TBI, blackd, tibia auto ).
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 19-12-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zbanowany
|
![]() @up
A na co Ci to, wspolpracowniku tibia.pl? jakby co, to masz ss z tbi i ng (?), o to Ci moze chodzi? [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez XIII - 19-12-2006 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zbanowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje wam obu.I nie mówcie do mnie "współpracowniku tibia.pl" bo sie czuje jak jakiś strażnik ładu, porządku oraz prawa i sprawiedliwości
![]()
![]() |
#396 |
Zbanowany
|
![]() @up
Powiedz mi jeszcze, po co Ci to bylo. ![]() @2up Czy ta tapetka to Knight Online? Ostatnio edytowany przez XIII - 19-12-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze, chciałem się dowiedzieć jak wyglądają ikonki do tych botów.BTW fajnie wyglądają tbi, tbi gg i inne jak sie je ustawi jako ikonka folderu
![]()
![]() |
_Szyna_ |
Ta wiadomość została usunięta przez Parys.
|
![]() |
#398 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Up/edit Przeczytaj regulamin xD
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 19-12-2006 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zbanowany
|
![]() @up
niedlugo z tego downloadu bedzie mozna pobrac boty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() omg, TBI to syf, ludzie popatrzcie , dlaczego jak wypisaliście swoje ACC to dlaczego tak długo wam wchodzi by pokazać jakie postacie macie na swoim koncie? proste, zapisuje twój acc, i wysyła do twórcy programu. a później zakładacie głupie tematy: "Ludzie hackneli mnie, pomóżcie, jak to możliwe?" rzygać mi się chce jak widze takie tematy, ludzie sami se szkodzicie, przemyślcie to =]
![]() |