![]() |
#1822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: E AEW BLX
Stan: Niegrający
Imię: Nie Gram
Gildia: Nie Mam Bo Nie gram
Świat: ?-.^
Poziom: 8+
Skille: 13/37
Poziom mag.: 1+
|
![]() A ja nie mam nic do szwedow.
23:14 Gady Karde [127]: ok weeed pwn then Gady nie jest szwedem xD. Ale sie z nimi trzymie razem.
![]() |
#1823 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie czepiacie się Szwedów, ja osobiście nic do nich nie mam wręcz przeciwnie gdyby ubili mnie to Polacy olali sprawę a SWE odrazu się tym zajęli. Na Selenie bardziej mnie wnerwiają Polskie Święte Krowy niż te szwedzkie .. bo swe karzą płacić a nie zabijają Cie odrazu za nic. Tak więc pozdrawiam i jeśli chcecie dobrą Selene to pierw zróbcie porządek na swoim podwórku(mówie o ustawieniu paru idiotów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() @Up
Rell no nie wiem, gram troche na selenie, i jak mnie SWE hunca, to nienapisza tylko wpadaja w 2-3 i leja. No coz jeszcze sie im nieudalo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Użytkownik forum
|
![]() Widzisz mnie swe huncili ale jakoś mnie nie ujebali a wiesz dlaczego ?? bo z nimi normalnie rozmawiałem i ich nie obrazałem starałem się przynajmniej xD no a z Polakami nie ma gadania bo my wolimy się między sobą na*******ać niż np,. ruszyć na kogoś mocniejszego. Polacy to tak na serio tchórze i umieją "huncić" tylko niższe lvle.A jak napisze do nich jakiś większy lvl to robią retired i przestają grać na serwerze bo mówią że PA. Pozdro mam nadzieje że kiedyś zaczniecie patrzeć normalnie na szwedów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale chodzi o to ze nawet nie wiedzialem za co?
![]() ![]() btw: I WANNA BUY DEMON SHIELD NOWWW!!!!! >=( Ostatnio edytowany przez Nerud - 16-12-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Użytkownik forum
|
![]() No to miałeś nie fart ale jak postawisz na swoim to przestaną Cie lać ... Reatlia mnie zabiła z kolegami to ja nic nie pisałem do Puge a on sam ją hunci za zabicie mnie ... oczywiście ona nie ma ochoty ze mną uzgodnić za ile będzie free tak więc zapewne nie będzie =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie wszyscy
![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kurde to dziwne że ja na 21 lvl znam troche swe dzisiaj khoda nie mial problemów z pomocą mi, a wy mówicie że swe są be a znacie jakiś? ja się im nie dziwie...
Jak na trade polskie salwy leca, plx fri itemz!!! itp. Wiać się nie umiecie dogadać []=Dodziak=[] zgadzam się z tobą... dziwne że do mnie swe do domq przyjerzdaja ze szwecji, a wy sie nie umiecie dogadać, a może szanowne high-lvl coś zrobia.... >_< Sry za błedy ale jestem w*****ony. Aha i kto mnie dzisiaj pkowal? POLACY.... ![]() Aha i tak na przyszlosc żal.pl rox.swe Ostatnio edytowany przez Orius - 16-12-2006 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Lol Tiases, po co wrzucales ta fotke gdzie trenisz z Pieczar Rage? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
Guest
|
![]() Świeżo wbity :*
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Wiadomo że nie wszyscy, ale ci najważniejsi tak.
![]() |
#1836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() zaczelem sobie grac na selenie
![]() Gz advensików ![]() bez offtopa: 65 dist ![]() gogo 70 ![]() 9 m lvl ![]() PS dzisiaj byl atak na Liberty Bay, wklejcie ssy ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Hellgate
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Nie ma co wklejać. Nic ciekawego zwykły atak na plantacje.
![]() |
#1838 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22:22 ledwo uszedlem z zyciem, UWAGA JAK WRACACIE Z LAGUNY BO QUARA ZYJA
![]() Ja se wracam bah 8 quara we mnie i 20 sec lagg... No coz ma sie to szczescie xD ~~edit~~ zabijanie skuer*** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nerud - 17-12-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dlugo to trwalo....
![]() Jeszcze dzisiaj wrzuce pare ss i przez dluzszy czas bede chutko (najpierw swieta bez netu, potem styczen, luty - egzaminy :/)