![]() |
#1261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() ~Najpierw dodam coś od siebie
![]() ![]() a teraz gratZ dla : > Mokate (stare te ss'y ![]() > Emon <- ten to każdego by wykorzystał ![]() > Dybus + Mag Even (więcej taki "prezentów") > Magil (gOgOgO 60 xP) > Eldo (oczywiście ![]() jeśli ktoś czuje się urażony za to, że go nie wymieniłem bądź z innego powodu....to jego sprawa ![]() ![]() Pozdrawiam...Ja czyli Włodi 8^) yO
|
![]() |
#1263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Dlaczego temat zmienił nazwę z luminera ROX na luminera?
OK a teraz SS jeszcze z test servera wygrzebałem. Mój pierwszy SD w człowieka <3: ![]() PS. Uwaga na nooba o nicku Lucifer Leaders. Ten osobnik wyzywa każdego kto nie jest z Kanady (tak jak on). Mnie zwyzywał bo myślał że jestem br i mu się nie podobało, że pierwszy byłem na mint. Nooby.... Gratz Even za "pegie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() ![]() ![]() Specjalne Dzięks dla: Ponury Legendary[87-88], Saos Rhod[115] i Rose of Hope[45], no i nie zabrakło tam mnie Terror Monk[38 ![]() Niestety SS z lotem nie wyszedł więc powiem co było: F Axe, Double Axy i Cash :/ - Lot Sux ale fajnie było huncic demki na 38 lvlku ![]() A po Hunciku pozwiedzaliśmy sobie cały Hero Cave ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę nie myślcie, że ja chcę was zaspamować ![]() ![]() HAIL LUMINERA FRIENDS
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 17-12-2006 o 05:08. Powód: Błąd z ssami :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Guest
|
![]() Terror ja ci powiem że ja na moim pierwszym demonie w teamie bylem na 28 lvl (Barthez of Danubia) ale to inna bajka, GZ dla wszystkich zwlaszcza dla naszego Daggiego ;] Mag Evana i gz tobie Terror, cya alL
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Świebodzice
Imię: Zbuchany Gajowy
Profesja: Paladin
Gildia: Vx Team
Poziom: 100
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
|
![]() @terror: nie to, żebym się czepiał, ale chyba przesadziłeś z liczbą ss'ów w 1 poście
![]() a tak w ogóle to gZ PS. ile poszło bp SD? ;>
![]() |
#1269 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
|
![]() Gratki Wszystkim , Niedługo Zaczne Znowu Pogrywać , Narazie Jeszcze Odpoczywam,
@terror max 10 ss'ków w 1 poscie ![]() ![]() @even gogo 60 i ue ![]() @zbuchany dajesz 100 i bedzie chyba 2x polski pall z 100 lvl @saint jesteś PG i tyle , co logne to online XD Ostatnio edytowany przez Loop Troop - 17-12-2006 o 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() Troche mnie nie bylo tutaj
![]() ![]() Pozdro Wlodi ![]() btw. Test Server 2006 z mala pomoca Kalkuna i Kruko ![]() 08:01 Warning! The murder of Kabor was not justified. 09:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Pwincesshera. She was killed by Kruczyy. 10:15 Warning! The murder of Icehearted Ranger was not justified. Kruczyy - Slayers 3:0 ![]() a to tego samego dnia ![]() ![]() a Kabor powiedzial ze jestem hunted ![]() Ostatnio edytowany przez Kruczyy - 17-12-2006 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Terror Monk
Gildia: Luminera Friends
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @Even
Ten hit za 129 to nie sd tylko burst Ponurego ;P @All Dzięks za komenty (sorka, że tyle ss dałęm, ale radocha była ![]() no i były momenty, których nie uchwyciłem takie jak: combo od demca i z 935 mp zostało 24 ![]() ![]() aha i ja miałem 8 bp sd a Pon 12 (część była blokera ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 17-12-2006 o 14:43. Powód: Błędy :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: Kraśnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pit :>
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pzdr kru, wracaj do gry |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Świebodzice
Imię: Rat Bloxinha
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slayers of Eternity
Skille: 1337
|
![]() Oto co niejaki Otor the Grey chcial mi zrobic xD
Bylem troche zdziwiony jak EK wbija na cyce na faccu. ![]() Blokowal mnie jak bilem cyca ale nie udalo mu sie mnie zabic. ![]() A tu mnie wyzywa. Typowe zachowanie polaka... ![]() A tu rozmowa na priv. Kombinowal kombinowal i nawet spidery na mnie lurowal, heh co za noob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
|
![]() ALE NUDA....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Zbanowany
|
![]() ^^! Kocham cie Kruczyy ;D i dobrze temu n00bowi tak
![]() ![]() ![]() @terror wiem^^ @topic gz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tutaj cos czego dawno nie robilem : E X P I E N I E
![]() ![]() ![]() [BL]Pozrowienia i gratki for all [/BL] ![]() Emon Ssij Pale Mój Parobku ![]() Ostatnio edytowany przez Dybus - 17-12-2006 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Gildia: Titan Squad
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...Dla wszystkich bliskich pokłon niski i uściski !!...
![]() gZ Sektorek, Dybus... Kruczyy poleciałeś, come back !! ![]() pozdro dla ludków z Luminery :* xD
![]() |
#1280 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |