|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Ostatnio edytowany przez Vanzi - 17-12-2006 o 19:45. |
![]() |
|
![]() |
#1382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ok, sciągam,.. ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#1383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Filmik wypas fajna akcja nop i nareszcie taifun OW3ND xD
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 17-12-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#1385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Devilry
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 280
Poziom mag.: 87
|
![]() Po pierwsze JAKO JEDYNY ruszylem w ten tunel walczyc z moimi wrogami a to ze oni spingowali mi moje neo to jest szczyt bezczelnosci . Napisalem juz posta do Customer Support o restart dnia , gdyz jak widac na filmiku BYLEM SPINGOWANY !!!!
Drogi Imargamie , ty a takze twoj brat Zwidek zabiliscie mnie tylko przez to pingowanie , wiec pamietajcie ja jestem wolny i jutro ruszam z expem natomiast wy macie wjazda na rl . Co do reszty uzytkownikow chce powiedziec ze takie osoby jak wy powoduja to ze jestesmy postrzegani gorzej niz "Br". |
![]() |
![]() |
#1386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Taifunex
Zmien sobie opis postaci bo spadly ci 2 lvl, a ty masz ciagle 280,..
![]() |
![]() |
#1388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Z Dupy
![]() |
![]() loool po obejrzeniu tego filmu zmieniam zdanie;s
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#1391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() lol to przy okazji oddeltuja mi wszystkie skasowane postacie OK taif ~ zagadaj z "cipami" ps.do najazdu to wez ze soba malutkie malenstwo haahahha
pwn3d opkaOPKAKOPAopkaOPOPA
#1392 |
Guest
|
![]() tajfunex to nie tajfun, watpie, zeby on sie wypowiadal w taki sposob na tym forum hahaha. what a lame. A co do Tajfuna to i tak sie dlugo trzymal : )
|
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski- Centrum Dowodzenia Światem ...
Imię: ...
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 78/60
Poziom mag.: 15
|
![]() huj z tym czy taifun padl czy nie dla mnie jest wielki za to jaki lvl ma
wedlgu mnie powtarza sie sytuacja z hiberny kiedy gildia dark mortals zabila seromontisa na poczatku gildia serka tez wtapiala ale tylko na poczatku z tego co widze tu jest podobnie Vision tak jak Dark mortals<--- gildie Pk i Pa nawet maja takie same kolory outfitow jakie mialo dark mortals mimo wszystko uwazam ze gildia taifuna wygra i mam taka nadzieje tez ;] ja osobiscie nie lubie wojen i gildi ktore je rozpoczynaja ;] dlatego jestem za taifunem
#1394 |
Użytkownik Forum
|
![]() A myślałem, że jest nie do zabicia
![]() Szkoda bo brakowało mu tylko 10 lvl, żeby być najlepszy w Tibie. Jestem za nim, bo wydaje mi się, że osoba która wbiła 280 lvl w tak krótkim czasie, nie pozostanie obojętne i pokaże jeszcze co potrafi. ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() To napewno nie jego konto..Gościu na forum pierdoli nieraz jak potłuczony ,więc szkoda nawet czytać jego posty.
Co do topicu to powiem tak: Argumenty przemawiające za tym żeby go żałować: 1) W końcu to był polak ;/ Innnych sie nie doszukałem. Argumenty przeciwko : 1)Kozaczyl,kozaczył i w końcu się doigrał. 2)Za dużo ludzi z furory wyj*ebał. 3)Wbił ten swój 280 lv po trupach innych ludzi . Dalej mi sie nie chce pisać. Peace.
#1396 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co już nie jest o_O
|
![]() |
![]() |
#1397 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
a tajfun aff nielubie go i niebede co do vision mam nadzieje ze wygraja bo maja zajebiste zgranie ![]() ![]()
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @Taifun
musze ci powiedzie ze masz bardzo zly team na ta wojne mogli cie wyciagnac 3 razy z trapa tak czy inaczej wielki szacunek ze walczyles do konca zycze powodzenia tobie i mojim rl charonis itd dacie rade a co do pinga to nie wiem wkoncu zmieniales ssa no chyba ze dopiero potem dostales i leczyli cie tylko przez sio tak czy inaczej dasz rade i nie poddawaj sie Hail Hwl _/
#1399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Taifun przecenil swoje możliwości i ma za swoje =] Hehehh i widze Kerston też przeszedł do Vision ;> Szkoda że już chara sprzedałem i pomóc nie mogę
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10