|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chciałbym się was zapytać jakie wy macie sposoby, aby grać cały czas jedną profesją.
![]() Ja mam taki problem, że co miesiąc chce grać inną profesją i przeszkadza mi to w nabiciu jakiegoś wysokiego lvlu i mam taki "problem" jeśli chodzi o pacc'a. Jeżeli go kupię to znacznie ułatwi mi on grę, ale przecież jeżeli mam zmieniać cały czas profesję to ten pacc się zmarnuje... ![]() Piszcie wasze sposoby jeżeli takie macie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() sluchaj musle ze granie jedna postacia ma sens i nie spieram sie o to ze robi sie potem nudne jesli mial bym ci polecac to sorca jest chyba najlepszy. staraj sie przelalamac nudy na jednej postaci jesli masz nia jeszcze low level to exp na jakis potworach slabych wiem ze to jest nudne bo sam kiedys expilem 7h na guardach i mnie szlak trafial ale zato wbilem wtedy 200k expa wiec wiesz. Poza tym jeszcze kase z tego masz wiec postaraj sie przelamac zniechcecenie bo kazdo postacia zrobisz 30 i bedziesz maial ich za duzo potem co z tym zrobisz?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() powiem ci jeszce tak najlepszym sposobe na zapomnienie..... jest to ze jak sobie postac wytrenisz to hight levla to ci raczej niek nie podskoczy a i wtedy mozesz soebie uzadzic peking tak jak jak ja to czasem robie pozdrawiam...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja wystarczy, że obejrzę jeden filmik na którym pokazany jest jakiś h-lvl mojej porofesjii i jak widze jak on wymiata to aż mi się zachciewa grać ^^"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Zrobiłem sorca i gry miałem ~~40 lev pociągneło mnie do knighta ale i tak nie zmieniłem mojej profesji. Zostałem przy nim bo jestem leniem i nie chciało mi się robić nowej postaci a pozatym wybrałem sorca bo jest mocny w ataku
![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 18-12-2006 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Co do motywacji, to ona zalezy tylko od ciebie.
Nie bedziemy Cie tu namawiac do maga, druta, najta i palka.. Sam pomysl kim chcesz byc. Jesli lubisz czary i walke na odleglosc- wybierz maga. Jesli luk to twoja pasja- to pal. Jesli miecz wolisz miec w rekach- to wez najta. A jesli chcesz byc lekarzem- to druta. Ja tak robie i to bardzo fajny sposob. Jezeli masz kolegow to zrob sobie RPG(np. w teatrze w Carlin)z podzialami na role(profesje). Wybor zalezy od ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() Premium Account ma ci ułatwiać gre... równie dobrze na jedną postać jak i na wiele, byle było przyjemnie ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Expiąc codziennie na czyms innym (nie zawsze wychodząc na +) bardzo urozmaica grę i dzięki czemu nie popada się w monotonię. To jest mój sposób na grę. Dobrze też stawiać sobie jakieś cele, np. zrobić sobie jakiegoś questa czy zbierać kasę na jakiś lepszy itemik. A i popk'ować 4fun też nie zaszkodzi (choć ja takich tępię). Mam nadzieję, że pomogłem. Wesołych Świąt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak nie czerpiesz juz zadnej radosci z gry to przestan grac
|