![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ogłaszam wszem i obec, że pewn rookstayerka na valori (16lvl) posiada i jest gotów sprzedac owe cudo za 20k. Sama mi pokazywała na trade niestety nie miałem tylu pieniędzy, a także z wrażenia zapomnailem zrobic ss'a(wiem że inaczej mi nie uwieżycie), ale sprobuje ją gdzieś złapać i zrobie wtedy ss'a.
P.S. Myśle, że jest to dowód na to, że PS będzie spowrotem dostępny na rooku(o ile to prawda, że zablokowali jego lootowanie na rooku). A więc rookstayerzy do roboty może i wy zostaniecie szczęśliwymi posiadaczami tej cudownej broni ![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I oczywiscie zapomniales nicku -----.----- |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Boximus
Nie zrozumialem tego posta... Chcesz go sprzedac, a dalej piszesz, ze nie potrrzebujesz kasy? Czyzby za "rary"? A pozatym jak cie hackna jak masz PD to zabiora go, a jak nie bedziesz mial zabiora kase za jaka go sprzedales ![]() @Jacekkkk Podaj chociaz nick... Kolena afera o wymysl akiegos forumowicza bedzie... =] @Edit Szybszy... @Xeriluss, Jacekkkk Slowniczek PS = poison spider PD = poison dagger PA = poison arrow lub plate armor PC = platinum coins lub poison cave PK = player killer PL = poland, polska lub plate legs Ostatnio edytowany przez Michaello - 18-12-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Quetio
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Honor
Świat: Arcania :*:*
Poziom: 36
Skille: 22shiel
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
o co tu chodzi w tym "PS"... nie P.S tylko PS dla niektórych...ludzi
16:07 Sir Lio [25]: wielkie gz dla ciebie i dla chana aberusa ![]() 16:04 Cros Raylon [26]: oo ty jestes tym bohaterem z tibia.pl Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z kad mam pamietac nick jesli nie zrobilem ss'a?? Napisalem tez ze bede probowal lapac te dziewczyne i dam ss'a. Wiezcie albo nie ale ta dziewczyna naprawde go posiada.
![]() Dla tych co chyba mnie nie zrozumieli w poprzedniej wypowiedzi: P.S. znaczy post scriptum zas PS to poison dagger nie wiem czy to tak trudno zrozumiec zwlaszcza ze o Poison dagerze mowa w tym temacie i ten skrot byl juz uzywany wiele razy. Ostatnio edytowany przez Jacekkkkk - 18-12-2006 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli nie znasz jej nicku to jak zamierzasz jej szukac?? po raz drugi -----.-----.
Kurde, z reszta szkoda czasu -.^ na gadanie z takimi... @down Ta... czekamy z niecierpliwoscia... -.^ Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 18-12-2006 o 17:01. |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mysle za na rooku nie wiele jest osob, ktore maja poison daggera wystarczy na kanale trade na rooku napisac "buy pioson dagger" napewno odezwie sie spowrotem.
|
![]() |
![]() |
#168 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Odpowiedz:
Tak raz miałem Poison daggera ale go wywaliłem (Jeszcze niewiedziałem zabardzo jak sie gra w tibie) bo mi sie wygląd niepodobał ;P |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
A kto jest za tym, żeby banować takie osoby? Bo jestem w stanie uwierzyć nawet w taką bzdure, że ktoś wyszedł z nim na maina, ale napewno nie w to, że wywalił bo mu sie "nie podobał". Nie podoba ci sie że masz broń z wiekszą iloscia ataku? A może nie rozróżniasz która liczba jest większa i myślałeś, że to jest słabsze? Jeśli tak to przepraszam... a jeśli nie to... Nie będe dokańczał. |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylo juz mowione (na 90%) ale mowie:
Poison dagger na rooku nie moze poleciec tak samo jak np. stary bp sama leci tylko z orcow na of. -.- @Down Dzieki za poprawke z tym bp, za bardzo wczulem sie w update. A do tego vamp shielda nie bylem pewien ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 20-12-2006 o 16:41. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Z orków nie leci bp of holding, tylko Old Sam's Bp i ma on losowy drop na ofie. Oczywiście, że vamp shield leci na pohu, bo pewnie o ten resp Ci chodzi.
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() @up
Ale niesadzisz? Ze lepiej jak odswieza stary temat niz zaklada nowy o takiej samej tresci? Poprostu: 1. Odswiezy stary temat - bedziesz na niego krzyczec bo archeolog. 2. Zalozy kolejny temat o tej samej tematyce - bedziesz na niego krzyczec, bo zalozyl temat ktory juz byl kiedys poruszany i niekorzysta z funkcji "szukaj". Pozdrawiam Darushu.
Chcesz podlać mi drzewko? Zapraszam! Podlej mi drzewko! Dziękuje za wszystkie odwiedziny ![]() Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby? Zapraszam! Wstaw mi notkę! Ostatnio edytowany przez darushu - 10-07-2007 o 23:07. |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Sotirovic
Profesja: Druid
Gildia: Drod Warriors (tymczasowo)
Świat: Menera
|
![]() Przypomniam tylko że to temat o Rooku a nie Mainlandzie więc zostawmy dyskusje o vamp shieldach itp.
![]() P.S. Zgadzam sie z kilkoma osobami, gdybym ja miał PD na rooku to bym go nikomu nie pokazał ewentualnie sprzedał gdyż nie jestem rookaysterem.I nie sprzedawał bym go za ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: z krainy magi i miecza
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: arcania
Poziom: 12
Skille: 43/29
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() coż... jakby to zręcznie powiedzieć... no więc:
z ciekawości wlazłem na tibia.pl i poczytałem o psn dagerze Poison Dagger Atak Obrona Waga 18 8 8.8 oz. Opis Trujący(poison) to on jest tylko z nazwy niestety. Nie zatruwa po trafieniu. Ładnie w domku wygląda. Rzadko używany do walki. Wypada z Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede z tego co się orientuje te potwory nie występuja na roku |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Elblag
Imię: Devil the Street
Świat: Titania
Poziom: 57
![]() |
![]() Cipsoft usunol z minotaura o ile sie orietuje to 2 update temu , kiedys niezwykle rzadko wypadalo...
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skąd ta pewność?
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posion dagger jest na rooku na 100% jest i ktos go ma tylko niehce pokazać wiecie co by sie stało jakby ktos go pokazał?w minute by wiedzial o tym cały świat i gość by mial przerąbane bo ludzi by masowo robili postacie na jego świecie i kazdy by hciał zobaczyc PD wyobrażćie siebie w tej sytuacji jak ludzie ci niedają expic bo hcą zobaczyc PD
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
lol niektorzy rookstayerzy zdobywajom 2 k w 1 dzien ![]() ja np spendzilam na rooku 4 dni i nazbieralem te twoje 2 k ![]() ![]()
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]() Co wy mowicie przeciez nie ma na rooku poison daggera?!! pisze wyraznie wypada z :Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede
gdzie widzicie minotaura??? |