|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1461 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wjazd na rl ;o Sam pojdziesz? bo raczej kolegow to ty nie masz chyba ze im dajesz cos kaski. Co wymyslisz? ze cie ucho swedzialo to padles ? bo sie podrapac musiales? A i tak wogole popraw se bo juz nie masz 280 lvla tylko 278 WAHAHAHAHA edit@ Huja ci zresetuja ten dzien , to jest nie popularne wiec nawet na to nie licz Ostatnio edytowany przez Kaowiec - 18-12-2006 o 15:47. |
|
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Omfg, wczoraj ten thread mial 15 tys+ obejrzeń, jedynie przez dobrą zagrywke "Vision",.. Właśnie szalalem na początku a nie pogratulowalem,..
Gratz "Vision" Takie życie,.. jak powiadam ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Taifun prawdopodobnie sie nie leczyl i stal nic nie robiac oprocz zmieniania stone skinow gdyz pewnie skonczyly sie mu uhy ktorych Sorcowie za wiele nie nosza
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
![]() Cytuj:
Vision nie ma za grosz honoru i zabija ludzi nie związanych z wojną w żaden sposób... Duskiness i Aberratio walczą z ludzmi którzy zabijają niewinnych graczy a wam sie wydaje ze wszyscy ktorzy sa w stanie zaszkodzic najwiekszemu lvlowi na serwie sa wporzadku... Taif wszedl do tunelu sam i to byl jego jedyny blad w tym zajsciu... mysle ze nikt nie bylby w stanie przezyc takiego combosa... PS... Katrila, Imargam, Zwidek i Harcesh do zobaczenia w Gdansku... CYA |
|
![]() |
![]() |
#1465 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() No masz racje nie nosza ale napewno mial ich 10+ bp wiedzac ze idzie na war.
Swoja droge ciekawe co by sie stało gdyby dal rade sie dopchac 2 raz do nich przez tlum ludzi , moze taifun zdradzisz nam jaki miales plan ;> . Cytuj:
wiec Taifun raczej jest zwiazany z ta wojna i skoro sie tam pchal to dostal za swoje. Btw: A co jedziesz z taifunem do gdanska najebac im za to ze zabili pro uber gracza ktory myslal ze jest niezniszczalny? Srry za double posta. Ostatnio edytowany przez emilok - 19-12-2006 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
#1466 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zobacz sobie post na forum.tibia.com i tam nie jaki nordmark oblivion opisuje kogo to vision zabilo za free na random pk... bynajmniej nie napisalem ze taif nie jest zwiazany z tym war... Napisalem ze on walczy z tym co robi vision |
|
![]() |
![]() |
#1467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
@Pingowania Nie spingowalismy nikogo bo petro ma Neo i ma zmienne Ip i to jest w cH** zabawy zeby sprawdzac jakie ma w danym momencie, zreszta ja nie ogarniam w tych tematach, fakt jest taki ze nikogo nie pingowalismy a to co napisałem w grze i co widac na filmie to ping ze sprytnego programu zwanego Ventrilo po tym jak taif padl wszyscy wpadli w beke i niedowierzanie co wyrazali ostrym darciem mordy ![]() @Wjazdu To poprosze razy 2 i z posypką. Fenix (Olo) , Patriarch (Szajba) , Old Jitvey wiedzą gdzie mieszkam bo byli u mnie na RL jedli obiadek Etc. Wiec nie ma problemu. Mnie mogą nawet pociąć i spalić ale wątpie zeby tak wyskakiwali na nie swoim terenie. Chyba ze w cały wagon Pretorianów <pozdro> Pozatym Wrocek vs. Gdańk .... Troche smieszne no ale jak ktos lubi to czemu nie.
![]() |
![]() |
#1468 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() 220k w sianie czy w itemkach/runach?
![]() EDIT: @taifunex Z tego co czytam po twoich postach nie grasz fer,bo wojna to wojna w TIBII a nie robi sie wjazdów na rl...Tak to tylko debile robią ,ale widze że ty do takich należysz.Albo to że ktoś sie lognie na yamahaha to ty mu usrasz życie na kyrze.Jesteśkretynem ,bo kyra i inny char yamahy to nie twoja sprawa...Nie umiesz grać fer i nie rozumiesz tego że tibia to tylko zabawa...Podsumowując jesteś debilem z tego co robisz i czytając to po twoich postach. Btw. Szkoda mi ciebie. btw.2 ciesze sie że padłeś i jestem za vision ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 18-12-2006 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#1469 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Chepp - 18-12-2006 o 18:16. |
![]() |
#1470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() no co ty, to by była walka szczurów <lol>
#1472 |
Guest
|
![]() Taifun ty i ta twoja tibijska ekipa to nie wiem czy do zwyklego gimnazjum by weszla i wpierdol nie dostala. Non toper siedzisz przed kompem 0 kondychy twoj dzien luzko - wc - tibia - lodowka - wc -tibia - luzyko wiec ty to wiesz se mozesz chyba ze tamci sa tez tak wysportowani w palcach jak ty
|
![]() |
#1473 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Jezeli ktoś ma link z rl fotami taifuna to bardzo bym prosił bym chciał zobaczyc jak wygląda najwiekszy maniak w dziejach tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Banished ![]()
![]() |
#1478 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Lady Moki
Świat: Furora
Poziom: 107
|
![]() [quote=Chepp;1136633]W samej kasie[/QUOTE
Z kąd to wiesz?? Ja słyszałem ze Taif miał aol...i pewnie sie nie myle.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() mam bardzo dziwne pytanie:
Czy mógł by mnie ktoś chronic!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |