|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Samochwała. To tak jakbym gadał wszystkim że mój fake jest 100 razy lepszy niż "Piąty żywioł" Glavesa -.-(oczywiście to przykład! Ja uważam że mój fake jest troszkę do kitu..) Takich ludzi nie lubię najbardziej!
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rokko Sorek
Profesja: Knight
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Czy wy nie rozumicie że w ten spobsób zasmiecacie forum ,a wy dumni uzytkownicy karmicie trolla a ja przy okazji uswiadamiam was i robie off topa. Ocena -999999999999999999999999/10
Przed spojrzeniem na moj wedykt podkresl lub zaznacz
Nie pozwól zeby troll zaśmiecał forum nie mówiąc nic do niego powstrzymasz go. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Winter Fresh Ice i Fire ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez PPGladiator - 18-12-2006 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Zalozyciel tematu jest poczatkujacym, ale to nie sa jego pierwsze fakei.Tak?
Koles, poprostu elita fakeowa chce Cie wygryzc na samym poczatku kariery. To, ze poprostu robisz fakei, a nie jakies fake story czy plagiaty innych gierek irytuje wszystkich, poniewaz doprowdza to do szoku estetycznego, a to prowadzi do negatywnych komentarzy. Gdybys zrobil to 2 lata temu to wszyscy by cie oceniali mniej surowo. Mam na mysli to, zebys nie przejmowal sie tymi komentami i dalej robil fakei(w tym samym temacie). Jesli po jakims czasie pojawia sie pozytywy to oznacza to, ze sie starasz. A to najwazniejsze. Pamietaj, jak dalej bedziesz robil takie fakei i namowisz do tego innych, to moze zapanuje renesans mody sprzed 2 lat. PS. Nie rob fakeow o temacie "Zlo", to juz nudne i irytujace. PS2. Prosze nie przechwalaj sie tak. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Zalosny jestes...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() LOL? Jak to ma być śmieszne to fajne masz poczucie humoru :/
@UP ktośtam ;P Elita chce go wywalić i dobrze! Jeśli nie zaczniesz na początku dostatecznym to nie ma szans żeby wyszedł na bardzo dobry. W tym przypadku fake poniżej zera :/ Jestem z elita! Idz i nie wracaj bo szkoda miejsca na 4um -.- |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() szczerze?to ja robiłem dla jaj.Znalazłem partnera do robienia fakestory i sie niedługo pojawi prolog.A te przechwałki też dla jaj...
|
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Coś Ci nie idzie...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() Kompletna beznadzieja! To "coś" (bez obrazy dla cośów) ma być śmieszne? Buhaha... można się pośmiać, z tym, że z autora. Choć jest tez druga strona medalu - trzeba być naprawdę odważnym żeby dać takie "coś" na forum.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Same klotnie...zamykam.