![]() |
#1081 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Btw. Nie wiem czy to prawda ale podbno nieciekawie straciłeś Slaminera. Rodi też kiedyś mieszkałem w Sosnowcu ![]()
"Jeśli chcesz być kimś, musisz najpierw być sobą". Łukasz ![]() Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie ![]() Ostatnio edytowany przez esdek - 18-12-2006 o 21:13. |
|
![]() |
|
![]() |
#1082 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: OeSKah
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Dobre... A ja jestem XX owner Taifuna i zamieszczam tu SWÓJ flimki !! Stary ale jary :>) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6909 problem? zalbr ? ![]()
#1084 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Cytuj:
Utrata Slaminera to jedna z najbardziej zawilych spraw jakie bym musial pisac, totez nie napisze tego, przynajmniej nie teraz. Zreszta to moj problem z ktorym niedlugo sobie poradze.
![]() |
#1085 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak przeczytałem dokładnie ..Wtedy jeszcze nie mógł być tego pewien na 100% gdyż każdy użytkownik tego forum może sobie mówić co mu się podona(jeżeli nie łamie to regulaminu forum). Zapewniam Cię że można to było jeszcze podważyć. Peace.
![]() |
#1086 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie sharowanie moim zdaniem duzo nie znaczy bo gandamir ma tylko 95 lvl, to nie to samo co sharowanie hlvl ktory jest w czolowce statystyk expa na servie. gandamir sharuje[ jesli sharuje bo raczej jednoznacznych dowodów na to nie ma] nie dla tego żeby być najlepszym, czy przegonić kogoś w expie, tylko żeby się przyjamniej grało. też bym wolał wbijac do tibi i mieć xx expa więcej niż przed wylogowaniem.
|
![]() |
![]() |
#1087 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taką metodę dzielenia konta stosuje prawie każdy 60+ (nie chce tu kogoś urazić jeżeli tak nie jest) .Jest to przyjemne gdyż można mieć i tibie rl ,i przy okazji sam idzie exp
![]()
#1088 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
musze się zgodzić, prawie każdy 60lvl+ sharuje acc, a reszta 60 lvl+ którze nie sharują acc expią z botami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
btw. Eternal~ to nie BR tylko Chińczyk i mieszka w Kanadzie Kod:
Where did you Born and where did you live? R: Hong Kong (no I’m not related to Bubble), but I’m currently living in Western Canada.
![]() |
#1091 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponieważ wyjechał ze swego cudownego kraju i zamieszkał w Kanadzie?...
#1092 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
Zapewniam Cie, ze sie mylisz. ![]() @Cariel: Owned. Szkoda, ze tak lamersko sie z tym wydaliscie panowie. @Tonyy: Tak jak juz wspomniane zostalo ten czlowiek nie powinien byc liczony do fragów. Typowy wannabe, jak kto woli forum flamer, ale ja jego posty ogladam i nawet male nagiecie regulaminu bede raportowal i staral sie o jego zbanowanie. Zreszta od czasu jak stracilismy Slaminera zdazylem juz zrobic 47 ms, a on? Gra od wakacji, ale co tam przeciez jest i tak najbardziej znaczacym czlonkiem tego waszego smiesznego szwedotworu. Aye. |
|
![]() |
![]() |
#1093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Ayida
Dec 19 2006, 19:08:07 CET Killed at Level 56 by Juffs .... bez manashielda... przed domkiem :d 22:5 Od godziny 18 czekalismy na mo murde ale niestety niechcieli fight : < mimo ze sami wyznaczyli godzine :S
#1094 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw. Były ziomusie po tą nową kuszę??
@niżej Podejrzewałem, że z MM i FG nikt nie pójdzie, ale na tibia.com było mnóstwo ppl z innych gildii.
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 20-12-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
#1095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Hmm wiesz dwie najwieksze gildie maja war... za czesto niewychodzimy dalej ani my ani oni z pz to moze ktos z ghetto itp poszedl ^^
#1096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Lol niewiecie kiedy nowy serw bedzie bo kupilem pacc i szkoda mi go juz leci a to niewiadomo kiedy...najwyżej poki co moge tu grac
|
![]() |
![]() |
#1098 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Udowodnij mi to --.-- Jest to pierwszy i ostatni post na który odpowiadam Tobie.Nie mam zamiaru się tutaj z tobą kłócić, gdyż uważam że forum do taki rzeczy nie sluży. Peace.
![]() |
#1099 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Witam. Chciałbym zaczać grę na tym serwie. Wczesniej gralem na arcani. Chciałem si edowiedziec jak jest teraz na kyrze co sie idzie. z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
#1100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
wojna Manderigon Agrius Dec 20 2006, 23:51:24 CET Killed at Level 147 by Geo Aldarion and by Juffs HAIL FG _/ pozdro |
![]() |