![]() |
#4782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teraram
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 198
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Radzej nie ![]() A jeśli teraz taka moda na forum na deady... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ter - 19-12-2006 o 04:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4785 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() @Azz Jestem jak każdy uzytkownikiem tego forum. I chciałbym ci przypomnieć, a moze nie wiesz, że to ja cie powiadomiłem że pare osob planowało cie zabić... Ostatnio edytowany przez Ter - 20-12-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() @UP
Racija ;D OK przestańmy gadać o ter~ Dajcie jakies fotki ![]() Ja Niegram ponad rok ale moge dać coś starego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miło jest czasem powspominać dawne czasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Szczecin
Skille: xxx/xxx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Żebyście nie przynudzali tymi dennymi Postami walne kilka screenow z Dawnych czasów
![]() Tutaj mam fotke z moim pierwszym charem gdzie lootuje z Fire devila Volcanic Rod'a ![]() ![]() Tym razem Guardian Shield xD ![]() Tutaj Exori Dawnego Sir Rycerz'a ![]() ![]() a Tutaj przedostatnia misja Banuta Quest ;p ![]() Zacznijcie wklejac jakies Screeny bo mi powoli wogole nie chce sie wlazic na ten temat. Dajcie Spokoj Ter'owi... do kazdego jego dodanego posta sie czepiacie ![]() Sami byscie dali jakies Screeny, a wy tylko sie wymądrzacie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Milten The Druid
Napisałeś że grasz 2 lata. Ja podobnie, tylko że w przeciwieństwie do Ciebie wiedzą kto to jest Teraram. ![]() I... Co to jest bone helmet?? Tak btw. do tych co nie wiedzą to mam 15/16lat i naprawde nie pracuje ![]() Fajnie że mam własny Fan Club, nawet oddzielny temat na dyskusie otwozyliscie. Gratulacje ![]() Ps. naprzyklad Guardian Alien ma podobne rary jak ja wiec nie piszcie ze to nie mozliwe zdbyć itemy. 1 guildia na Danubii. ![]() Cya ![]() Ostatnio edytowany przez Ter - 22-12-2006 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4789 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: SzCzEcIn
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom: 60
|
![]() To i ja dam cos z rana ;p
![]() i stare UE skewa;p ![]() Ostatnio edytowany przez \/\/ [] J 3 - 21-12-2006 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() bu
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrófki dla Terarama :_)
![]() |
![]() |
#4792 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: SzCzEcIn
Gildia: Apocalyptic Riders
Poziom: 60
|
![]() New best UE Skewczyka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
Użytkownik Forum
|
![]() maly wczorajszy huncik szkoda ze nic nie polecialo myslalem ze bede mial ciezko ale behemoty to pryszcz;p bylo pare hitów 300+ ale nie zdazylem zalapac mam wiecej ss ale denne;p wiec dam tylko 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Rzeszów
|
![]() Wczoraj wieczorem odbyła się mała Wigilia
![]() Byla wymiana prezentow miedzy uczestnikami,a takze maly upominek od mikolaja (i jego elfa :>) dla kazdego kto przybyl Oto kilka ss'ów ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Silatan - 22-12-2006 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Słuspk
Imię: Aquamoeba
Poziom: 271
Skille: 108/79
Poziom mag.: 28
|
![]() Elo
![]() i takim oto trafem znalazlem si ena femor hills gdzie rozpoczela sie bijatyka ![]() Lecz po chwili przyczlapal noob RM ![]() ![]() ![]() ![]() po chwili prylecial jakis kolejny noob i myslal ze mnie ujebia we 2 bo RM najwyrazniej zrezygnowal po takiej liczbie nietrafionych e vis ![]() ![]() ![]() ![]() RM w ataku szalu zaczol zucac m walle bez sesu bo myslal ze jak ma taki lvl to jest pro i se moze ![]() ![]() ![]() walka trwala jakies 10 min i poszlo mi troche uhow, lecz cos ten hotkey szwankuje, po jest napisane ze using rune , a w ogule nie uhal ... ![]() No i tego skutkiem bylo takie cus : ![]() W sumie ta akcja mi sie podobala, gdyby nie ten noob to z latwoscia bym ich obu ubil. Ktos powie ze nie? ja powiem ze tak a to poniewaz onn dawal im manasy, sd etc a ja sam sie uhalem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kemyr Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bad Boyss
Poziom: 112
Poziom mag.: 69
|