|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() "Ani Mru Mru" THE BEST chyba najlepsze jest "Nasz Klient Nasz Pan" z tym chinczykiem
![]()
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Zapomniałm jak się nazywa, ale tam jest paru aktorów i idą se np. na rynek i gadają, że nowy rok, że pan wołodyjowski jest w ciele ciotki ;P
Jest jeszcze taki kabaret, że ludzie gadają do siebie jak umysłowi. Np. Posżłam na górę. Drugi odpowiada: A czymuś poszła na górę? Bo poszłam na góre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Stare: Dudek ( broń Boże jajnik
![]() Nowe: Ani mru mru , Kabaret moralego niepokoju ( Bo młodość musi się wyszumieć a starość musi się wyszurać) i grupa Mocarta oraz Ireneusz Krosny ROX
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Sorry za refresh...
Ja uwielbam skecze Ani Mru Mru, oraz niekiedy KMN. <--- tylko one wymiatają reszta to sztywniacy |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Krzysztof Piasecki (mało kto go tutaj wymienił o_0), TEY, KMN, Ani Mru Mru, Kabaret Jednego Mima (jakmutambyło...) może też być Trzech Starszych Panów,etc... Natomiast Halamy nie trawię. Imho, wogóle nie jest śmieszny -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh oczywiscie ani mru mru oraz KMN
O tak Grupa Mocarta(czy jak to tam sie pisze) tez dobra. A ze starszych to TEY
#48 |
Guest
|
![]() ...raczej bym się kłóciła z tym, czy AMM jest takie wspaniałe... ;-). Ja tam wolę OT.TO. i na scenie i prywatnie... są cudowni!
![]() Lubię też KMN, Konia Polskiego i Formację Chatlete [chyba tak się piszą ![]() ![]() Pozdrowionka! PS: ktoś wcześniej napisał, żę OT.TO zeszło na psy.. a wcale nie! <pokazuje język> ![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Dla mnie kabartem moralnego niepokoju wymiata ;]
edit@ o.O nie zauwarzylem ze temat byl odkopany ale i tak nie przezemnie
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ostatnio edytowany przez Nosferatu - 19-12-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Kiedyś Halama i Piasecki. A teraz? Hm. Mru Mru chyba... No i Łowcy.B
![]()
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Łowcy.B, Halama oraz Ani Mru Mru.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Krzyżak
|
![]() Ze starych to "Tey" ew ."Kabaret starszych panów", a z obecnych to "Ani mru mru, "Kabaret moralnego niepokoju", Grześ Halama i pan Piasecki...
|
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Ani Mru Mru, Tey oraz Kabaret moralnego niepokoju na czele z tą zaje*iscie śmiejącą się kobietą
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Kabaret Moralnego Niepokoju rox
![]() oto moj ulubiony skecz w ich wykonaniu ,,Wizyta Księdza'' http://www.maxior.pl/?p=index&id=31814&0 oczywiscie Ani Mru-Mru tez daja w dupe ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() LPR
Samoobrona PiS NOP (narodowe odrodzenie polski) MW SLD Temat offtopic i "Alkohol rzadzi" w Oldschool emo Ot, co. Po co nam kabarety jak mamy ich wszystkich? |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() Kabaret Moralnego Niepokoju, głównie nie z powodu skeczy (chociaż mają świetne) ale z powodu tego, iż są w porządku i szczególnie ich lubię w życiu prywatnym.
PS. Wizyta Księdza ROX ![]() Ostatnio edytowany przez Korektor - 20-12-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Kabaret moralnego niepokoju, ani mru mru, formacja chatlet, tey i dudek.
|
![]() |