![]() |
#1461 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @ Govinem - nic do Ciebie nie mam ale nie badz zbyt pewny siebie i nie wyzywaj bez powodu
@ Piaty heh ja dzis zabilem 1 hero i mi ta czerwona szmata spadla :> @ Cromak Ty to masz swira z tymi addonami :> @ all jesli jestescie tacy bogaci to chetnie ujrze prezent na gwiazdke PZDR all btw [CHAR]Fast'molt[/CHAR] Dec 18 2006, 23:10:37 CET Died at Level 171 by a dragon lord Dec 18 2006, 18:44:06 CET Died at Level 172 by a fire elemental
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Zadnego orta nie popelnil, wiec lepiej tych chwyc za ten slownik. Super, smieszny, zalosny dowcip powiedziales - plac 3 gp hahahahahahahaha no nie moge ze szmiech ZAL.PL
|
![]() |
![]() |
#1467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Pozdro dla całej Aurei - nawet dla tych sztywnych NIEpolaków |
|
![]() |
![]() |
#1468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Skończie tą kłótnie - ty się spodziewasz że rozwalisz 40 sorcem 30 ek, a ty się czepiasz że z visa 40 sorc po up ledwo co wali. Jak CIP dał ruszczki i wogule to som efekty no co, i nic nie morzesz.
@Kolirn - i co, okazało się że nie przed każdym można zgrywać pr0 i kozaka? Jaka szkoda. No cóz, i ten ban na koniec... żałuję... że nie byłem ST który reportował posta. Btw, chara nie kupiłes? To pewnie dostałeś. Wybacz, że tak długo nie pisałem, ale w niedzielę miałem zbyt dobry humor, a w poniedziałek byłem zajęty. A na koniec kiepski żart: Zaśpiewam ci na pożegnanie: CHCE ZWIEDAAAĆ ANAAL CHCE ZWIEDAAAĆ ANAAL JAK ... Miłej zabawy. Co do serva: irates organizuje zabawę świąteczną. Wstęp 3k. Szczegóły: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1485511 Ten megaflamerski post jest sponsorowany przez 112N. /Kosher Pig. |
![]() |
![]() |
#1469 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Govinem to ze On powiedzial ze walnales slabego visa to nie powinno Cie denerwowac...
BTW Nasaged ze 122 awansowal na 119 po huncie na vywernach(sry za blad jak jest)
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Wczorajszy hero hunt:
poszło 5bp mf. Loot: C arm, c shield, war hammer, szmatka. ^^ Czyli całkiem nieźle. A Nasaged hacked. |
![]() |
![]() |
#1471 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie masz co robic tylko Hero bic?
![]() ![]() O widze ze hacker tylko zczyscil nasageda i mu bylo szkoda go rookowac ![]()
![]() |
![]() |
#1473 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, dobra... Skończcie już te noobwars ^^
|
![]() |
![]() |
#1474 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gamroth the behemoth 65 mlvl Gzzzzzzzzzzzzzzzzzz :*:*:*:*
![]() |
![]() |
#1475 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ano GZ ;]
Pixa 170 ;p A ja mam resp hero 2 minutki, bo 720 osób online ^^ |
![]() |
![]() |
#1476 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grrrrrrrrrrrr... a wczoraj okolo 10 jak bylem na hero to 20min czerkalem na respa zal.br
![]() |
![]() |
#1477 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na triple? Oo Tam resp max mam 6 minut ;o
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chodzi o adrenalinę, chodzi o Kasę!
Dzisiaj Bpki mfów - 10 Loot: 2 fs, 3 war hammer, 2 szmatki, wand of inferno (drag po drodze ^^ ), C legs (last hero ;o ) |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zbanowany
|
![]() Cala prawda o Kidlexie!
Użytkownik Doneq mówi: powiedz Użytkownik Doneq mówi: mi swoj sekret Użytkownik Kidler mówi: moj sekret Użytkownik Kidler mówi: jest sekretem Użytkownik Doneq mówi: nooooooo Użytkownik Doneq mówi: powiedz Użytkownik Kidler mówi: omg Użytkownik Doneq mówi: nie badz taki niesmialy Użytkownik Kidler mówi: mam za duzego Użytkownik Kidler mówi: w majtkach mi sie nie meisci Użytkownik Doneq mówi: to moze byc naszym sekretem Użytkownik Doneq mówi: i w lawce dajesz koledze zeby ci trzymal? Użytkownik Kidler mówi: co ty Użytkownik Kidler mówi: klade na lawke Użytkownik Kidler mówi: i lezy Użytkownik Doneq mówi: lezy i gnije Użytkownik Kidler mówi: gnije Użytkownik Kidler mówi: biega po stole |
![]() |