Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-12-2006, 13:34   #181
Drzamich
Użytkownik Forum

Drzamich's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can

Domyślny

Imagram zachwywał się jak jakieś niedorozwinięte dziecko, które dostało lizaka.
Podniecał się jakby nauczył sie mówić "R"
A w ogóle nie rozumiem ludzi Taifuna czemu nie zabili Imagrama.

Chcesz wiedzieć ile mam lat? Skompiluj TO:
Ukryty tekst:
PHP Kod:
#include <iostream>
main(){

int rok_urtwoj_wiekmoj_wiek;

cout << "Podaj swoj rok urodzenia: ";

cin >> rok_ur;

cout << endl;

twoj_wiek 2007 rok_ur;

moj_wiek twoj_wiek 1;

cout << "Masz wiec " << twoj_wiek << " lat. Ja mam " << moj_wiek << ".";

Drzamich jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-12-2006, 13:47   #182
Thel Heroes
Użytkownik Forum

Thel Heroes's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drutec Pokaż post
@Up
Nie ma to jak polizac zadek h-lvl... Czlowieku czy Ty wogole wiesz o czym tu sie mowi?? Czy Ty wiesz ze wlasnie obalono najwiekszego dyktatora/PG'era/sharera w Tibi?? Ty mowisz ze to zaden wyczyn zabic w 10 osob... Moze i tak ale wiesz jak ta akcja musiala byc dlugo dopracowywana, a skoro nie tak trudno to dlaczego nie zrobiono tego wczesniej??... Pograj w Tibie 3+ lata to pogadamy

Hmmm, czemu bym miał się podlizywac? Gram na innym świecie i niezamierzam go zmieniac. Zato ty grasz na Furorze i widac, że chcesz ,, polizac zadek h-lvl'' Z tym obaleniem to bym nie powiedział, bo jak się kogos obali to on już ,, nie wstaje ''. Taifun szybko odrobi lvl i będzie płacz Ima~ i innych. Co do dyktatora/PG'era/sharera, to może Ima~ nim nie jest? Duża większośc h-lvl sharuje, PG'uje.
Taak, trzeba było ta akcję długo dopracowywac - zebrac 10 osób ustawic się w specjalnym miejscu i jakoś zwabic tam Tajfuna ( niewiem jak to było, czy sam tam poszedł czy jak).
Czy ja wymyślam kiedy idę z h-lvl z furory rozwalic 280 ms? Musieli miec powody, dlaczego akurat dzisiaj (tzn wczoraj ), ani ty, ani ja raczej się tego niedowiemy.
Na koniec, w tibie gram ponad 3 lata, ale na ogół nie interesuje się wydarzeniami z Furory.

@up
Ja też tego nie rozumiem, stali i leczyli go, zero innej pomocy...

Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 19-12-2006 o 13:55.
Thel Heroes jest offline  
stary 19-12-2006, 14:17   #183
Esther
Użytkownik Forum

Esther's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia

Imię: Cheretyk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sceaux Pokaż post
Ja jebie no nie! Żeby brazole go zajebali to tak ale że polacy? Swoi zabili swojego?! kurwa?! Ja pierdole, powinni mu pomogać, rozsławić polaków posiadaniem największego lvla w tibii......... Może to i jakieś porachunki ale mimo to to jest w pewnym sensie herezja Ja nie wierze w to co sie stało, przecierz 1 lvl taif~ bije 3 tygodnie, a to nie jest łatwe Ja już do naszego znoobowanego narodu to sił nie mam 130 lvle śmieja sie 8 lvli noobków a co robią? n/c
Nie rozumiesz ze to jest wojna? i ze Taifun tez polaczkow zabijal? -.- tylu ludzi hlvli (polakow) bylo przez niego hunted ze szkoda gadac
stary 19-12-2006, 14:23   #184
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cześć dzieci neo jak czytam wasze wypowiedzi to spadam z krzesła.

Niedawno jeszcze "Wszyscy" co się wypowiadali byli na nie Shahrem itp A teraz co ja kr78755 widze? Wszyscy go bronią itp ! Ludzie co jest?! Wy gracie uczciwie a tu nagle wpada taki sharer i robi prawie best lvl na Tibii z braćmi/kolegami. A wy jeszcze "DOBOJU !!!! " Wymiękam

Co do sytułacji ja bym w trapie postąpil inaczej. Jeżeli miałbym mane walnołbuym 2x ue ale wczesniej powiadomoil kolegów z gildi aby sie uhneli. Zapewne byli na TSie wiec to nie był zaden klopot.

PS: To tylko moje zdanie i dzieci które będą mnie za moje zdanie wyzywac podrawiam prawą dłonią i środkowym palcem.

Na Miejscu Taifuna teraz zebrał cała gildie i odegrał się na tych ludziach :>

Pozdrawiam
Sowa.

Ostatnio edytowany przez Sowa - 19-12-2006 o 14:27.
Sowa jest offline  
stary 19-12-2006, 14:31   #185
Mbaton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krystek.W Pokaż post
Masakra jaki ten imargam i ten drugi śmieć to Debile-.- Skąd się biorą takie dzieci..? Ja na miejscu Taifuna bym po koleji ich wychaczał i zajebywał...
Omg...
Z pewnoscia Taifun "wychaczy" np. Imargama i go zabije. Moze i 280ms to potega, ale na pewno nie uwali Imargama ktory ma 3000hp solo... TAIFUN tutaj nic nie moze, jedynie mozemy czujnie wypatrywac poczynania calych Dusków ;p Jak dla mnie to wojny na furorze zawsze sa najlepsze xD Hail!
stary 19-12-2006, 14:36   #186
LesteR
Guest

Domyślny PRO GAMMERS xD

"OMG, jakie extra pvp -.-

Rozumiem, zabic go np w 3 osoby bo ma taki lvl. Ale w 8 i to w trapie to normalnie powód do dumy lol.

Dziwi mnie też, ze nikt nie próbował go ratowac ( oprócz druidów ze sio). Nikt nie strzelał w Imargana.

Najlepsze były te dziecinne teksty Imargama - L:EŻYSZ KURWO, NAJS NAJS NAJS. Dzeciak tak się podniecił, że zwieracze mu nie puściły pewnie. Po prostu żal mi ludzi, którzy się podniecają, że w 10~ osób zabijają MS w trapie.
Ciekawe co by było gdyby trapnieto Imargama, Katr~ w 10 osób? Może by przeżyli i dodatkowo wszystkich zabili i niedostali bana ?!?!?!

No nic, mam tylko nadzieję, że Taifun szbyko coś z nimi zrobi ( najlepiej niech ich trapnie z 10 osobami ).

Taifun gogogo 300lvl.

Ps. Dobra możecie zacząc już mi wbijac, ale taka jest prawda..."

Noobku chciałbym ci powiedzieć że nie masz pojęcia o tibii a tymbardziej o wojnie. Spójrz na vision i spójrz na aberatio i na duskiness! Porównaj pusta głowo szanse i się jeszcze raz wypowiedz. Poza tym Imargam się cieszył i nie widze w tym nic nadzwyczajnego. Jakbyś zabił drugiego lvla na świecie to byś się nie cieszył idioto??? Żal mi Ciebie chłopczyku. A i jeszcze kilka kwestii! Imargam nadal w moich oczch pozostaje głupim psem jednakże jego decyzja dojścia do Vision (hail) była jaknajbardziej trafna (Zwidek też). A i jeżeli piszecie, że Taifunowi się nie należy to się grubo mylicie panowie. Jeżeli pamiętacie Pro gamerzy Mestora Rhu albo Draverika (między innymi) to powinniście wiedzieć jak ten pies ich załatwił. Taifun to złodziej i zdrajca chyba największy w tibii i gówno mnie obchodzi czy on ma 300lvl czy 400. Mam to w dupie! I na prawdę nie wypowiadajcie się tu bo żal czytać wasze komenty.

Apropos Open Battle. Vision nie wyjdzie na open batle bo nie ma szans? Takie to trudne? Tak jak już zostało napisane trap to stały element wojny! I chwała vision za to zę zabili Taifuna, może się nauczy!!!???

Hail Vision!

stary 19-12-2006, 15:01   #187
Dudek098
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Elbląg

Imię: Blokerrek
Gildia: Brak ;]
Świat: Harmonia
Poziom: 34+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
Domyślny ehhhh

look--> Thread (#1467876) post taifuna

na ba duski sie niepoddadzom juz coraz wiecej members dobieraja bedzie goraco panowie
Dudek098 jest offline  
stary 19-12-2006, 15:18   #188
Malyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
Malyszek ma numer GG 7580090
Domyślny

Tak jak pisalem w temacie taifuna ze on pierwszy padnie.. tak sie tez stalo ;]

Completed 2nd dream - met Cascada in Berlin

-Techno 4 evah !
Malyszek jest offline  
stary 19-12-2006, 15:20   #189
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

15:19 Zwidek [139]: Jak ten czar sie nazywa ?
15:19 Zwidek [139]: Napisz ktos z kropka

pl?
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 19-12-2006, 15:21   #190
Mimo-vader
Użytkownik Forum

Mimo-vader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
lol....
zajebiste pvp ?? nie wiem co jest potrzebne do bicia non stop z sd ...
ty na azurze nie byles ;] poogladaj se filmiki z azury (Wanted) to wtedy powiesz pvp ;] - np jak ubijaja 120 knighta na combo ue ;]

A ty sobie obejrzyj jak Vision robi UE combo 4 sorcami na Orc Fortress battle .
Fajnie tak popatrzec ~120 ek dead w 2 sec .

A co do wojny to ja nie wiem co te Duski robiły... Wogóle po co Taifun sie wwalał sam w trapa ? Żeby sobie powalić z vis luxa w Imargama który ma 3k hp ? -.-
Mimo-vader jest offline  
stary 19-12-2006, 16:16   #191
Kornik_@
Użytkownik forum

Kornik_@'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thel Heroes Pokaż post
OMG, jakie extra pvp -.-

Rozumiem, zabic go np w 3 osoby bo ma taki lvl. Ale w 8 i to w trapie to normalnie powód do dumy lol.

Dziwi mnie też, ze nikt nie próbował go ratowac ( oprócz druidów ze sio). Nikt nie strzelał w Imargana.

Najlepsze były te dziecinne teksty Imargama - L:EŻYSZ KURWO, NAJS NAJS NAJS. Dzeciak tak się podniecił, że zwieracze mu nie puściły pewnie. Po prostu żal mi ludzi, którzy się podniecają, że w 10~ osób zabijają MS w trapie.
Ciekawe co by było gdyby trapnieto Imargama, Katr~ w 10 osób? Może by przeżyli i dodatkowo wszystkich zabili i niedostali bana ?!?!?!

No nic, mam tylko nadzieję, że Taifun szbyko coś z nimi zrobi ( najlepiej niech ich trapnie z 10 osobami ).

Taifun gogogo 300lvl.

Ps. Dobra możecie zacząc już mi wbijac, ale taka jest prawda...

Pvp maja bardzo dobre a ja widze powod do dumy wkoncu to jajlepszy MS w tibi -.- niby taka potega i terminator -.-
Kornik_@ jest offline  
stary 19-12-2006, 16:26   #192
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Taifun myślał że jest niezniszczalny i i nie wiadomo kim jest...Po co ladował sie w tego trapa?Dobrze mu tak jest penerem i nie umie grać...Przeczytajcie sobie wszystkie jego posty to zobaczycie jakim jest frajerem i że nie umie grać fer...
MagField jest offline  
stary 19-12-2006, 17:05   #193
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Świat: Titania
Domyślny

Katrila z game over cie rozbawil? Piszac to, czekali wszyscy az zniknie napis = mass sd. Widac ze u was w Lodzi 3/4 to newbies like you. kiss from warsaw
stary 19-12-2006, 17:38   #194
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Na błędach się uczy i wyciąga wnioski, jeśli Taifun odrobi straty to będzie miło...
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 19-12-2006, 17:51   #195
Thel Heroes
Użytkownik Forum

Thel Heroes's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce

Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boozy'woozy Pokaż post
Kurwa zabic go trudno nie bylo ale wepchnac w tego trapa....
Ty kurwa jestes PRO kurwa twoj avatar jest zajebisty pewnie kurwa tego w reku na tibi nie miales hah
Hmmm, twój post jest bardzo na poziomie ( 8 latka).
Po pierwsze czego nie miałem w ręku??? avatara? lol.
Po drugie, gdzie powiedziałem, ze jestem pro? Ty za to jesteś!
Po trzecie nadal nie rozumiem, czego nie miałem w ręku na tibi, moze postaci? Jeśli tak to rozumiem Cię ( zastanawiałem się czy "Cię" napisac dużą literą), dla ciebie posiadanie takiego chara jest pewnie szczytem marzeń.

Koledzy nauczyli Cię ( i znowu ta duża litera) słownictwa, a może słyszysz je na codzień w domu??? Na gwiazdkę zalecam kupna słownika dla Ciebie.

@LesteR:
No tak jakbym zabił 280 ms solo ( co jest raczej niemożliwe) lub z 2 kolegami to bym się bardzo cieszył, ale zabic go w 10~ (sic!) osób na dodatek w trapie, to już mniejszy powód do dumy. To, że ty jesteś za Vison, to nieznaczy, że wszyscy są za nimi. Ja wole Taifuna i jego gildie, nie muszę tego wyjaśniac.

@Kornik_@:
Równie dobrze można by było zabic MS z 500 lvl ( jaby był) - trap + 10 ludzi + ( praktycznie) zero pomocy kumpli.

@Iwitos:
Nareszcie ktoś powidział coś na obronę Taifun

Ps. Nudzi mnie już ten temat, wiec niebęde już tu zaglądał.
Pss. Byłbym zapomniaj. Dalej Taifun!!!
Dalej powyzywajcie mnie jeszcze.

][_ |[]| ][_

Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 19-12-2006 o 18:05.
Thel Heroes jest offline  
stary 19-12-2006, 18:12   #196
Jenkins
Użytkownik forum

Jenkins's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006

Żarówka

@topic
Musze przyznać że kiedy zobaczyłem jak Taifun~ padł poprawił mi się humor w końcu nieczęsto ginie 200+ lvl nie wspominając już o 280.
Mam także nadzieję że to nie jest ostatni raz jak ginie, zresztą chętnie bym też zobaczył jak ludzie z wrogiej mu gildii padają...
Niekibicuje zadnej ze stron takze z niecierpliwością czekam na kolejne filmy w których giną high lvle niezależnie z której są gildii

ps. Do Modków tego forum: niektóre wypowiedzi są tak wulgarne i hamskie... co tylko świadczy o tym forum jak i o Tych którzy pilnują tu porządku
Zawsze myślałem że ten portal i forum trzymają jakiś poziom jednak po przeczytaniu niektórych postów... zresztą każdy powinien sam wyciągnąć odpowiednie wnioski..
Jenkins jest offline  
stary 19-12-2006, 18:32   #197
LesteR
Guest

Domyślny Thel...

Panie Thel Heroes, Pański post to smiech na sali! Nie chce mi się wieżyć, że nie czieszyłbyś się jakbyś zabiła Tifuna! Brednia! Chyba nie wiesz co mówisz, nie ma nic piękniejszego niż dobry trap, wspaniałe zgranie, pomoc Taifuna (żałosne wejście) i inne bzdety. Dzięki takiej sprytnej pułapce zabili najwięszego msa na świecie, złodzieja, sharera i zdrajce! I jak tu się nie cieszyć???

stary 19-12-2006, 18:48   #198
siniestro
Użytkownik Forum

siniestro's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006

Profesja: Paladin
Domyślny

Cytuj:
Jeśli Taifun jest 2, to kto jest 1?
Jwitos, nie wiem, czy jestes taki "gupi" czy co, ale KAZDY noob wie, ze EO ma najwyzszy lvl w grze
poza tym filmik ciekawy, Gz Taifunowi ze tyle tam stal
a ten text Ima~ ze 1:0 z Taifunem jezt zalosny troche, nei sadzicie?
a co do sharingu Taifuna, to sadze, ze przestal jak mial ok 220 lvla, nikt normalny tyle godzin przy kompie nei siedzi i nie wytrzymuje(20/24)
btw, jaki loot?

Ostatnio edytowany przez siniestro - 19-12-2006 o 18:53.
siniestro jest offline  
stary 19-12-2006, 19:01   #199
Kornik_@
Użytkownik forum

Kornik_@'s Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siniestro Pokaż post
Jwitos, nie wiem, czy jestes taki "gupi" czy co, ale KAZDY noob wie, ze EO ma najwyzszy lvl w grze
poza tym filmik ciekawy, Gz Taifunowi ze tyle tam stal
a ten text Ima~ ze 1:0 z Taifunem jezt zalosny troche, nei sadzicie?
a co do sharingu Taifuna, to sadze, ze przestal jak mial ok 220 lvla, nikt normalny tyle godzin przy kompie nei siedzi i nie wytrzymuje(20/24)
btw, jaki loot?

Loot:220k w samej kasie i jakies runki

Ostatnio edytowany przez Kornik_@ - 19-12-2006 o 19:06.
Kornik_@ jest offline  
stary 19-12-2006, 19:08   #200
Raxi
Guest

Cool

Dobrze mu tak xD Kozaczył Kozaczył i se Pokozaczył xD

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania