|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche mało tego jest ;P "Dwóch czołowych zabójców" !! Ja jestem czołowym zabójcą !! A tak to może byc ;>
|
![]() |
#42 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() O_o ja tutaj jestem...
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dobre, nie ma co. Rispekt mastah ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Tak dlugo oczekiwana czesc i tak malo komentow... more :<
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Zajefajne. Kupa dedów i porozrzucanych mieczy. Ci dwaj goście tajemniczo wyglądają (tak bardzo evul
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() hmm cóż...
Nie Postarałeś się. Tylko 10 scen, ukazałeś nam (zakładam) jakieś 2 godziny z całej dabuły ![]() nie wiele to mówi
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1,5 h roboty Drakos :<
Obiecuje ze nastepnym razem bedzie wiecej =d
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Jakie takie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Coz... ja taki bidny bez komentow :<. Nie chcielibyscie mi palnac jeszcze kilka? ^^ Bo czesc mam gotowa i czekam tylko na komenty
![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() TY dziadzie!
![]() Masz nowy odcinek i nie dajesz? Jak cie spotkam na ulicy to cie normalnie utłuke!!! WStawiaj kur** i nie gadaj głupot ale już! ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() MROCZNYM MANIAKOM MOWIMY NIE !!!
Kolejne fake story o mroku, smierci i filozofii. Wez nie koncz tego, bo juz na wstepie widze, ze to nuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Wujku Veruisie czemu nie ma next part? Tak bardzo chciałbym zobaczyć dalsze przygody mhroocznej Metis xD
@up A bo ty się znasz... Pokaż mi chociaż jeden twój fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mam zrobic jakis siupel hiros gdzie doblo zwyciesa... Nie dzieki. Nie naiwdze super hero.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Veruis mi kazał skomentować ...
No to komentuje... komentuje no... KOMENTUJE POWIEDZIAŁEM ! Fajne, 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Dokladnie, nie rob super hiper heros ani mrok, jestem zuy i hi hi jestem noobek.
To nudne pomysly, przezute przez wszystkich uzytkownikow forum. Cytuj:
Nie chodzi o to, ze fake jest beznadziejny, bo moze jest nawet dobry, ale chyba kazdy ma dosc kolejnych tematow np: zuy szatan, mroczny jozek, straszny nekromanta, evul noobek, pogromca noobow albo co gorsza Farenis ratuje swiat. To okropne, gdy takie tematy sie pojawiaja, bo odrazu wiadomo, ze to jest o super hiper kolesiu, to o mrocznym postrachu ludzkosci, a to o poskramiaczu noobkow, ktory sam jest noobkiem. @Harry_Piasek Czy krytyk filmowy robi filmy, czy koneser wina sporzadza wino? Nie! Wiec nie kaz mi pokazywac swoich fakeow, bo tu nie ja jestem od tego. Ja poprostu oceniam, a jestem tutaj 2 lata(na tym forum), wiec wiem co oceniam. PS. Kazdy rozblysk wykonany w photoshopie czy w innym proramie przybliza twoj fake do super hiper odlotowego herosa, wiec strzez sie ich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
A skąd ty kur*a wiesz że nam się przejadły mroczne fake? I jak na 2 lata wydajesz się wielkim NOOBEM powiem szczerze. @fake Fajny... nie nudny, ciekawy, ładny... 9/10
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Chmielok
Powiedziałeś dokładnie, że ludziom się nudzi supir hiroł i Fake o mhrocznch ludziach... To o czym mamy robic ? O Orc'ach którzy atakują ? To tym bardziej się znudziło... Niebawem chyba o jakiś grach będą ludzie robic...
![]() |
#59 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Szukajcie. W świecie główny bohater/jego rpzeciwnik nie musi być zuy i mhroczny.
Jeślic hce się stworzyć postać w takich klimatach, to ten hero/antyhiro może być człowiekiem zgorzkniałym, który przestał wierzyć w ideały. Lecz wciąż jest człowiekiem, a nie jakimś zuym szmatanem
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Mów za siebie. Pewnie jak każdemu dwunastolatkowi wydaje ci się że jesteś najmądrzejszy, na wszystkim znasz się najlepiej, a cały świat kręci się wokół ciebie. Według mnie w fake nie liczy się czy fake jest: „Super Hiroł łil sejf juuuu!!”, „Spier****my! Orki atakują!”, „Mhrooczna babka z piłą łańcuchową” albo „Przygody łebka-zjebka”, chodzi o to że nie ważne jest dokładnie o czym jest fake (w sumie to sprawa autora), liczą się niektóre czynniki które sprawiają że fake zachęca do obejrzenia. Oczywiście są to tylko moje odczucia. Po za tym oprócz ciebie na forum są także inne osoby, którym podoba się ten fake i chcą oglądać go dalej, więc jeśli łaska nie rządź się, a jak ci się nie podoba to stul dziób! @topic Chciałeś komęty masz komęty, to dawaj ten fake!
|
![]() |
![]() |