|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Przedstawiam fake story pt. Różdżka smoczej duszy.
Tworzę go ja (Virusmaxi) Oraz Son Goku Immortal. Ja stworzyłem outfity listonosza, Infernalusa, SGI Drago(tylko pokolorowałem) oraz Virusa. Tło tworzył Son Goku Immortal Narazie wrzucamy prolog, aby dowiedzieć się, czy fake wypali czy też nie. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Mam nadzieję, że będzie dużo komentarzy ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Kolejny super hero?
Szczerze? Odpusc sobie. Wykonanie- 6/10 - podloga zle wklejona i obcieta - fioletowe zakamarki w drzewach - brak podlogi w drzwiach Fabula- 3/10 - super hero plax Wbrew zwyczajowi ocenilem prolog. Ostatnio edytowany przez Chmielok - 19-12-2006 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Imię: Devil Snake Max
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Honera
Poziom: 26
Skille: 61/46
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() No Nooooo
Cud,miód i fistaszki !!!!!!! 10/10
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() P.S. Przypominają mi się czasy Hlepa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Cytuj:
Dzis mnie jakos naszlo na komenty do fakeow. A mi sie przypominaja czasy Ankhrahmun Update wtedy ludzie robili swietne fakei pomimo starej grafy to w nich bylo to cos. Poszukaj sobie na forum to co napisalem w jednym poscie. I to wlasnie przez te przypomnienia dzisiaj tak surowo oceniam. Zwykle nie oceniam wogole. Sry za offtop |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() @Chmielok
Proszę Pana.. Niech Pan się uspokoi, zrobi herbatkę i nastawi muzyczkę... A jeśli chodzi o fakt, że tak krytykujesz fake'i innych, to: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=47493 Nie wiem, czy czymś "takim" można się pochwalić... Pozwoliłem sobie obejrzeć Twoje tematy... Załamka! Halp plax!!! Pełno błędów w tematach, noobowskie pytania, so on and so on... I ty masz jeszcze czelność krytykować innych?? Wqrzyłeś mnie ostro... Przytoczę czyjeś słowa: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @chmielok
Czemu sądzisz, że to super hero? Widzisz, jeszcze nic się nie stało. A, zresztą fake nie jest tylko mój. Zresztą, sam nie zrobiłeś ani jednego fake i już z takimi ocenami wyskakujesz. A, i nie odpuszczę sobie. fak ju!! Nie podoba się? Nie patrz! Zrób LEPSZY fake story to pogadamy!
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() sorry za te różowe kropki w 1 części już ich nie będzie ;-] ok
EDIT: Ale wy komentujcie fake a nie jakieś kłótnie z trędowatym Ostatnio edytowany przez Son_Goku_Immortal - 20-12-2006 o 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mozna powiedziec ze fake ma mikrobłędy xD popraw je.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Ghand:
Krytyk tez może spróbować cos napisać i mu nei wyjdzie. Czy za to go potem jechać będą? Nie Poza tym, nawet jeśli robi gdzieś indziej błędy, to jego obecny post poza "Odpuść sobie" mi się podoba. A czemu "odpuść sobie" nie lubie? Bo każdemu trzeba dać szansę - skoro nie zrobił tego jakoś ultra tragicznie, to niech próbuje dalej. Ale to, że fabuła jest kompletnie do rzyci to przyznam. Cytuj:
W takim razie ja się wstawię za Chmielokiem. Mój fake story nazywa się cykl, i z tego co wiem, jest najbardziej zaawansowanym fabularnie FS na tym forum (ale narcyzm, no nie? Ale trzeba coś powiedzieć ![]() Zamiast tego powiem: Wyrzuć to co masz do kosza, przemyśl fabułę i spróbuj jeszcze raz.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @Chmielonek
Nic ci sie nie podoba... Jak jesteś taki mądry to pokaż mi chociaż jeden swój fake nie o super hilo i o mhrooku, który był subcio komentowany. Tylko nie wyskakój z tekstem, że krytyk niem usi mieć własnego dzieła, bo to jest stare. Sryy za offtop @topic Virusmaxi kolejny fake? Fajnie siem zapowiada. Tak siupel hilo...Czekam na next part z ocena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hlep odszedł przez wasze notki >_< Wszędzie tylko offtopiarz odejdź :/ To był mój best friend na forum ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ja p*erdolę, cały ten temat - poza wypowiedzią Eeriona i Chmieloka - to bluzgi w rodzaju 'zrub kórwa leprze!111111' >.<
Panowie, spytajcie znajomego krytyka filmowego, czy umie filmy kręcić. @Virusmaxi - trza nisko upaść, by tworzyć fake'a z kimś, kto swe śmieszne fejki tworzył. Współczuję Ci. Imiona idiotyczne. Ostatnio jakaś moda na listonoszy (ów?) - vide nowy fake o Ośle i Szreku czy jakmutam. Na razie słabo.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Lasooch
Czuje do Ciebie sam nie wiem czemu respect, ale nie moge się z tobą zgodzić... Sklejał całkiem ładnie (owy wspólnik) i tylko fabuła (jej brak -.-') i totalny idiotyzm tego fake były bez sensu. Sklejał ładnie i dobrze. Jak widać w tym fake też nie najgorzej. Według mnie to dobry zespół. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Bledy intepunkcyjne, literowki, kropki w scianach,rozowe kropki... Outfity brzydko wykonane. Fabula przynudnawa... co znow uratuja? =[ Ogolnie kichaaaaa...
@edit Zostawcie chmieloka :< Kazdy ma prawo sie wypowiadac, a mi to ze skrytykowal nie przeszkadza (tak naprawde mam go w dupie ale... ]:-> ) @Eerion Narcyzie jeden... ![]() ![]() @down Zebym miał :< Zawsze o teletubisiach marzylem! xD
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 20-12-2006 o 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Tam gdzie diabel mowi ludziom dobranoc , a chuckowi norrisowi dzieńdobry xD
Stan: Początkujący
Imię: Iromeros Miho
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 7
Skille: 16
![]() |
![]() Faajne 10/10
![]() Czekam na next części ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() @Lasooch
MAsz coś do mojego fake'a?? @topic Starczy tego spamu, bo nabijemy Virusowi posty xD |
![]() |
![]() |