|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 24
|
![]() Ja podziwiam i tak Taifuna za to że tak szybko nabił duży lvl. Jest drugi w Tibi i ma ogromne szanse być pierwszy. Wiadomo że kozaczył, ale w końcu na takim lvl prawie każdy postąpiłby podobnie. Jedna osoba wcześniej napisała że taifun jej nie odpowiedział na priv, nie dziwie mu się, codziennie do niego pisze tyle osób i jak miałby każdemu odpisywać nie miałby czasu na expienie.
To że zabijał o niczym nie świadczy, wkońcu jest to pvp-enfo ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Którego Ownera ? |
|
![]() |
#1504 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Z Dupy
![]() |
![]() hmm i co Taifun nieodpowie ogniem?
![]() bedzie siedzial cicho??? dziwne mi sie to zdaje ![]() a zreszta robcie co chcecie hail vision ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#1509 |
Guest
|
![]() Ale i tak Taifun to Nuub xD
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() Heh wiadomo ze taka szych tez musiala kiedys pasc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magiq hacked
![]() żal.pl Ostatnio edytowany przez Diablord - 19-12-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#1512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Drogi Diablordzie.
Vision ma tylu fanow poniewarz aberratio walczylo i dalej walczy(jakby to powiedziec) nieczysto. Chodzi mi o to ze zaczeliscie wojne z trzykrotnie mniejsza gildia, wspieraliscie sie taifunem ktory mial pozostac neutralny a mimo to dostaliscie pozadnie po dupie. Petro niemogac patrzec na to co sie dzieje z jego szesnastoletnim kumplem ktory pada i przegrywa "taka latwa" wojne uprosil lukasza o interwencje. Musisz wiedziec diablrodzie ze w vision np. gdy ktos padal to wszyscy zrzucali sie dla tej osoby na blessy i aol, czy u was bylo cos takiego? Nie!! Musisz tez wiedziec ze magrami rozpoczynajac wojne liczyl na latwa kase od vision i nawet gdyby ja dostal nie podzielil by sie z wami, jestem tego absolutnie pewien. Vision wygralo wojne z aberratio(co do tego chyba nikt nie ma watpliwosci) dzieki wspolpracy i zawzietosci. To ze Imargam i zwidek dolaczyli do nich akurat zaszkodzilo reputacji tej gildi. Wiedzcier jednak wszyscy ze Imargam nie zostal wyzucony po spotkaniu gildi duskines we wroclawiu(odbylo sie ono w piatek a Imargam doszedl do vision w niedziele). Zostal wyzucony poniewarz taifun(petro knkretnie) mial zamiar zabijac czlonkow gildi vision na open battle, dlatego tez aberratio tak naciskalo w tamtym okresie na open battle(wiedzieli ze taifun im pomoze). Imargam i zwidek stanowczo sprzeciwili sie tej decyzji, powyzywali sie z taifunem i reszta gildi i wyszli z niej sami. Ten jeden raz Ci ludzie zachowali sie jak przyjaciele(dalej ich bardzo nie lubie, obaj zasluzyli zeby wyleciec z serwera) Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez alahakbar - 19-12-2006 o 22:35. |
![]() |
![]() |
#1513 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro dla kumatych |
|
![]() |
![]() |
#1514 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a co do wojny: w każdej jakaś gildia robi snake atacki, bo to jest najlepszy sposób na pokonanie przeciwnika bez strat własnych, a pozatym oni nie tylko robią snake atacki... wygrali z wami kilka open battles i zabili waszego alfonsa taifuna, a wy w tym czasie woleliście stać z tyłu niż ruszyć na Imargama i wyciągnąć taifuna z trapa Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-12-2006 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
#1515 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Alahakbar przedstawiles nam punkt widzenia Vision, który nie jest obiektywny (mój też nie). Zaczęliśmy przegrywać po hacku Cata. Nie spierajmy sie o to po co ta wojna, jak sie zaczęła, czy jest słuszna, jaki był stosunek Taifuna do tego itd. bo takich bezsensowych wypowiedzi jest zadużo na tym forum. Jeśli chodzi o zrzucanie się na blessy to my Aberratio również zrzucaliśmy się na blessy. Najbardziej ucierpieliśmy na hackach ,które są ciosem ponizej pasa. Tibia to tylko gra więc na wojnie ćwiczmy własne umiejętności i grajmy dla zabawy a nie, żeby wygrać za wszelką cene:/ @Aphy Pamiętam i to aż zbyt dobrze. Brałeś udział w tej akcji? @Kumulus Jeśli cieszysz się z czyjegoś hacka to współczuje Ci. Jeśli kiedyś zostaniesz zhackowany to może zmienisz zdanie. |
|
![]() |
![]() |
#1516 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie moge patrzeć na to co wy piszecie, JAK MOżNA BYć FANEM HAKERóW? - to jest wg. mnie chore. Pozatym na początku wojny Taifun nie wspierał ABERATTIO, Z KĄD sie to wam wzieło wogóle ? - Ktoś walnie tu jakiś durny tekst i odrazu inni zaczynają powtarzać i krakać od Siebie jakieś bzdury. Co do Imargama i Zwidka, to nie wyszli sami tylko dostali KICKa z gildii. Więc nie wypisuj też czegoś, czego nie jesteś pewny. Poprostu nie wiem co o tym myśleć. Żegnam. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 20-12-2006 o 00:18. |
|
![]() |
![]() |
#1517 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Bieslko - Biała
Imię: Niema
Gildia: :P była ;]
Świat: Selena/Furora
Poziom: był
Skille: były
Poziom mag.: .
![]() |
![]() Hmm co poniektórzy muwiom na tym forum to jest totalna bzdura .Taifun od pocztku chcial pomóc Magramiemu (No a jak rl ziomki to sie wspomagajom ) Taifun jednak nieprzewidzial tego co robi vision bo myślał ze to totalne lamki a co sie okazało padł i nawet ja który mieszkam w BB miałem beke w kafe ze taki wielki Bam Bam uber supa sorc padł na takich "lamach"...
|
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: las
Stan: Aktywny gracz
Imię: Listek
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 29
Skille: 62/46
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() hahaha
cytat z wypowidzi mojego przedmowcy: "muwiom" jak ten koles mial by nawet 3000000lvl, to dla mnie na zawsze pozostanie n00bem!! a to, ze Taifun zgina, to jest efekt wielu skladnikow, jakie na to wplynely; np. slaba pomoc jego sojusznikow,wpakowanie sie w pulapke, jego przeciwnicy nie mieli kogo innego atakowac i mieli swobode na atakowanie taifuna, taifuna zabujcy podobno uciekli sie do podstepow tkzw nielegalnych (wiem,ze n00b, ktory nie umie pisac sie czepnie,ze nie pisze pl znakow, ale pisze na palmtopie, wiec nie chce mi sie w to bawic) |
![]() |
![]() |
#1519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() @Diablord
A myslisz ze mi ta wojna byla na reke? Myslisz ze sprawialo mi przyjemnosc walczenie przeciwko moim kumplom? Ze smialem sie jak dziecko widzac co sie dzieje z Thaerusem i Catem? Nie!!! nie bylo mi to na reke jednak to nie Vision zaczelo ta wojne. @Hellsir Ja nigdzie nie napisalem ze ktos jest fanem hakerow, nie podobalo mi sie to co robil harcesh, niepodobalo mi sie rownierz ze taifun atakowal czlonkow vision podczas open battle (walka na pustyni kolo venore-taifun sdekowal anabolla i katrile, po kilku dniach yamahaha i tolik dostali hunta od taifuna). Co do Imargama i Zwidka to moglem sie pomylic, jednak jebie mnie co sie z nimi stanie. @Listonosz Na slasku wszyscy ludzie uzywaja charakterystycznej gwary, nie ma co sie z nich smiac, koles wyraznie napisal ze mieszka w bielsku bialej. To jest poprostu normalne. Pozdrawiam(mila konwersacja ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Guest
|
![]() siema po 1 furora jest stracona dla tych co wiedza o co chodzi wiem o czym mowie dla tych co sa w dusk tez zrozumieja pozniej . taifuna nikt nie wywali juz z serwa chyba ze serw caly sie przeciwstawi w co watpie. taifuna raz zabili popelnil blad pewnie gral 2 owner petro bo on nieogarniety troche lukasz na open jak bedzie sie bil taifun nie zabije nikt pozdro .
|