![]() |
#3501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() ja tylko zartowalem lol ;p
![]() |
#3502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
|
![]() Po pierwsze wielkie GZ dla Adam za wbicie sworda, trzymam kciuki masz jeszcze 3 lata nauki wiec 100 wbijesz na luzie
![]() Adeleoo czy jakos tak smiesznie, co ty mozesz wiedziec o szacunku ludzi ulicy mieszkajac w Złotoryji, przeciez jak ja przez to raz przejezdzalem to jedyne co pamietam to jakas buda zabita deskami... Co do sytuacji na Galanie Bida z nyndza, tak nuda powiewa, ze szkoda gadac. Bo niczego konstruktywnego nie wynioslem z waszych postow od dawna. PS. Adeleao czy jakos tak ![]() PS2. Taki kawal na faktach wam opowiem. Przychodzi typowy zul do sklepu i mówi: -Poproszę denaturat -Sprzedawca wyciąga spod lady, lekko okurzony granatowy eliksir i podaje Zulowi. A Zul na to: -A mógłbym prosic z niezniszczoną etykietką bo to na prezent dla kolegi na urodziny ![]()
#3503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() gz hybrid
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Możesz mi nawet postawić....
30% do shielda ![]() wybaczam Ci że mnie ubiles podczas waszego pkowania Cytuj:
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 19-12-2006 o 23:53. |
|
![]() |
![]() |
#3506 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() ryba moge Ci odstapic moje odpuszczenie grzechow ;p sorka ci*. a Hybrid spoko z Ciebie gosc nawet zaluje ze CI sorka urypalismy. btw pamietasz jak w zeszlym roku dokladnie przed swietami ryba pod*****l itemki temu wharewa ~~ cos tam (dziwny mial nick) potem stales z ekipa pod jego chata.. miales wtedy z 66 level ;p
|
![]() |
![]() |
#3507 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
To ze przegralem wojne no ok bywa gdyby ktos inny gral sorcami...., ale pz mi sie wcale nie znudzil kupilem sobie nawet ostatnio pacca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Niewiem co rozmiar miasta ma do tego czy są tam ludzie ulicy czy nie , ja mieszkam w małym mieście (30 000 mieszkańców) i coś mi sie wydaje że tutaj "ludzi ulicy'" jest znacznie więcej niż w takim Poznaniu (w skali % do rozmiarów miasta).
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Ma chociazby to do tego, ze na moim osiedlu, a nie mieszkam w centrum jest kolo 8tys osob tak mniej wiecej. To ja tam znam wiekszosc ludkow w moim wieku , starszych i mlodszych. Jednak nie moge o zadnym z nich powiedziec, ze sa ludzmi ulicy mimo tego, ze ewenementy zyjace z cpania. A prawdziwymi ludzmi ulicy sa niestety bachory z patologicznych rodzin, zyle, bezdomni itp. A tak sie sklada, ze takich najwiecej w duzych miastach...
#3510 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
no i co z tego ![]() ![]() tak ogólnie pozdrawiam Ciebie i Thorina ![]() ![]()
![]() |
#3511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
I możliwe że takich jest najwięcej w dużych miastach (dużo ludzi , większy odsetek) , ale stwierdzenie "co ty możesz na ten temat wiedzieć skoro Złotoryja to zadupie" jest bardziej niż błędne.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3512 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 16:51 You lose 30 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus.
16:51 You lose 444 hitpoints due to an attack by Toxo Yeangus. 16:51 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zytene. 16:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Zytene. Chcieli mi maciusia zabic ![]() 16:51 Toxo Yeangus [99]: BLOCK GBOAT 16:51 Toxo Yeangus [99]: kk 16:51 Toxo Yeangus [99]: all hunted Brak slow ![]() ![]() ![]() ![]() Jak juz naprawde nie bede mnial co tu robic powiem mu kim jestem napewno pamieta mnie z innego chara xDD |
![]() |
![]() |
#3513 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3514 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Catrishia ty bys ich zaatakowal?
@ajron Hahahah, zlotoryja to wioska w porownaniu do poznania. W p-n jest kilka patolskich dzielnic i tam sa " ludzie ulicy". Peja mieszka na jezycach, wiec latwo sie domyslic, ze o nich chodzi. W miastach 30 000 sa tak zwani WANNABE PENER ^^. @adelado Jestes super, co ty bys zrobil na miejscu toxa? @topic Waherwa berlinus - moj rl friend ^^ HWL robi co im sie podoba. Tak powinna robic gildia, ktora rzadi ^^ To jest to samo, co za czasow patriots ale bez kondy i jego rl friends ... |
![]() |
![]() |
#3515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() @Adelaoo
Uciekl i koniec. Zrobil to co do niego nalezalo czyli nie padl. Toxo tez robil co powienien , ale jak juz mu nie wyszlo to zwyczajnie chcial sie wyrzyc ![]() @Poznanski~ Peja wywodzi sie z Jezyc, niewatpliwie tak. On jednak spiewa o tej calej spolecznosci, ktora przesiaduje lub nawet mieszka na ulicy. Smutne, ze w tak wielkim panstwie dochodzi do takich sytuacji. @Hybrid Gratuluje Skilla ![]() Na Galanie powiewa nuda - Buy Beholder Eye's , Demon Dust's and FishFins
#3516 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Boltina.
Raz mialem mozliwosc rozmowy z Peja - tym kwadratem. Rozmowa polegala na tyM" Czego mlodzi sluchacie? Wymienanie polskie zespoly hh (chcialem zagaic rozmowe) Co ja nie wydaje? ZAara ci zajebie ... za 2 tygodnie wychodzi moja plyta... Plyta wyszla troche pozniej Peja jest dziwny ;] w RL wyglada na takiego Kwadrata ;] Gorala tez spotkalem... wszyscy chodza czasem po miescie ... akurat sie zlozylo ze w streeta gralem. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Waherwa berlinus - mój pierwszy char
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
![]() |
![]() |
#3518 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzilo mi o to ze sie chwali czyms co jest normalne jest w wojnie jest hunted itd wiec o co tu wogle chodzi ?
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 20-12-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#3519 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 20-12-2006 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
#3520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() o,o to ty byles tym imbecylem co sie wszystkim lizal czy char juz potem poszedl na sell?