|
|
#401 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
|
Cytuj:
nie mialem. (mozecie mowic, ze jestem cziter !!1!1!<one><one><one>) jak Ci sie chce zygac to wyjdz i biegnij do klopa ;sbtw. jak od czegos innego miales hacka to masz problem ![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 20-12-2006 o 07:57. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
Uzywam TBI od 2 lat prawie, TibiaBot NG od pól roku - nigdy mnie shakowali.
![]() |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
|
@2 UP: Używałem , i 1.5 roku po zainstalowaniu TBI, zostałem haknięty.
Chciałbym przeprosić twórców Tibia Black Ice, za moje podejrzewania, rozmawiałem dziś z jednym z testerów tego programu, i powiedział mi że nie mam dowodów, i tak właśnie jest. Więc jak kogoś obraziłem za słowa "Tibi to syf" to bardzo przepraszam : ) Pozdro Boryna !
|
|
|
|
#404 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
|
wienkszosc ludzi przeszkadza to ze ktos ma cos zwykla zazdrosc wiem ze wienkszosc sie nei zgodzi ale tak jest zazdrosc i tyle sam uzywalem tibia bot ng i kumple +100 lvl uzywaja bot pomaga ale nie moze zabrac satysfakcji z gry np robienie annihilatora z botem ludzie robiacy tak sa dla mnie scierwem ... zabijaj satysfakcjie z ukonczenia takiego questa o wejda autouh i wezma nagrode i tyle :\
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale, np jezeli knight chce wbic skille 80/80 to musi trenic raczej na sumonowanym monku a 2 TBI wlaczyc sie nie da wiec na noc raczej to odpada bo jesli nawet uzywalby MC to i tam druid czy sork wylogowalby mu sie po 15 minutach Po2 wiele osob uzywa TBI i jezeli ci sie to nie podoba... no coz raczej nic nie mozesz zrobic a jesli masz pretensje do osob, ktore uzywaja wlasnie tego boota to sam zacznij go uzywac Pozdrawiam |
|
|
|
|
#406 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Brańsk
Imię: Rafal From Bransk
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
|
Walka z TBI to jak walka z wiatrakami TBI było jest i bendzie. Zawsze znajdzie sie ktoś kto postawi sobie uhmakerka i skoczy z kumplami na browca.
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
Jesli ktos gra z botami, to znaczy ze sam nie umie grac, to zalosne.. i jesli np. na noc zostawia bota, to znaczy ze juz sie uzaleznil i musi byc online ZAWSZE.
Zal.pl ![]()
|
|
|
|
#408 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
Ja jestem tylko za biernym makrowaniem(nie odchodzeniem od kompa)oszczedzajac myszke i klawiature.
A to, ze mozna podgladnac co jest na dole to oszustwo. Ale z TBI, TIBIA MC, TIBIA GG, TIBICAM NG da sie walczyc ! |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
Nie czytalem calego tematu bo mi sie nie chce(ok 400 posotw) ale odpowiem do pierwszego postu ktory napisal autor tematu
Mowisz zeby wmawiac wszystkim ze to KG i syf. Ja w mojej karierze ucznia mialem przypadki ze byly akcje "stop narkotykom" itp. Mowili nam ze wszyscy ktorzy biora heroine zaczynali od marihuany. To prawda, ale jaki procent z tych ktorzy palili marihuane teraz bieze heroine? 0.01%? Czy mniej? I teraz wiem ze nie nalezy im wierzyc. Raz ktos sie skapnie ze sciemniasz to ci NIGDY nie uwierzy Ale dam ci rade jak mozesz temu zaprzestac. Wlam sie na server tibia.xx.pl, i podmien wersje TBI ze wstawionym key logerem. Hacknij wszystkich ktorzy tego uzywaja i nikt wiecej tego nie sciagnie ![]() |
|
|
|
|
|
#411 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
|
Hahahhaah niektórzy z was dzis naprawde mnie rozsmieszyli
![]() "Taak zhakjierujmy tibia.xx.pl i wezmy wlozmy keyloggera TA!" albo "boje sie bo moj braciszek tego używa i mamy wspolne konto ""Taak rozpowiedzmy że to szajs i wogole" Ja naprzykład stoje na macro od 4 dni non-stop robie SDki na hunta i co? ktoś mi zabroni? a może któryś z was mi coś zrobi? narazie widze ze tylko 11latki i kolesie z ADHD tu wbijaja mowic ze boty sa zle! do twórcy tematu ... żal.pl "urzekła mnie moja historia" i redakcja Bravo piętro wyżej jak nie chcesz miec "Haka" to najlepiej zrob nowe konto... prostenp. ja mam swoje zycie prywatne, zapuszcze bota i lece grać w piłke albo na piwo czy coś ... a tak własciwie to Spleen mogłby dać Keyloggera do programu bez problemu wierze że potrafi a ja z całego serca na święta życze wam wszyyyystkiego najgorszego i żeby was zrookowali na tibii wkoncu to tylko gra nie?
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 23-12-2006 o 21:43. |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zbanowany
|
@up
popieram Cie w 100%. |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Użytkownik forum
|
To, że będzie się wszytkim wmawiać, że to keylogger to nic nie da...Ponieważ gdzy przeskanujecie TBI bylejakim antyvirem to na 100% wykryje Wam keya...A wiecie dlaczego?Dlatego, że jest to program hajerski, który daje światło,łowienie ryb itp...
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Łapy
Imię: Wollride
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 32
|
No to już musisz porozmawiać z bratem bo jeśli byś sie zalogowal po tym jak gra brat to ,,jeśli'' TBI ma jakiegos syfa to możesz zapomnieć o swojej postaci.Sorki za literówki.
|
|
|
#415 |
|
Zbanowany
|
@up
Zobacz kiedy powstal ten temat watpie, czy autor jeszcze do niego zaglada. |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
Skanowałem wszystkimi znanymi antywirami i nic nie wykrywało...BTW obecnie trwają testy w laboratorium arcabitu.
|
|
|
|
#417 |
|
Zbanowany
|
@up
MKS wykrywa keylogera w TBI. lepiej robcie formaty. |
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Świat: Inferna
Poziom: 1
Poziom mag.: o
|
Cytuj:
Precz z tibia black ice!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
Wykrywa, ale nie jest to zaden grozny wirus w TBi -.-
Jakby spleen [autor tbi] chcial hackowac poprzez TBi, juz dawno by to zrobil -.-
|
|
|
|
#420 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Świat: Inferna
Poziom: 1
Poziom mag.: o
|
Po przeczytaniu wszystkich postów w tym temacie sondze że 90% urzytkowników forum ma tbi lub jakies makro
![]() |
|
|
|