|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam - W tym temacie bendą informacje jak się rejestrować / zamieszczać pliki na stronie Tibicams.
Wpierw musimy się zarejestrować .: Zjeżdżamy na sam duł strony, i klikamy "Register" ![]() Potem wpisujemy swoje dane ![]() Zaznaczamy "Accept rules", a następnie klikamy "Submit". Jeżeli wyświetli nam się takie okno : ![]() To znaczy że wszystko dobrze zrobiliśmy, i teraz zostało tylko zaktywować swoje konto, poprzez maila od tibicams (kliknąć w link zaznaczony na czerwono) ![]() Powinien nas on przekierować do takiej strony ![]() Teraz mamy konto na Tibicams, można już zamieszczać filmy : Aby zamieścić film - klikamy "Upload" (to zaznaczone czerwoną obrączką) ![]() A następnie - wpisujemy dane filmu : ![]() PS.: UWAGA! Na Tibicams można uploadować filmy do 2 MB! Jeżeli komuś nie chce się rejestrować (ma mało czasu / lenistwo itp), to niech skorzystać z konta "Postać Ogulnodostepna" Nick .: Postac Ogulnodostepna Password : tibia.pl Zedytowałem poradnik, pomniejszyłem zdjęcia do rozmiarów jak najmniejszych, i mam nadzieję że się przyda chociaż kilki osobom...
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 13-01-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() No napewno poradnik sie przyda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() EDIT.:
Sorry za ten komentarz, byłem śpiący i nie myślałem ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk Ostatnio edytowany przez Maxioris - 21-12-2006 o 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Wielce potrzebny poradnik...trudne jak utworzenie konta na forum. A ten screen w paincie to mnie rozsmieszyl.
Cytuj:
A te bledy rodem z podstawowki: Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 20-12-2006 o 22:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() baj de łej.
99.9% ludnosci woli w sekunde upload'owac na rapidshare i miec z głowy, a nie bawić sie w hasła na tibicams, no i jak kolega up wsopniał...<2mb
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Popieram XIII, a po 2. to masz tu specjalny temat gdzie powinneś wrzucić swój "bardzo" potrzebny poradnik: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Wypadaloby powycinac tylko najwazniejsze rzeczy ze screenow, a nie wsadzac cale zrzuty ekranow... byloby przejrzysciej.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
I jeszcze popraw błędy ort, zrób odstępy pomiędzy screenami a tekstem (bo jest to mało czytelne), pobaw się Fonts'ami i ich rozmiarem tylko nie przesadzaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Poradnik moze sie przydac lub nie.
Ale lepiej zeby taki byl niz zeby go nie bylo, prawda?
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() popraw błedy ort
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
Poradnik przydatny ale te bledy ort. wykanczaja :/
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() bahaha ty uploadujesz na rapidshare a jakis dobrodusznik uploaduje to na tibicams, albo i nie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Druid Therbin
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
|
![]() No mi się poradnik raczej nie przyda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: ~nie powiem~
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie ma
Świat: Nova
Poziom: 19
Skille: Xx/xX
|
![]() Je***y archeolog...moze wez odkop temat z ostatniej strony forum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
Poziom: 150
|
![]() Poradnik jak poradnik, ale proponuje zmienić ten czerwony kolor czcionki na bialy, gdyż jest bardziej widoczny na czarnym tle.
|
![]() |
![]() |