![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Powiem tak.Rp nie jest nastawione na komercje.Napewno nie będzie tak,że jak chcesz być najlepszy to musisz wykupić pacc'a,nie będzie też takich sytuacji jak: Ruszył serwer,oczywiście musisz mnieć pacca aby zacząć grać teraz.Udostępnimy dla facc jak już zdobędą po 60lvl.Spoko jest?-Nie.Albo anhi(chcesz mpa?kup premium!Chcesz iść na exp?Kup premium!Chcesz fajne qesty?Kup premium!A może chcesz iść na demona?Kup premium...).Nie mówiąc już o innych sytuacjach.Oni wręcz zmuszają graczy do kupienia pacc...W Rp tak nie będzie...Ja np. będę pracować za darmo.Czemu?Będę mniał satysfakcje,że mogę sobie pograć w coś w czym sam brałem udział i pilnować aby nie zagęszczyło się noobków
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Kazordoon :P
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Czy ktos moglby mi wyslac jakąs wiadomosc jak ta gra ruszy?
Chetnie zobacze jak to sie je ![]() Tematu mi sie czytac nie chce, moze nawet gra juz dziala, jak tak to podeslijcie na PM link do niej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Nie działa ;< Tarlos wysadził Kawiora w powietrze
![]() Żeby gra powstała, potrzeba będzie dużo czasu. Ale mamy stałych fanów którym dziękujemy za wsparcie i ciepłe słowa ( marchewki, dax itd. ) ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() A co z lvlem? Czy bedzie dużo znaczył w grze? Tak jak w Tibii, im większy lvl tym lepsza postać? Czy może 10, a 20 lvl nie bedzie sie za bardzo różnił? Bo ja np. nie gram w Tibie, bo to jest gra bez sensu, bicie lvl jest poprostu nudne... I dlatego licze na to, że bicie jak największego lvl nie będzie miało poprostu sensu, a celem gry bedzię wykonywanie questow/przechodzenie rozdziałów i klimat oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tak.Będziemy bardziej cenić gracza,który utrzymuje klimat,siedzi w karczmie,robi qesty itp.Taki osobnik ma większe szanse na zostanie (to jest gdzieś na forum dla wszystkich z tego co wiem więc ujawnie) "prezydentem miasta".Ale to już później.Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Wiesz, Zazwyczaj Rozdzialy beda sie wiazaly z ograniczeniami LvLu, czyli kazdy bedzie mogl dogonic tych na Topie, poki nie zostanie wykonane zadanie zlecone w rozdziale ![]() Co do sily LvL itp... Wiesz, to ma byc "Typowe" MMORPG, co idzie za tym, lvl oczywiscie bedzie dawal sile itp... A czy ja powiem ze w Tibii lvl ma takie duze znaczenie ? Nie wiem... Zastanawiamy sie na jaki poziom ustawic trudnosc bicia lvlow... |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zbanowany
|
![]() Założenia macie bardz dobre, rzecz w tym, że nie przychodzicie codziennie rano do biurowca z wielkim szyldem Microsoft. Pamiętajcie, że każde udoskonalenie na tyle przedłuża premierę gry, że w pewnym momencie ogłosicie, że projekt upada i nie będzie gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik forum
|
![]() up: To,że jesteśmy młodsi daje też plusy.Po pierwsze mamy jeszcze dobrą wyobraźnie.Niby błachy,może nawet śmieszny dla niektórych powód ale przyznajmy koleś,który ma 40 lat ma mniejszą wyobraźnie niż 16-latek...Drugi powód.Nie chodzimy do biurowca więc nie pracujemy na siłę.Robimy to bo to lubimy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
|
![]() I będzie o dużo trudniej niż w Tibii. Taki Leather Armor, przecież to jedna z popularniejszych zbroi na świecie ;p nie każdy mógł sobie pozwolić na kolczugi itd. A tu wchodzisz do gry, i jedną z pierwszych czynności jest bieg do miśrumu po Chain Armor... Bezsens O.o
Gracz będzie się musiał dużo namęczyć żeby zdobyć jakieś lepsze rzeczy, a sam nie da rady ;p DUŻY nacisk na gre zespołową. Gra bez party będzie bardzo ciężka ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() W takim razie wątpię, czy ktoś na początku daleko zajdzie, skoro będzie grać mało graczy. W końcu walka o koszulę się znudzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zbanowany
|
![]() Powiem tyle:
Z każdym postem, jaki przeczytałem od mojego ostatniego, coraz bardziej się uśmiecham(chodzi mi o te pozytywne of course) ;p Jak gra będzie taka jak mówicie, nacisk na klimat i party, to będzie kul ^^ Cieszę się, że prace wreszcie ruszyły. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nadrill ale jaki dumny będzie ten który tą koszulke zdobędzie... Niee ;D bez przesady, ale żeby takie popularne przedmioty jak drewniana tarcza, sztylet czy skórznia były dobre tylko na Rooku... I to nie zawsze ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czy ja wiem, to ma jakiś cel, a nie jak w Tibii: idz i bij sobie jak największy lvl, to jest dopiero nudne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mówię, że to jest dobre, ale gracze wolą piękny armor, a nie docenią reszty. Ci, co docenią grę, będą grać, ale to kropla w morzu graczy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
|
![]() Będzie mniej graczy ale najprawdopodobniej będą to gracze dobrzy i napewno "free itemsy" nie będą chcieli w to grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up up:
Wiesz, pozostaje walka na slabszych Mobach i zbieranie miedziakow, by kupic sobie lepszy Orez dostepny w miescie (w miescie bedzie tylko podstawowy ekwipunek... taki dostepny w normalnym swiecie... - za "tamtych" czasow). Na reszte to z huntow... A czy sie znudzi ? Wiesz, jesli jestes taki przywiazany do walki solo, bycia super hiroł ...to wracaj do Tibii... Gdzie smoka zabijesz solo... Tutaj smok bedzie najpotezniejszym mobkiem w swiecie (... by nie bylo... Krolowa smokow, beda oczywiscie i inne odmiany ... ). By nie bylo, duzo questow pomagajacych w zdobyciu exp (za questy "sponsorowane" bedie Exp + drobna nagroda). |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak dla mnie, do tej gry najbardziej pasuje system, jaki jest w Guild Wars. Główne źródło dochodów to misje, bo na razie temat questów zanika, a pojawia się huncenie. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
A co mam mowic ? Jakie sa questy ? To ma byc niespodzianka ! Co do ... systemu GW ze kasa z misji... Nie... Tu bedzie tak ,ze drobne potworki oraz te bestie (nie inteligetne), gubia poprostu (jak to w L2 sie mowi) Matsy (Surowce, przedmioty) - ktore pozniej sprzedaje sie w sklepie i dostaje sie za to pieniadze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() odbanuje mnie ktos na rp forum :/ . i po co wy gadacie o grze najpierw ją zróbcie a nie znowu będzie powstanie za meisiąc potem za 4 a potem za rok :/
![]() |
#360 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No i bardzo dobrze, niech sobie idą grać w Tibie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |