--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Coraz częściej widuje nicki w stylu "demon skeletone" czy "ork bercerker", zawsze są to sorce lub druidy, ktore zmieniają się w demon skeletona czy zerka i już dwa razy widzialem jak jakies noobki ich zaatakowaly i zginęly z ich ręki
![]()
Ostatnio edytowany przez Helixaw - 30-08-2004 o 20:58. Powód: ach ta klawiatura :[ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Ja widziałem typówkę co miała nick:
Amazyon i wyglądała jak amazonka...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Hehe... masz wielką rację, ja też widuję takie osoby. Na przykład na Hibernie jest sorcerer który nazywa się Minotaur Guarrd ...
Osobiście boję się takich ludzi ![]() Ostatnio edytowany przez Kamilord - 30-08-2004 o 21:10. Powód: błedy w tekście ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() jest to zakzane przez Prawa Tibii. Jeśli zobaczysz cos takiego proponuje napisac gamemastera(ctrl+r) i napisac cos w stylu "I see player with nick XXX (nick tego gracza ktory ma ksywke jak nazwa stwora) and he look like YYY(nazwa potwora)" Pozniej czekamy na odpowiedz gamemastera ktory zrobi cos z naszym delikwentem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ja dzisiaj zginolem przez takiego... nick Vailkyrie i zamieniony w valkyrie... to byla grupa zorganizowana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja widziałem na rooku nick 'Wild Warrioraa' (czy jakoś tak.). Oczywiście outfit siwego rycka. To bez sensu, że ludzie tak oszukują innych graczy, choć muszę przyznać, że całkiem skuteczne. (Problem jak się napotka oryginał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() jak już powiedział Sokochłap, używanie takiego nicka jest niezgodne z zasadami tibii, więc w ramach rewanżu pozostaje delikwenta zgłosić w kolejce po bana
![]()
Sposoby na trądzik Ostatnio edytowany przez resurrection - 20-02-2008 o 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() Mieć taki nick to nie zgodne z zasadmi tibii. Ja tylko spotkałem typka
okr berserk. Moim zdaniem to jest bez sensu. Lebsze już jest normalne pekowanie(chociaż mi i wszystkim nie podoba się to). ___________________________________________ Jeśli jakiś z moich postów lub temat spodobał ci sie to daj mi plusik!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: gdzies w polsce
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Titania
Poziom: 7
![]() |
![]() hehe też spotkałem orc berserk. i to kilka razy zamienionego w tego orca ale nic mi nie zrobił a bylismy tylko sami no i kilka razy pod depo go spotkałem to wiara zaczeła w niego walić i musiał wiać
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Widze że wszyscy tu nabierają się na podobne nicki ( co jest zakazane - jak powiedzieli przedmówcy) Jest jeszcze jeden sposób PeKowania. Nie uwieżycie ale można pekować na non-pvp.
![]() ![]() Jeśli ci sie spodobało daj mi małego "+" do reputacji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() a mi tam slabo jak to czytam, bo nie dawniej jak 2 tygodnie temu byl juz taki temat (zreszta ja otwieralem
![]()
![]() |